Bh maat omrekenen uk naar eu

Geplaatst op: 16.09.2020

Indien je er niet uitkomt dan hoor ik het graag,. Noteer de met het meetlint gemeten tailleomtrek.

U wilt toch zeker geen rugpijn omdat u de verkeerde bh-maat draagt? Cup omzetten van EU naar UK. Engelse merken hebben over het algemeen smallere beugels als de Europese merken en maken gebruik van stevigere materialen.

Hierdoor kunt u de bh strakker zetten als de onderborstband een beetje slapper wordt nadat u de bh een paar keer hebt gedragen. De Engelse maten lopen anders en maken gebruik van het keijzerlijke systeem, de omvangsmaten zijn in inches. Vergelijken van cupmaten Het is belangrijk om niet te vergeten dat de aangegeven maten op de labels vaak niet correct omgerekend worden.

Bij veel vrouwen is dat echter helemaal niet het geval. Twijfel je. De extra zachte haaksluiting zorgt voor nog meer comfort. Als u vindt dat de onderborstband te los aanvoel. Kies een kleinere onderborstmaat en neem de cup een maat groter.

U voelt zich gewoon heerlijk in zo'n bh.

Leun iets naar voren, til ze op en schud ze heen en weer en strijk de zijkanten glad. Neem een cupmaat groter, houd voor de onderborst dezelfde maat aan.

Onze ervaring leert ons dat het meestal zo is dat een klant een G cup heeft van een Engels merk als Freya, vaak uitkomt bij een H cup van een Europees merk, als bijvoorbeeld PrimaDonna. Naar de inhoud springen Wil je kledingmaten omrekenen naar Engelse kledingmaten of juist naar Europese kledingmaten?

Zie ook sister sizes. Een maattabel is voor het omrekenen van uw borstomvang naar de getallen voor de borstomvang die andere landen gebruiken. Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Zo werken ze in Italië met de cijfers 1 tot en met 5 en in Australië wordt er zelfs vanaf 10 tot 18 gerekend!
  • Het zoeken van de perfecte bh is van het allergrootste belang voor een optimaal draagcomfort en ondersteuning. Bij veel vrouwen is dat echter helemaal niet het geval.

Omvang hetzelfde. Indien de cup zich plooit en er flodderig uitziet, is deze waarschijnlijk te groot. Probeer een grotere onderborstmaat en overweeg een cupmaat kleiner, bh maat omrekenen uk naar eu.

Onze ervaring leert ons dat het meestal zo is dat een klant een G cup heeft van een Engels merk als Freya, als bijvoorbeeld PrimaDonna. Borstomtrek cm.

BH maten omrekenen

Dus het comfort en de pasvorm kan ook worden beïnvloed door het type bh dat u probeert. Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen. Dit is om je het verschil in de maten duidelijk weer te geven.

De cupmaat daarentegen hoeft vaak niet eens omgerekend te worden. Om snel een inschatting te geven van je maat kun je het beste onder je borsten strak opmeten en vervolgens afronden naar een getal deelbaar door 5, bh maat omrekenen uk naar eu, in inches en dan afronden naar een even nummer.

De meeste Europese merken maken gebruik van het Europese maatsysteem en geven de omvangdmaten aan in centimeters. Om je juiste Engelse maat te vinden, want deze maten lopen per 5 cm. Meet daarna op dezelfde manier over het breedste deel van uw heupen om de heupomtrek te bepalen.

Geen exacte wetenschap

De sister size is de bh-maat die één maat groter of kleiner is. Waarom zit er verschil in de maten? Bij Triumph zijn we er meer dan trots op dat we buitengewone lingerie ontwerpen. Over het algemeen geldt: is de maat van de BH aangegeven in EU maten, dan houd je de bandmaat gelijk, en zet je de cupmaat om naar de UK cupmaat zie onderstaande tabel.

  • Engelse merken hebben over het algemeen smallere beugels als de Europese merken en maken gebruik van stevigere materialen.
  • Let ook op dat niet alle merken hetzelfde omrekenen.
  • Maattabel voor slips.
  • De series van de Beauty-Full Dessous voldoen aan alle esthetische en functionele eisen voor grote cups.

Bij veel vrouwen is dat echter helemaal niet het geval. De cupmaten maken gebruik van dubbele letters, we helpen je graag. Ben je al in onze winkel in Rotterdam geweest voor een brafitting. Neem dan even contact met ons op, behalve dat er geen EE bestaat en de letter I over wordt geslagen. Dit is voornamelijk de reden voor de kleinere maatverschillen en is er bh maat omrekenen uk naar eu uit meer maten dan bij de Europese merken. De hele borst moet ook mooi in de cup passen zonder dat er aan de zijden of bovenaan weefsel uitstulpt.

Kijk daarom altijd of die overeen komen of niet?

Farfallina

Voor meer informatie hierover bekijk je het beste de ´maattabel ´voor ieder merk, deze vind je terug boven het ´in winkelwagentje ´ knopje. Geen verzendkosten Vanaf 60 euro En als je wil, kan je hem ook altijd op komen halen. Meet nu de onderborstwijdte met het meetlint:.

Voor meer infomatie over het vinden van de juiste maat, bekijk ook de Bra Size pagina. Borstomtrek cm. Lees hier over sister sizing.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws