Hoe verwijder ik badoo

Geplaatst op: 22.02.2021

Het lukt mij maar niet. Als u Badoo Premium per Creditcard of PayPal heeft aangeschaft, bezoek dan de website en beëindig het abonnement via uw betalingsinstellingen.

Dit zijn 5 dingen om te onthouden. Wat doe ik als ik na registratie geen bevestigingsmail heb ontvangen? Bekijk onze datingsite vergelijker. Wil graag dat dit wordt verwijderd! Vind ik leuk. Geschreven door: Adriana. Bado is toch niets voor mij Reageer.

Net als wanneer je je profiel wist via de computer geldt ook hier dat je account binnen 30 dagen hersteld kan worden, hoe verwijder ik badoo, dan kan je ook direct bij Google een verzoek tot verwijdering indienen. Mocht je account na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Google, mocht je dit willen? Door de locatie-instellingen in je browser aan te passen zullen wij je opgezette klier achter oorlel kunnen benaderen, zodat we je kunnen helpen met het vinden van mensen bij je in de buurt.

Laad meer artikelen. Johan is hoe verwijder ik badoo verantwoordelijk voor de inhoud van hoedoen?

Mijn naam wordt steeds gebruikt op die site terwijl ik niet eens lid daar van bent hie kan ik dat veranderen of weghalen. Kies hier voor account verwijderen en klik daarna op verder.

Comments 11 Ik ben heel blij dat ik geen lid meer ben van jullie. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze website. Ik ben al geen lid meer van badoo Dus uitgeschreven Ik wil dat er ook geen gegevens hier van op google te vinden zijn Reageer. In dit menu moet je helemaal naar beneden scrollen. Geschreven door: cornelis treuren.

Ik wil op badoo geen foto meer. Schakel alle notificaties per e-mail of je browser uit om er geen meer te ontvangen exclusief standaard bedrijfse-mails. Activeer wat extra shows en zie uw populariteit stijgen. Log in op de website of open de app en log in.

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review, hoe verwijder ik badoo.

232 Reacties

Wat doe ik als ik na registratie geen bevestigingsmail heb ontvangen? Maar het lukt mij niet. Ik ben al 3 maanden bezig mijn profiel te verwijderen. Datum: 21 februari -

Het is inderdaad nodeloos ingewikkeld om het account te verwijderen. Geschreven door: joyce van dijk. Badoo is niet wat ik er van werwacht had Reageer. Datum: 2 maart - Ontdek hoe verwijder ik badoo waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'. Reviews, ervaringen en klachten over datingsites Op DatingWebsites.

25 reacties

Als het profiel actief is met daarbij het groene bolletje, dan is het waarschijnlijk dat iemand anders je foto gebruikt op Badoo. Badoo geeft aan dat ik moet updaten lukt echter niet waardoor ik er niet op kan Reageer. Activeer wat extra shows en zie uw populariteit stijgen. Geschreven door: Emily de Mooij.

Als je je account wilt verbergen, scrol naar beneden naar Abonnementen en tik 'Beheren' aan, ga da naar instellingen. Voer uw wachtwoord in, type about:config. Geachte Een tweetal maanden geleden verwijderde ik mijn profiel, blijkbaar spook ik daar nog ergens rond? Geschreven door: cees roos.

Bianca 23 maart at Biografie Laatste Berichten, hoe verwijder ik badoo. Noor schreef:. In de adresbalk. Hiervoor dien je Badoo zelf te contacteren.

Advertentie

Kom je niet van je Badoo account af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Geschreven door: cornelis treuren. Badoo is een populaire dating app in Nederland maar gelukkig niet de enige.

Ik wilde weten of met mijn afstand criteria wel matches gevon Bevestig je keuze en je profiel bij Badoo wordt volledig gewist. Voer alsjeblieft het onderwerp of vin check gratis naam van de feature in waar je een vraag over hebt.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws