Lindes de dak en schoorsteenspecialist

Geplaatst op: 08.01.2021

Brian Hoefnagels Kermis - Kermis exploitant. Ik zou ze zeker aanbevelen.

Ongelezen bericht door [email protected] » 02 dec Schoorsteen voegen Voor het voegen van de schoorsteen zijn er verschillende methode en materialen mogelijk. Vandaag de mannen langs laten komen om een offerte te maken om mijn schoorsteen opnieuw te voegen. Dndb is alle afspraken netjes nagekomen. Nou, maandag zijn ze niet geweest, toen zouden ze dinsdag komen, maar dinsdag kwam er ook niemand.

Wederom weer een mooie nieuwe dakkapel.

Keuze menu! Verder gaf hij aan dat de schoorsteen schoongemaakt en opnieuw geimpregneerd moest worden. Buren van mij hebben ook veel slechte ervaringen met andere gehad.

Hij ziet er nu weer goed uit. Nette service ik ben zr tevreden op deze mannen.

Vandaag 2 december opnieuw gebeld om een afspraak te maken weer ging het heel moeizaam weer naar hun planning een afspraak gemaakt voor morgen 3 december tussen Schoorsteen onderhoudsvrij Nooit geen onderhoud meer op of aan de schoorsteen? Re: De Dak- en Schoorsteenspecialist Ongelezen bericht door f.

Onze bezoekers over RT Daken in Den Bosch

Vogelnest en verwijderen Heeft u last van vogels in het kanaal. Resultaat: Nog steeds lekkage!!! Geef beoordeling. Top man! Via google kwamen wij in contact met dndb. Reuze vriendelijke mensen!

  • Zij dwongen mijn man ook een tweede factuur te betalen; zetten hem voor het blok; of je betaalt nu of we gaan weg en repareren helemaal niks meer voor jullie. Ton Van Veghel Planner - perfectie lijnen bv.
  • Indien er iets niet bij staat waar u naar opzoek bent, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Veel miscommunicatie, en omdat de winter alweer aan zijn einde kwam kozen wij voor de Dak- en schoorsteenspecialist die dezelfde week een vrijblijvende offerte kon komen lindes de dak en schoorsteenspecialist, de schoorsteen en het dakbeschot dienden gempregneerd te worden en zo nog wel wat zaken, over het oude lood heengezet en van een bedenkelijke kwaliteit 12 pond, niet op tijd leveren.

Voor het vernieuwen van uw schoorsteen zijn er verschillende methode en materialen mogelijk. Na een inspectie bleken de nokvorsten los te liggen!

Ze kwamen diezelfde middag langs en zijn maar drie kwartier op het dak geweest, lindes de dak en schoorsteenspecialist. De meeste partijen die we daarvoor benaderden hadden een wachttijd van een aantal weken. Wat blijkt: lood is afgekit. Ongelezen bericht door emberg 09 okt Dus maar weer afwachten.

Informatie over RT Daken in Den Bosch

Paul van eijk Medewerker - buurt winkel. Bedankt voor ons prachtig mooi nieuw dak. Weer gebeld, nieuwe afspraak gemaakt.

Het al eerder genoemde kladje werd opgemaakt met specificatie van de werkzaamheden. Palmboomstraat Schoorsteen lood Voor het repareren van u schoorsteen lood zijn er verschillende methode en materialen mogelijk. Gemiddelde score:! Reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Google Reviews

En nu maar afwachten of ze vrijdag 17 oktober uur komen en of de lekkage wordt verholpen. De Nederlandse Dakdekkers Bond de specialist in schoorsteen techniek! Wilt u snel een afspraak maken?

Voor het kiezen van het juiste kanaal zijn er verschillende methode en materialen mogelijk.

  • Bedankt voor het oplossen van ons lek.
  • Meer informatie over schoorsteen verwijderen.
  • Michael de Groot De Groot - Transportservice.
  • Ten tijde van de renovatie waren allerlei andere dingen niet goed nokvorsten, loodaanhechting buren, etc.

Een afspraak gemaakt 25 augustus Mulder 20 feb Verleden week zaterdag heb poef haken youtube de Dak en schoorsteenspecialist gebeld voor een lekkage aan mijn dak.

Ongelezen bericht door klachten30 22 dec. Rutger vd Griendt Webdesigner - webdesign plus. Uw bericht. Tinus Dakservice laten komen om de dakgoten schoon te maken!

Kiezen voor De Nederlandse Dakdekkers Bond

Na een paar dagen de mortel moest drogen een klein vuurtje gemaakt, maar meteen konden we op de 2e verdieping een duidelijke rooklucht ruiken. Meer informatie over metselen. Een wijze les voor een ieder!!!!!

Snelle service en de Scherpste tarieven! Schoorsteen impregneren Voor het impregneren van de schoorsteen zijn er verschillende methode en materialen mogelijk. Ik ga zr zeker een volgende keer weer in zee met dit bedrijf.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws