Wereld in getallen inloggen

Geplaatst op: 16.09.2020

Een toets starten Nadere informatie. Als leerkracht kunt u een aantal dingen instellen en klaarzetten. U doorloopt de oefeningen als leerkracht.

De beste balans tussen oefenen en realiteit. We organiseren verschillende webinars die je voorbereiden om met de vernieuwde software aan de slag te gaan.

Technische vereisten Zie voor de systeemeisen de algemene hulppagina van Malmberg: Lees meer over het plaatsen van snelkoppelingen en het downloaden van apps in de handleiding Beheer software Malmberg.

Handleiding Verwerkingssoftware De wereld in getallen 4. Stap 1 en 2 hoeft het kind maar één keer te doen. Klik op de pijl.

Kies de software waarin u lessen wilt sluiten? Inloggen via de Basispoort door de kinderen 4 2. Een leerplatform dat digitale intelligentie combineert met didactische kwaliteit.

In deze handleiding vindt u de belangrijkste informatie om meteen aan de slag wereld in getallen inloggen gaan. De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 5 Rekenboek 5A.

Handleiding Resultatenmonitor Lijn 3 Versie 1.
  • Handleiding Oefensoftware Staal.
  • Er verschijnt een scherm waar u uw e-mailadres Nadere informatie. Hier ziet het kind de doelen die het beste zijn gemaakt in de reguliere lessen.

Inloggen via basispoort - leerling

Klik het venster van de browser weg. Snel starten 4 2. Handleiding Digibordsoftware Malmberg 1 Inhoudsopgave 1. Naar een. Handleiding Toetssoftware Naut Meander Brandaan. Inloginstructie epraktijk Voor het inloggen op epraktijk is Java niet langer vereist.

Handleiding Verwerkingssoftware De wereld in getallen 9, wereld in getallen inloggen. Snelstartgids voor de Oefen- en Toetssoftware Snel-start gids voor de oefenmodule software 1. Het Beursvloer venster 4 4. Vul hier het wachtwoord in. Inloggen op de Alex Beursvloer 2. Handleiding mijnklas. U ziet het.

Digitaal of op papier

Toegang met je Windows Laptop, of -PC. Het kind krijgt hier een overzicht van de doelen waarbij een leerdoelles beschikbaar is. Werken met Bingel De nieuwe editie van De wereld in getallen werkt met Bingel, het enige digitale leerplatform dat een integraal onderdeel vormt met De wereld in getallen. Een genuanceerde kijk op het directe instructiemodel: leer kinderen zelfstandig nadenken.

De resultatenmonitor is een mooi hulpmiddel Nadere informatie. Typ het wachtwoord of klik op het plaatje. Weet u zeker dat u dit artikel wilt verwijderen? Klik op het rondje om het scherm volledig te vullen. De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 3 Antwoordenboek 3B!

DE WERELD IN GETALLEN [VERSIE 4 2009-]

Een methode opgebouwd via de dakpanconstructie; oriëntatie, begripsvorming, oefenen en automatiseren. De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 4 Antwoordenboek 4B. Ga je dit schooljaar op zoek naar een nieuwe rekenmethode? De opdrachten uit het pluswerkboek zijn niet opgenomen Een les beginnen Klik op het blok.

In het beheerdersgedeelte kunnen leerlingen, groepen en leerkrachten worden aangemaakt en ingedeeld. Op tablets: Klik op het app-icoon van De wereld in getallen.

Naar de leerkrachtomgeving Handleiding Toetssoftware Taal actief Versie 1. Indien u enkel gaat werken met bettermarks rekenen Nadere informatie. Ontwerp: Projectgroep Chi chi wa song b.

Handleiding Nieuwe toetssoftware Pluspunt. In deze handleiding is beschreven hoe u dit Nadere informatie, wereld in getallen inloggen.

Volledig digitaal werken met De wereld in getallen Digitaal

De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 6 Leerkrachtenmap 6. Maak de oefening. Het resultaat is daarna nog wel terug te vinden bij de tab Alle doelen.

Maart Handleiding AmbraSoft mijnklas.

Klik op de naam om te stoppen met de oefening. De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 6 Rekenboek 6B. De wereld in getallen - versie 4 Jaargroep 5 Pluswerkboek 5 in 5-voud.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws