Fietsroute egmond aan zee naar wijk aan zee

Geplaatst op: 03.03.2021

De duinen zijn betoverend mooi en veranderen bovendien doorlopend. Knooppunten:  Castricum 18 — 17 — 22 — 21 — 20 — 24 — 84 — 87 — pontje Molletjesveer — 88 — 89 — na m pontje Oost Knollendam — 59 — pontje Spijkerboor — 60 — 61 — 62 — 58 — 57 — 56 — pontje Akersloot — 55 — 54 — 19 — Castricum Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Plus proefabonnement.

Maar goed, dan ben je wel een paar dagen onderweg. Overigens heb je voor het afleggen van een fietsroute niet een super deluxe fiets nodig. Een comfortabel zadel speelt hier in ook een belangrijke rol. De route brengt je langs gevarieerde plekken in de gemeente Castricum: van de prachtigste landschappen tot de mooiste monumenten.

Probeer deze functionaliteit gratis met een MyRouteYou Premium proefabonnement. Als je op vakantie bent in Egmond aan Zee en je wilt graag gaan fietsen is het niet noodzakelijk om fietsen van thuis mee te nemen, er zijn in het voormalige vissersdorp meer dan voldoende mogelijkheden om fietsen te huren.

Onderweg steek je het water een aantal keer over met een pontje.

De route brengt je langs gevarieerde plekken in de gemeente Castricum: van de prachtigste landschappen tot de mooiste monumenten. Texel is een geweldige fietsbestemming waar je urenlang heerlijk kunt fietsen. Of je koerst naar het noorden of je koerst naar het zuiden. Home Home. Laatst bekeken Routes zoeken Routes plannen Routes vertaling duits naar nl Bezienswaardigheden zoeken Bezienswaardigheden toevoegen Nieuwsoverzicht Nieuws toevoegen Evenementenoverzicht Evenementen toevoegen Groepen zoeken Groepen toevoegen Partnerkanalen Help.

Hier kun je jouw route uitbreiden met afstapmomenten

De route brengt je langs gevarieerde plekken in de gemeente Castricum: van de prachtigste landschappen tot de mooiste monumenten. Meer routes Knooppunten: Medemblik 90 — 74 — 57 — 16 — 52 — 50 — 91 — 56 — 55 — 54 — 73 — 72 — 70 — 69 — 89 — Medemblik Bewerken Route omkeren Startpunt veranderen Route splitsen Classificeren.

Het beste kun je banden gebruiken die geen of weinig profiel bezitten. Egmond naar pier Wijk aan zee.

  • Uitgaan Alkmaar Bergen Schagen Evenementen en festivals. Het beste kun je banden gebruiken die geen of weinig profiel bezitten.
  • Je ziet het mooie landschap van de duinen en ervaart de natuur van Castricum.

Knooppunten:  Castricum 15 - 23 - 35 - 34 - 14 - 25 - 29 - 30 - 04 - 31 - 30 - 29 - 25 - Castricum Het beste kun je langs de vloedlijn koersen, daar is het zand harder. This site is available in your language and country. Uitgaan Fietsroute egmond aan zee naar wijk aan zee Bergen Schagen Evenementen en festivals? Het beste kun je banden gebruiken die geen of weinig profiel bezitten.

Wijk aan Zee, Castricum aan Zee

Bewerken Route omkeren Startpunt veranderen Route splitsen Classificeren. Het beste kun je banden gebruiken die geen of weinig profiel bezitten. Als je op vakantie bent in Egmond aan Zee en je wilt graag gaan fietsen is het niet noodzakelijk om fietsen van thuis mee te nemen, er zijn in het voormalige vissersdorp meer dan voldoende mogelijkheden om fietsen te huren.

Je kunt niet alleen op het strand van Egmond aan Zee wandelenDen Helder. Uitgaan Alkmaar Bergen Schagen Evenementen en festivals. Als je je zinnen hebt gezet op de noordelijke richting eindig je uiteindelijk in de marinestad van Nederland, fietsroute egmond aan zee naar wijk aan zee, je kunt er ook fietsen! Het wordt steeds drukker op straat en de snelheden van de elektrische fietsen kunnen hoog zijn.

JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Vandaag ga je uitwaaien in de duinen. Laatst bekeken Routes zoeken Routes plannen Routes uploaden Bezienswaardigheden zoeken Bezienswaardigheden toevoegen Nieuwsoverzicht Nieuws toevoegen Evenementenoverzicht Evenementen toevoegen Groepen zoeken Groepen toevoegen Partnerkanalen Help.

1. Wonderlijk Wieringen - 42 km

Deze route op jouw website. Door de elektrische fiets oftewel e-bike kunnen veel oudere mensen toch blijven fietsen ondanks het feit dan hun conditie minder wordt. Vandaag ga je uitwaaien in de duinen, op de pedalen over dijken en met de wind mee door de polder. Iedereen die op het strand wilt gaan fietsen heeft de neiging om met dikke noppen onder de banden op de fiets te stappen, maar dat moet je juist niet doen.

Ze zijn enorm in opkomst bij met name oudere mensen.

Fietsen is natuurlijk heerlijk, bijvoorbeeld een luxe   transportfiets. Fietsen op het strand Kun je stamppot spinazie invriezen kunt niet alleen op het strand van Egmond aan Zee wandelenje kunt er ook fietsen. Bekijk de uitgebreide routebeschrijving in het roadbook. Home Home.

De belangrijkste voorwaarden zijn een comfortabele fiets en een fiets met versnellingen. De fietsbereik van een elektrische fiets is afhankelijk van de accu. Door de duinen langs de Noordzeekust Egmond aan Zee ligt midden in de duinen.

Er is wel degelijk een gevaar dat mensen kunnen vallen.

Wintertijd!

Niet geverifieerd. Vandaag ga je uitwaaien in de duinen, op de pedalen over dijken en met de wind mee door de polder. Fietsroute Schakel JavaScript in of upgrade je browser.

Rust en afwisselende natuur wisselen af met leuke kustdorpjes. Van het uitgestrekte IJsselmeer tot het groene binnenland, het trekt allemaal aan je oog voorbij vandaag tijdens deze route rond de historische stad Medemblik.

Klik hier om dit bericht te verbergen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws