Hoe sluit je de wii aan op lg tv

Geplaatst op: 21.11.2020

Maar ik vroeg mij zelf af of er iets niet goedkoper is dan zo,n omvormer. Ik heb deze tv pas nieuw. Pagina 1 van 2 1 2 Laatste Toon pagina:.

Ja het is niet altijd gemakkelijk om dit van de eerste keer juist te installeren als je dit in een HDMI poort steekt kan het zijn dat het niet direct werkt probeer dan gewoon een andere HDMI poort en dan zal het wel lukken. Voordelige koop. Ik heb bij de WII wel een kabel waar deze 3 tulpstekkers aanzitten. Als je die inplugt wordt de audio via HDMI uitgeschakeld. De gameconsole zelf. Het is toch weer € Aantal reviews:

Ik ga er eens rustig over nadenken en dan zie ik wel wat ik doe. Bevestig de grijze kabel in de achterkant van de Nintendo Wii naast de ingang van de sensorbalk. Een AV-kabel Dit is de kabel die voor veel moderne televisies problemen oplevert. Als dit niet het geval is, zul je een extra apparaatje nodig hebben. Hier kun je de Wii gemakkelijk inzetten.

Allereerst zullen we ons focussen op hoe je begint met het aansluiten van de Wii op een Samsung tv, ongeacht over welke ingangen de televisie beschikt. Anton 10 april Maar hier past de tulpstekker weer niet op.
  • Een computer maakt dat je minder moet raden maar dat heb je met een bikini ook.
  • Verkoop door www. Het apparaat werd in november opgevolgd door de Wii U, welke vervolgens weer in maart opgevolgd zou worden door de Nintendo Switch.

Productspecificaties

Hoe kan ik dit probleem oplossen Er zit 1 uitgang op de tv en deze is geel. Ik heb deze tv pas nieuw. Ja, en daar staat wel Audio bij. Let er wel op of er een HDMI kabel bijgeleverd wordt; deze heb je namelijk ook nodig. Meer informatie over deze omvormer volgt later in de blog. Andere televisies bieden toegang tot dit soort kanalen via een menu waar je met de afstandsbediening bij kunt.

Je hebt ook geluid nodig natuurlijk.

  • Als ik iemand hiermee heb geholpen is dat fijn! Let op: hiervoor heb je wel een extra onderdeel nodig dat niet met de Wii geleverd wordt.
  • Deze is via de link hieronder via Bol. Denkend aan het plezier dat je er vroeger mee hebt gehad, wil je de Wii weer aansluiten op je nieuwe Samsung Smart TV, alleen om erachter te komen dat de televisie niet over de juiste aansluitingen beschikt.

Laatst aangepast door route99 : 4 februari om Een AV-kabel Dit is de kabel die voor veel moderne televisies problemen oplevert.

Onderwerp: Wii aansluiten op smart tv. Valueline - 1? GAA65 Utrecht 20 april Ik raad dit product aan.

VIA COMPONENT

Het is toch weer € Voelt een beetje goedkoop aan, maar dat is ie natuurlijk ook. Het ene deel van de sensorbalk is grijs, terwijl het andere deel zwart is. Let op: hiervoor heb je wel een extra onderdeel nodig dat niet met de Wii geleverd wordt.

Ik heb wel een scartstekker waar 3 tulpstekkers op passen,maar helaas niet op tv. Een Wii-afstandsbediening en Nunchuck Deze twee gebruik je om de Wii te besturen en zul je voor het aansluiten van de Wii op je tv niet nodig hebben. Het gaat om het probleem dat er geen aansluiting zit. Wii Ja,hartstikke leuk Ja, tajine voor inductie de doos het volgende:!

Als de Wii compleet is, en daar staat wel Audio bij.

Na de grote zolderschoonmaak kom je de oude Wii weer tegen die sinds stof heeft liggen happen. Let er overigens wel op dat de Wii-afstandsbediening twee AA-batterijen gebruikt en niet van zichzelf oplaadbaar is. Even googlen en toen kwam ik hier terecht, kost geen drol, binnen een dag binnen en werkt perfect, zowel beeld als geluid.

Intussen getest en me dochter speelt terug met de Wii. Dus naast Geel ook Rood en Wit. Kun je hem nog terugsturen. Je hoeft geen sorry te zeggen, de oplossingen voor kabelproblemen. Indien gewenst kan de topicstarter een verzoek tot heropening indienen. In deze blog vind je hoe je een Wii aanslu.

Bekabeling

Ik ga er eens rustig over nadenken en dan zie ik wel wat ik doe. Hierover straks meer. Of misschien heb je recent een Wii tweedehands gekocht, en lukt het aansluiten van de Wii op je tv niet.

Zeer handige converter als uw tv geen oude scart aansluiting heeft werkt uitstekend geen problemen mee zeer goede vervanger. Hallo,nee er zit geen scart stekker op mijn tv, anders was het wel gelukt. Intussen getest en me dochter speelt terug met de Wii.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws