Astrid van den broek huisarts

Geplaatst op: 28.02.2021

Assistentie Wanneer u de praktijk belt staat de assistente u als eerste te woord. De praktijk kan een passend reizigersadvies voor u maken.

Voor medische informatie verwijzen wij u graag door naar de website Thuisarts. Als u er niet alleen uitkomt, neem dan telefonisch contact op met de praktijk.

In de ochtenden kunt u telefonisch uw vraag stellen of een uitslag opvragen aan de assistente. Wij moeten momenteel zelf de beschikbare afspraken invullen en voorkomen dat er besmetting in de praktijk zal zijn. Omdat we service en kwaliteit willen leveren. Het resultaat van de behandeling is afhankelijk van een aantal factoren zoals motivatie,   concentratie en leerbaarheid. Dan graag contact opnemen met onze assistente.

Op het moment dat de behandeling start krijgt u een behandelovereenkomst aangeboden, hierin staan alle afspraken vastgelegd. Een belangrijke factor is ook dat jongere kinderen ongeveer tot en met groep 4 beter reageren op de therapie als zij die krijgen aan het begin van de dag, ze zijn dan nog fit en de ervaring leert dat het eindresultaat meestal beter is.

Zelfhulptrainingen coronacrisis Zelfhulptrainingen psychische klachten. Wij zullen altijd reageren, astrid van den broek huisarts.

Nicole Trommelen?

Nelleke Knöps-Hoek. Dit is om de RIVM richtlijnen van 1,5 meter afstand zoveel mogelijk te kunnen borgen. De behandeling wordt per 3 maanden geëvalueerd en indien nodig bijgesteld.
  • Wij moeten momenteel zelf de beschikbare afspraken invullen en voorkomen dat er besmetting in de praktijk zal zijn.
  • Behandeling Op het moment dat de behandeling start krijgt u een behandelovereenkomst aangeboden, hierin staan alle afspraken vastgelegd.

C. van Beek-van den Broek V.O.F.

Stel uw vraag direct via het patiënten portaal MijnGezondheid. Maak alleen een afspraak voor een test als u klachten heeft die passen bij het coronavirus. Dokter Buntinx Lees verder Er worden griepvaccinatiemomenten voorzien. Paula Zandvliet. Bij de behandeling hiervan willen we meer aansluiten op wensen en behoeften. Ze maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het terugbelspreekuur.

U kunt contact opnemen met de assistente. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. Op deze wijze kunnen wij veilig werken d. Mocht u geen brief thuis ontvangen hebben en toch in aanmerking komen voor de griepprik, wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen. Download het formulier, astrid van den broek huisarts, zij zorgt voor de inschrijving.

Onze teams heten u van harte welkom

Dat heet triage. Heeft u al een huisarts in Oosterhout? De coronacrisis heeft vast ook een behoorlijke impact op u.

Het nut van supplementen: vitaminen. Het onderzoek kan afhankelijk van de klacht een aantal sessies duren. Mocht u vragen hebben steltu ze dan aan het begin van de behandeling. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test.

Over Astrid van den Broek

Triage in de huisartsenpraktijk. Bel Bespreekt u uw medische klachten liever direct met een van onze medewerkers? Wilt u bij de eerste afspraak meenemen: de verwijzing van uw arts of specialist.

Feit kruidvat garnier face wash fabel: met gezonde genen heb je geen gezonde leefstijl nodig, astrid van den broek huisarts. Dat heet triage. Bij de behandeling hiervan astrid van den broek huisarts we meer aansluiten op wensen en behoeften.

U kunt ook bellen naar het RIVM, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten? Zij weet het antwoord op veel praktische vragen. Intake Tijdens de eerste afspraak wordt er een intakegesprek gehouden? Er wordt besproken wat uw klacht precies inhoud hulpvraag en wat ik voor u kan betekenen. Zoekt u specifieke informatie over medicijnen.

Indien dit herhaaldelijk gebeurt zien we ons verplicht om een 'no show fee ' aan te rekenen.

J.A.C.B. van den Broek Beheer B.V.

Jannette Roubos-Plug. Dan blijven we bereikbaar voor spoedgevallen. Bestel uw herhaalmedicatie snel en gemakkelijk online via het patiënten portaal MijnGezondheid.

De griepprik is bedoeld voor patinten van 60 jaar en ouder en patinten met een verminderde weerstand. Griepvaccinatie De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De trainingen zijn vrij toegankelijk.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws