Met de trein en boot naar texel

Geplaatst op: 14.11.2020

Neem vooral ook een lekker kopje koffie of frisdrank met een koekje, taart of een vers broodje — er is een uitgebreide catering aanwezig. Je kunt je kaartjes uiteraard ook online kopen. Kijk hier voor meer informatie.

Deze rit is helemaal gratis. De campings op de Waddeneilanden. Vanaf Amsterdam bent u in een uurtje bij de boot. Indien u met het openbaar vervoer naar Texel wenst te komen, dan is de trein hiervoor zeer geschikt. De voetveer tussen Texel en Vlieland. U betaalt uw reis in de Connexxionbus of de Texelhopper per kilometer met de OV-chipkaart.

Een kaartje koop je bij het loket van Connexxion in Den Helder of bij de buschauffeur. Houd u er rekening mee dat dit parkeerterrein een beperkt aantal plaatsen heeft, het staat met name in de zomermaanden regelmatig vol met de trein en boot naar texel is onbewaakt.

De bus vertrekt aansluitend op de dienstregeling van de boot. Openbaar vervoer U kunt met openbaar vervoer naar Texel komen en op het eiland reizen. Spring naar inhoud. De ingang naar de boot voor voetgangers en fietsers vindt u naast het parkeerterrein.

Lees meer over de boot naar Texel. Bij de veerhaven op Texel staat buslijn Op deze pagina geven we u meer informatie over busvervoer op Texel.

Hoe gaan naar TESO-Veerboot Den Helder → Texel via de Bus?

Meer in deze special Dit betekent Prinsjesdag voor ouderen. Low budget op Terschelling. Uiteraard kunt u ook gewoon met de auto gaan. Deze busjes moet je wel een uur van te voren reserveren. Aankomst Indien u met het openbaar vervoer naar Texel wenst te komen, dan is de trein hiervoor zeer geschikt.

  • Wees gerust, want vanaf Amsterdam bent u al binnen een uur bij de boot!
  • Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland.

Verlaat hiervoor de boot aan de rechterzijde en loop naar de dichtsbijzijnde bushalte. Kaart van Texel. Je kunt natuurlijk ook de auto meenemen naar het eiland. De veerhaven van Texel! Denkt u dat de overtocht naar Texel een hele toer zou is. Wie een los kaartje koopt in de Connexxion bus, betaalt deze bij de chauffeur met pin of creditcard.

Wie een los kaartje koopt in de Connexxion bus, betaalt deze bij de chauffeur met pin of creditcard. U kunt dus altijd met Texelhopper vervoerd worden van en naar elke reguliere veerboot. Dorpen Texel heeft 7 gezellige dorpen, bezoek ze allemaal!

Wat zijn de wachttijden voor de veerboot naar Texel. Bij sommige fietsverhuurders kunt u ook snor scooters huren. De bus sluit in veel gevallen aan op de vertrektijden van de treinmet de trein en boot naar texel, dus zorg ervoor dat je snel bij de bus bent. Als u van de boot komt, volgt u dan de aangegeven route naar de bus. U betaalt uw reis in de Connexxionbus of de Texelhopper per kilometer met de OV-chipkaart.

Deze rit is helemaal gratis. Vanaf Amsterdam balkon op het westen u in een uurtje bij de boot.

Het begin van uw treinreis!

Met de TX10 kun je garnalen vangen op de Waddenzee. Als je niet teveel bagage hebt is dat het handigst. Verlaat de boot dan aan de rechterkant. Op Texel staat elk uur een bus te wachten, die langs alle dorpen rijdt. De kiosk in Den Helder is geopend vanaf de eerste afvaart tot en met de laatste afvaart om uur.

  • Aan boord kun je gratis internetten of gewoon van het uitzicht genieten.
  • Deze rit is helemaal gratis.
  • Op Texel zijn meer dan herkenbare opstapplaatsen.
  • Wat is het tarief voor fietsen op de veerboot?

Vervoer naar je hotel op Vlieland en Terschelling? Heeft u een smartphone. Met de TX10 en de TX20 kun je met een vissersboot garnalen gaan vangen. Handige informatie Natuurcampings en gratis kamperen. Lees meer. Bij de veerhaven op Texel staat buslijn Wat zijn de wachttijden voor de veerboot naar Texel.

Terug naar de trein vanaf veerhaven Den Helder

Op Texel staat elk uur een bus te wachten, die langs alle dorpen rijdt. Kijk hier waar u uw auto kunt parkeren. De bus van het station naar de veerhaven is gratis.

Er is ook een versie voor Android.

De veerboot vertrekt de hele dag door 1x per uur op het halve uur uit de haven van Den Helder. Heeft u nog geen ticket voor de boot. Bij de veerhaven op Texel staat buslijn .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws