Ik heb je lief toon hermans gedicht

Geplaatst op: 12.01.2021

In zijn gedichtjes en gedachtes gaat Toon terug naar zijn jeugd, terug naar de periode waarin hij nog jong en onervaren in de liefde was. Hij ging het theater weer in met de show 'Ik heb je lief', die hij ter ere van haar maakte.

Door de zaken op een positieve manier te benaderen, krijg je een andere kijk op wat er nu werkelijk belangrijk is in het leven. Vanaf speelde Toon zijn One Man Shows. Gedachten, verhaaltjes en gedichten, allemaal verzameld onder de thema's liefde en vriendschap.

Onthoud mij voor de volgende keer. Van zijn hand verschenen veertig titels. De voorstelling 'Hartendwaas' werd keer gespeeld.

In overleed zijn vrouw Rietje aan kanker. Andere verkopers 8. Details if other :. Irma marked it as to-read Apr 01, In opende Toon Hermans zelf het 'Toon Hermanshuis' een inloopcentrum voor kankerpatinten en hun familieleden.

Be the first to start one ». Other editions. Showing Toon Hermans. Lis Metten added it Oct 22, Helemaal Toon 6.

Het is het eerste boek waarin ik papiertjes stop om gedeeltes terug te lezen. De klank van de lach 3. Pieterjan rated it liked it Oct 04, Enlarge cover. In Sittard is de tentoonstelling Typisch Toon te zien. Showing .

Toon Hermans

Marcel van der Veer rated it liked it Aug 06, Deze bundel is een verzameling van eenvoudige, maar veelzeggende, gedichtjes, door Toon zelf 'versjes' genoemd. In winkelwagen Op verlanglijstje. De bundel, 6 jaar verschenen na zijn dood, is tijdloos.

Add some now. There are no discussion topics on this book yet. Ik heb 't geluk geroken 7. Als schrijver en dichter valt Toon Hermans vooral op door zijn zorgzame aandacht en liefdevolle waarnemingen: gebaren, kwinkslagen. Een ideaal geschenk voor je lief cadeau te doen.

See a Problem?

In Sittard is de tentoonstelling Typisch Toon te zien. Anderen bekeken ook. Trivia About Ik heb je lief: z Groot Versjesboek 5. Showing

No trivia or quizzes yet. We've got you covered with the buzziest new releases of the day. Ook de televisie-uitzendingen van zijn shows waren een groot succes. Inloggen Registreren. In Sittard werd op in de Stadsschouwburg een bronzen beeld van Toon Hermans onthuld, gemaakt door Loek Goedkope draagbare radio. More Detailsik heb je lief toon hermans gedicht.

Hoog tijd om de prachtige versjes van Toon over geluk, vriendschap, Friend Reviews? Gewoon om ervan te genieten, van de simpelheid van het leven. Johanna added it May 11.

Laatst bekeken artikelen

Je krijgt zowat het idee dat het leven inderdaad alleen maar om de simpele basisbeginselen eten, drinken en liefde draait. Goed Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben.

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Hij heeft er in de loop van zijn leven heel wat van geschreven. Jolinda added it Oct 06. Annemiek Groeneweg added it Jul 06.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws