La pergola camping france

Geplaatst op: 28.10.2020

Al met al is dit een heel rustige omgeving die niet overdreven toeristisch. Geweldige camping, mooi zwembad en een prachtig meer.

Nous venons de rentrer de 5 jours de vacances du camping "La Pergola". Wel geluk met weer gehad. Prima park - als je grootschaligheid geen probleem vindt - in een mooie omgeving. Overdag was het warm maar s nachts koelde het flink af. Ik accepteer. De kamertypes kunnen verschillen. Uitrit -.

Contact op de camping Vraag om informatie Cordinaten van de camping Tel, la pergola camping france. Aantal individuele douchecabines? De kinderen vonden al deze evenals gewoon spelen in de zwembaden. Er is een zaal voor grote groepen waar films worden vertoond en een ruimte voor de kidsclub. Kanon waterfietsen canyoingen.

Gasaansluiting op het veld? Ik kom nu 3 jaar op capfun, veschillende locaties, de kinderen vinden het geweldig. Overdekt zwembad.
  • Volwassenen Volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen 9 volwassenen 10 volwassenen.
  • Het meer maakt hier veel goed.

266 reviews Campsite Capfun La Pergola

Men vroeg een legitimatie die ik tot mijn schrik zonder verdere toelichting vooraf in een envelop zag verdwijnen en niet meer terugkreeg tot einde van onze vakantie. Warmwaterbronnen 25 km.

Nuttig Delen. Bekijk alle meningen van camping Pergola. Het zwembad zou wel uitgebreid mogen worden, het was vooral s middags druk. Aan de oevers van een meer Direct toegang tot het strand Verwarmd buitenzwembad Verwarmd overdekt zwembad. Emplacement Top Presta Wij bieden u een tuinhuis op de staanplaats aan, voorzien van : Een koelkast Een tafel met 6 stoelen 2 ligbedden Meer informatie.

  • Zeer aangenaam stat. Camping Yelloh!
  • Nous venons de rentrer de 5 jours de vacances du camping "La Pergola".

De animatie was fantastisch. We verbleven in een stacaravan van Capfun. Camping Pergola Helene T. Wilt u ontspannen. Eibernest: 0 5 45 47 12 Fijne camping, sanitair zag er goed uit. Taal Frans Engels Spaans! Stoetenslagh Overijssel - La pergola camping france.

Faciliteiten

Contact op de camping Vraag om informatie Coördinaten van de camping Tel. Anders 13 Met vrienden 2 Zakelijk 1. Kijk eens bij zondag!

Marigny Jura. TV-aansluiting op grasveld. Veelgestelde vragen over Camping Capfun Wat eten gerbils Pergola.

Grote supermarkten op 20 min rijden in champignole. Iedere dag is er super veel te doen zowel in het zwembad als er buiten.

Als het flesje groen is, of niet zo gevuld, dan is er weinig animatie op de camping. Klimbos in doucier en clairvaeux. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Genoeg speelgedeelte voor de kids.

Ook geen stadjes om even een ijsje te eten ofzo dat was wel erg jammer.

  • Voorzieningen van accommodatie.
  • Camping Huttopia La Plage Blanche.
  • Maar hoewel veel plezier, was dit een veel moeilijker te pedaal dan de gewone exemplaren en de schuif gedragen als een zeilen als de wind was omhoog!
  • Gereisd met oudere kinderen in juli Nuttige review 0.

Er zijn stacaravans in verschillende grootte en tenten en houten chalets in verschillende types. Het dragen van de armband is verplicht. Zwitserland bijdragen 41 nuttige stemmen, la pergola camping france. Caravan Auto Camper Tent Volwassenen 2 incl. Minimumlengte : 1m20 Er is een peuterbad met slangenglijbaan, voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Autovrije grasvelden. Rakelbos Pays Bas. Van 30 juni tot 31 augustus  bieden wij het volgende Franstalig :.

Reviews van kampeerders

Ligstoelen zijn rond het zwembad op een enigszins verhoogde terras wat leuk is om te lopen als het warm is. Heel vriendelijk personeel, mooie omgeving, prachtig meer.

Omgeving super.

Derde bezoek nog - hoewel het totaal veranderd gevoel. Aantal toeristische velden. Frankrijk Languedoc - Roussillon Argels-sur-Mer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws