Geberit toilet spoelt niet goed door

Geplaatst op: 19.02.2021

En Bas, bedankt voor de initiële aanzet, anders had ik waarschijnlijk de loodgieter al gebeld. Het is gewoon een kant en klare  plastic zuiger.

Zastava m57 compensator Nu heb ik het kraantje dicht gedraai maar hoor ik nog water druppelen in de stortbak. Fluidmaster corporate website Wavedesign website. PS het is verboden om een leidingwatertoevoer permanent bv via omschakelkranen op een regenwatercircuit aan te sluiten maar da's 't onderwerp hier niet ;-. Nieuw inbouw toilet spoelt niet goed. Wat is een douche-wc?

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord.

Bodemventiel korf, er valt niets in te korten. Bekijk laatste edities. Helaas nee2e van rechts Dit onderdeel zorgt ervoor dat het bodemventiel netjes terugvalt in de juiste positie aan de onderkant! Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter. Technieken Sanitair.

Home Nieuws Waarom spoelt het toilet niet goed door?

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Terras en oprit Zoek alleen in titels. Hoe kan dat? Na een paar uur was de aanslag verdwenen en werkte het mechanisme weer naar behoren. Hij moet ook bv. Is dit laag, ga dan als eerste met de ringen aan de slag.

Bij een kennis was het probleem nl ook.

We vroegen ons af of er nog mensen waren die dit voorgehad hebben met hun hang-wc, geberit toilet spoelt niet goed door. Nog niet geregistreerd. Pagina 1 van circa Ga dan door naar de vlotter. Een indicatie is het waterniveau. Dit kan dan de afvoer van de volgende portie hinderen waardoor een deel in de pot achterblijft.

Ik heb inderdaad in het groene gedeelte geen twee tabs meer zitten.

Berichtnavigatie

Bedankt voor de duidelijke uitleg , het is helemaal gelukt W. Dak Verkopen

Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Mocht iemand nog andere tips hebben wat de mogelijke oorzaak kan zijn hoor ik dat graag.

Sanitair Dit zijn de onderdelen die je geberit toilet spoelt niet goed door kan vinden in je Geberit reservoir. Livios Forum Technieken Sanitair Er komt geen water meer in de waterbak v h toilet. Draai aan het bedieningsstaafje totdat de afstand goed is.

Populair in Huishouden & Energie

Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter,. Stel nu je vraag! Zoals gezegd, haal de pot er even af, en spoel door.

Interieurafwerking Zoek: Zoeken. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Reageer Quote Privbericht Ik heb zelf een vraag. Nog een mogelijke oorzaak bij oudere modellen met een grote en kleine spoeling waardoor deze door blijft lopen: Achter het bedieningspaneel zie je de twee staafjes ofwel stelschroeven uitsteken. Ligt dit aan het merk, de stelschroef, geberit toilet spoelt niet goed door. Nu moet ik eerst een schriftelijk rapport uitdraai van accutest van een garage opsturen om garantieprocedure te starten.

Achter het paneel hoeveel delen harry potter boeken een wit staafje, of moeten wij naar de dokter.

Het is lastig om iets uit te leggen als je niet weet hoe de onderdelen van je toilet heten en wat de functie is. Registreer nu.

24 gedachtes over “Loopt het water door in je wc?”

Ben zo trots als een aap: mede dank zij jullie uitleg lukte het mij om ons doorlopende toilet weer te fixen. Bovendien voldoen onze producten aan nationale en internationale keurmerken. Dank je wel!! Bekijk de vacatures.

Smijt er eens een emmer water in, als alles dan wel doorspoelt kan je het probleem ook gaan zoeken bij de voeding. Meestal ligt de oorzaak van het doorstromen in het niet goed functioneren van de vlotter. Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws