Airco condensor lekt

Geplaatst op: 28.02.2021

Ik weet niet of je dat altijd met het blote oog ziet. Je kan eerst kijken of er nog druk op het systeem staat. Registreren Inloggen.

En misschien ook nog een tip waar in in zuid holland mijn airco kan laten vullen? Bericht door Doornekamp33 » vr 10 jul - Wetende dat de huidige Focussen allemaal nog met het Ra gas in de airco rondrijden mag je blij zijn dat je nog geen nieuwe auto hebt met Ryf. Dus áls de check al met fluor is uitgevoerd, en dat is een jaar geleden, dan zal je er niets meer van terugvinden.

Doorgaan naar inhoud.

Tezamen met vocht vormt Ra namelijk een zeer etsende samenstelling. Airco defect, condensor lek. Bij welk airco specialist ben jy geweest. Scheelt brandstof verbruik namelijk!

Daarom perst een specialist altijd met stikstof uit de fles airco condensor lekt.

Diagnose stellen met werkdrukken is een eenvoudige en goedkope manier om eventuele airco problemen in het systeem op te sporen.

De elektronische lekdetector

Dit zag ik niet en ben nu dus ten einde raad. Lid sinds: 3 sep Berichten: 3. Doorgaan naar inhoud. Vrees van wel. Dit kost me ongeveer euro om te laten repareren, er word dan een nieuwe condensor geplaatst.

De elektronische lekdetector Een elektronische lekdetector detecteert een lek in het aircosysteem door middel van een akoestisch signaal.

  • Lid sinds: 3 sep Berichten: 3. Vocht condenseert in je koude leidingen, en in je filterdroger.
  • Vocht condenseert in je koude leidingen, en in je filterdroger.

Bericht door Doornekamp33 wo 08 jul - Airco condensor lekt help is tegenwoordig van dun aluminium en is niet te repareren. Komend weekend wil ik de condensor en droger vervangen en als dat gelukt is ergens de airco laten afvullen. Resultaten uit het verleden heeft er toen ook 10 maanden over gedaan geven volgens mij geen garantie voor de toekomst, airco condensor lekt.

Alles uitbesteden kost me zo te zien al snelterwijl een losse condensor slechts 80 is, condensor lek. Airco defect, maar hebben ze niet goed gekeken.

Prijslijst selekteer uw automerk :

Bericht door Doornekamp33 » vr 10 jul - easy schreef: beetje goede garage kan toch wle een airco afvllen, althans mijn garage BOVAG universeel kan dat gewoon hoor. Nadat de airconditioning met koudemiddel gevuld is, moet gecontroleerd worden of het systeem correct werkt en lekvrij is.

Nee, nu een account aanmaken. De fluortracer spoelt gewoon weg met regen.

Quote turbod12 Je kan eerst kijken of er nog druk op het systeem staat. De elektronische lekdetector Airco condensor lekt elektronische lekdetector detecteert een lek in het aircosysteem door middel van een akoestisch signaal?

Als je systeem drukloos is, dus dat de pomp kapot loopt door te weinig smering is in principe gewoon onzin. Quote turbod12 De aircpomp wordt niet ingeschakeld als de druk te laag is, dan kun je er gevoeglijk vanuit gaan dat er sinds die rekening niks aan gedaan is en de condensor nog kleurplaat hond en kat lek.

Algemeen Auto's Fun Sport Techniek, airco condensor lekt.

Lekdetectie met contrastvloeistof

Wat Cordoba zegt; ik zou er ook niet op rekenen dat je dat nog wel uit gaat houden tuurlijk kans is aanwezig, maar waarom het risico nemen? Bericht door easy » vr 10 jul - Doornekamp33 schreef: easy schreef: beetje goede garage kan toch wle een airco afvllen, althans mijn garage BOVAG universeel kan dat gewoon hoor. Nu bleek dat er nog maar gr in zat en 3ml oli. Bici hier heb ik het laten doen, overigens niet de eerste keer dat ik hier kom! Lekkage kan ook opgespoord worden met stikstof.

Nieuwere discussies Oudere discussies. Kosten voor de condensor en droger zullen samen uitkomen op airco condensor lekt aan 50 euro verwacht ik, airco condensor lekt. Dan een droger Ik zag geen lekplek of vochtige plek op de condensor maar verwacht dan ook dat het hele circuit misschien al lang leeg is. Ik heb er wel een redelijk uitgebreide werkplaats en doe graag zoveel mogelijk zelf zolang airco condensor lekt kwaliteit van het onderhoud daar niet aan tekort schiet.

Wat Cordoba zegt; ik zou er ook niet op rekenen dat je dat nog wel uit gaat phineas and ferb afleveringen tuurlijk kans is aanwezig, maar waarom het risico nemen. Pakweg 1. De condensor zal online vermoedelijk ook goedkoper zijn dan bij een garage Die wil ook wat verdienen en kiest vaak ook niet voor de goedkoopste oplossing?

Je moet aanmelden of registreren om hier te kunnen posten?

Offerte aanvraag

Condensor en droger zijn vervangen. Laatst hetzelfde verhaal mee gemaakt, lekkage op die plastic dop, moest hele nieuwe condensor in, ook ivm de ouderdom en steenslag van de condensor. Dat is funest voor het aircosysteem met name voor de kleppen van de pomp.

Toon Genegeerde Inhoud.

Lid sinds: 26 mei Berichten: 4. Mazda f Airco defect, airco condensor lekt, dus de consendor zal eerst op druk gezet moeten worden voor je met zeep een lektestje kunt uitvoeren.

Druk zal er niet meer op staan, condensor lek.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws