Aeg wasdroger wordt niet meer warm

Geplaatst op: 18.11.2020

Controleer of de condensor schoon is  alleen voor condens drogers  de bevind zich onderin de condens drogers achter een klep onder de deur.

Als je klaar bent met repareren haal dan ook met een stofzuiger alle stofvlokken uit het apparaat, vooral nabij de heater. Snelle links.

Thermostaat vervangen Net als in huis is de thermostaat medeverantwoordelijk voor de temperatuur. Het zit niet helemaal rechttoe rechtaan in elkaar. De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie www.

Filters helemaal zuiver gemaakt, maar nog steeds word de machine niet warm. Wasdroger AEG Lavatherm maakt vreemd geluid. Je mag de melding dan negeren.

Het verwarmingselement wordt bij normale drogers vaak direct bestuurd vanuit de klok.

Bericht 26 novdan zou dat wel helemaal fantastisch zijn. Ik heb heb ook een probleem met deze droger maar niet het probleem wat Filthyrich heeft.

Ik wilde naar aanleiding van de reactie van Aeg wasdroger wordt niet meer warm de spanning toevoer beter gaan checken waarbij ik nu ineens een situatie heb dat ie helemaal niet meer warm wordt en ook geen V meer vanaf het printje krijgt.

Kies je apparaat. Geen idee. Als er iemand een schema heeft, Kan op de print zo niks vinden misschien een kapot relais Alles ziet er volgens mij goed uit.

  • Alle merken.
  • Verwarmingselement doormeten. Bericht 26 nov , inderdaad, als de koude vloeistof word aangezogen door de compressor dan zou het moeten verdampen en warm worden, maar die sensor zal wel in verbinding staan met de module en als er op de module ook  maar iets defect is kan hij niet meer fatsoenlijk werken, controleren kan altijd baat het niet dan schaadt het niet.

Op de hoogte blijven

Bericht 26 nov , klopt kan de print altijd controleren  heb het verhaal van je link ook even gelezen, maar daar hebben ze het over een motor vervangen, zodat ik kan controleren of alles draait.

Ik heb een ander probleem met deze droger dus als iemand service doc heeft graag ook naar mij Dominic. De mede-forum gebruikers en de moderators van DIY reparatie www. Vaak met zeer lage kosten minder als 10 euro Vragen over de reparatie of problemen met uw droger kunt u dan ook hier posten. Deze is makkelijk te vervangen en bevindt zich aan de achterkant van de wasdroger.

Zie je nu een foutmelding. Neem dan contact op met onze klantenservice. Of heb je een bepaalde geluidscode. Wasdroger droogt niet Wasdroger Wordt niet warm Posted on augustus 17, ik bedoelde gewoon de printplaat.

Veilig winkelen. Vul hier uw vraag voor het forum in. Bericht 26 novdoor Beheerder?

De trommel wordt aangedreven door een riem, als die riem versleten is of gebroken dient deze vervangen te worden. Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Vaak is dit contact helemaal op en verbrand. Bericht 26 nov , inderdaad, als de koude vloeistof word aangezogen door de compressor dan zou het moeten verdampen en warm worden, maar die sensor zal wel in verbinding staan met de module en als er op de module ook  maar iets defect is kan hij niet meer fatsoenlijk werken, controleren kan altijd baat het niet dan schaadt het niet.

Verwijderd de boven plaat eens en kijk of er een metalen borstel s tegen de aeg wasdroger wordt niet meer warm zit ten. Bericht 26 novbedoel je dat de compressor niet meer aanslaat.

Maar hij wordt nog steeds niet warm. Stefaan Van Slycken. Doet de klok nog iets met het element of regelt die alleen de motor. De wasdroger wordt niet warm en de kleding die je uit de droger haalt blijft koud.

Ontkalker voor je koffiezetter

Stuur een bericht naar Johan. Hij meet inderdaad 4,9kohm op het element zelf staat 4,8kohm dus dat zal wel goed zitten. Bij kamertemperatuur moet de thermostaat 0 Ohm weerstand doorgeven wanneer je dit meet. Zelf ook meegemaakt: overtempertuur-clixon defect.

  • Als ik het nieuwe W element Ohms doormeet kom ik op ca 80 Ohm.
  • We staan klaar om je te helpen!
  • Doet de klok nog iets met het element of regelt die alleen de motor?
  • Je mag de melding dan negeren.

Dat ding ns flex ov chipkaart activeren een slecht kontakt intern waardoor hij het af en teo wel, maar vaak niet deed. Kies het merk van het apparaat waar je een onderdeel of accessoire voor zoekt. Ik wilde naar aanleiding van de reactie van Hobby-ist de spanning toevoer beter gaan checken waarbij ik nu ineens een situatie heb dat ie helemaal niet meer warm wordt en ook geen V meer vanaf het printje krijgt.

Bij deze methode krijg ik een E 32 code, staat helaas niet bij de std aeg wasdroger wordt niet meer warm Het zit niet helemaal rechttoe rechtaan in elkaar. Bovenaan Onderaan. Stofzuigerzakken voor alle merken stofzuigers Onderdelen en of Accessoires bestellen Vul hier het typenummer van uw Stofzuiger in om alle besc [ Thermostaat vervangen Net als in huis is de thermostaat medeverantwoordelijk voor de temperatuur, aeg wasdroger wordt niet meer warm.

Gebeurt wel vaker, een element defect of de termpratuur zekeringen stuk.. We zullen je aanvraag zo snel mogelijk behandelen; op werkdagen kun je al binnen enkele uren antwoord van ons verwachten. Stefaan Van Slycken.

Wasdroger wordt niet warm. Deze bevinden zich achter in de wasdroger hier voor moet u de achterklep verwijderen.

Hartelijk bedankt,MMSoft chw.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws