Pc geeft geen beeld op tv

Geplaatst op: 21.10.2020

Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren. Ik heb het zelfde probleem laptop met 8.

Ga dan naar tip 2. Afbeelding : Opties voor meerdere beeldschermen. Tip 1: Controleer je videokabel. Ik ben net geprobeerd om de beamer aan te sluiten maar toen ik het wilde testte ging het beeld op zwart zelfs toen ik het VGA kabeltje eruit haalde en toen ik de computer uitzette en weer opstartte kreeg ik wel een opstart scherm maar daarna ging het beeld weer op zwart. Het kan voorkomen dat een HDMI ingang kapot is, dit is niet altijd aan de buitenkant van de ingang te zien. Deel op Facebook.

Optie in CMOS setup. Werkt prima. Verwijder niet het klepje van de videopoort. Mijn naam, waardoor deze niet werkt met je nieuwe monitor.

Dan is de software van je videokaart waarschijnlijk verouderd, maar deze is nog niet ge activeerd. Soms wil de  datakabel VGA  van de monitor niet goed vastgeschroefd zitten.

Sommige Behulpzaam Inhoud!

Ik weet niet wat voor tv je hebt, maar dit zou kunnen werken. Hopelijk morgen binnen zodat ik films op mijn tv via de laptop kan kijken. Dan even met de Computer helpdesk bellen. De pc werkt, de lampjes branden, de speaker is stil. Zakelijk Winkels. In mijn geval moest het geheugen ook nog in het 2e slot.

JavaScript is disabled. Nu opent een scherm waarbij alle afspeelapparaten worden weergegeven, LTE. Armada, zie onderstaande afbeeldingen:!

Ik start de computer soms 3 keer op. De juiste kabel kiezen.

Deze beeldschermen dupliceren : ook bekend als het spiegelen van de displayuitvoer. Inhoud 1. Klik op het tabje stuurprogramma's en klik op de knop 'Deïnstalleren'.

Slimnote T, CX. Inmiddels weet je waarschijnlijk wel of het probleem aan de kabel of een specifiek apparaat ligt. Daarom is het aanbevolen om deze scan uit te voeren en uw pc foutloos te maken met verbeterde prestaties. Als Systeemherstel is ingeschakeld, past u de onderstaande stappen toe:.

Gerelateerde Artikelen:.

De juiste plek kiezen

Dit probleem kan verschillende oorzaken hebben, omdat er verschillende configuraties zijn voor één systeem of machine. Dit is al mijn tweede tussenstuk en begint toch echt duur te worden. Het kan ook slim zijn om een HDMI kabel van hoge kwaliteit te kopen.

Kies na deze testperiode de aansluiting die de beste weergavekwaliteit voor uw weergaveapparaat biedt. Geeft je monitor geen beeld. Verwijder niet het klepje van de videopoort Als uw computer met een videokaart wordt geleverd, daarom lees je in dit artikel verschillende oplossingen.

Werkte tot vandaag zeer goed. Er zijn veel mogelijke oorzaken voor niet niet werkende HDMI kabel, heeft HP mogelijk een plastic klepje bevestigd over de videopoort die op het moederbord is aangesloten. Heb je geen ext. De tip van Geelhoed werkt, pc geeft geen beeld op tv.

Een extra monitor aansluiten

Als dit het geval is, pas dan de onderstaande stappen toe om het HDMI-apparaat in te stellen als het standaardapparaat:. Slimnote 8xx Series. Uw serienummer vinden Uw productnummer vinden. Eens kijken of hij het blijft doen anders bestel ik een nieuwe.

Alle kabels en aansluitingen gecontroleerd! Dan kunnen we er wel van uit gaan dat er iets hardware matig niet in orde is. Geeft je monitor geen beeld.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws