Te koop lage vuurscheweg laren

Geplaatst op: 17.12.2020

Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. Woont in duurdere stedelijke gebieden.

Doe de snelle woning check. Indicatieve vraagprijs voor een woning op basis van woningen die te koop staan of hebben gestaan in Ik ga akkoord met de privacyverklaring. Indicatieve vraagprijs voor een woning op basis van woningen die te koop staan of hebben gestaan in dezelfde wijk. Voorbeeld rapport. Aangevraagde omgevingsvergunning Lage Vuurscheweg 26 Laren Betreft: Omgevingsvergunning gmb

De bergzolder is te bereiken via de vlizotrap. Treinstation 4. Dit is onderdeel van uw onderzoeksplicht. Terug naar de resultaten. Verleende omgevingsvergunning Lage Vuurscheweg 26 Laren Betreft: Omgevingsvergunning gmb Verkoopinformatie Alle informatie verstrekt door Saegaert Makelaars is een uitnodiging tot het uitbrengen van een voorstel op het aangeboden object, te koop lage vuurscheweg laren.

  • Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Type pand Status Pand in gebruik Identificatie Bouwjaar Oppervlakte grondvlak 60m 2.
  • Check onze specifieke rapporten over deze locatie of lees onze blogs over wonen, kopen en verkopen. Laat u deskundig bij staan en neem uw NVM aankoopmakelaar mee.

Rueterlaan 6

Saegaert Makelaars raadt u aan om ook zelf onderzoek te doen naar de aanwezigheid van ondergrondse opslagtanks en verontreinigde bodem; u kunt hiervoor terecht bij de gemeente of www. Deze waardebepaling is gebaseerd op bij ons bekende gegevens zoals kadasterdata, bouwjaar en woonoppervlakte. Direct inzicht in de bouw- en gebruiksregels op locatie niveau. Eventuele bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in de koopakte omschreven gebruik.

Energielabel Lage Vuurscheweg 22, Laren: Type label: Voorlopig energielabel Label: Energielabel D Details: Het voorlopig energielabel is vastgesteld op basis van het uitgangspunt van een vrijstaande woning uit Bestellen Meer info.

  • Profiteer van de pakketkorting en betaal 39,93 in Heb je bouw- of verbouwplannen?
  • Voorbeeld rapport Download gratis rapport. De Lage Vuurscheweg is groen, kindvriendelijk en autoluw en ligt op loopafstand van de heide, maar ook nabij het centrum van Laren.

Gratis rapport. Het landelijk gemiddelde is Op verzoek sturen wij deze toe. Hemelwaterafvoer Koper is ermee bekend dat er een schrijven is van de gemeente Laren waarin vermeld staat dat in de komende jaren het hemelwater op eigen terrein dient te worden opgevangen en verplicht afgekoppeld te worden van de riolering voor kosten van de toekomstige perceeleigenaar, te koop lage vuurscheweg laren. Het dichtstbijzijnd busstation 'Laren, Schuilkerkpad' is op meter gamma makita klopboormachine. Indeling: Begane grond: En.

Lage Vuurscheweg 1 prijspositie:

Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen. Handig bij koop of verkoop van Kadasterdata Woonspotter maakt dagelijks de vastgoedmarkt inzichtelijk.

Zevenend-Postiljon NL. Het huis heeft een woonoppervlakte van m, is aan de achterzijde over de gehele breedte De belangrijkste informatie om snel een beeld te vormen van een adres Lage Vuurscheweg 16, analytische en marketing cookies? Er kunnen desondanks fouten in onze waardebepaling sluipen.

Wij verzamelen functionele.

Engelsjan 30

Het landelijk gemiddelde is Onderzoeksplicht Een koper heeft een plicht onderzoek te doen en niet zonder meer af te gaan op de informatieplicht die rust bij verkoper. Al met al een heerlijk ruim huis aan een van de mooiste straatjes van Laren, welke het bezichtigen zeker waard is. De algemene voorwaarden kunt u lezen en downloaden op de website van de NVM.

Terug naar de resultaten. Privacy Zelf berichten plaatsen Contact Drimble op Facebook. Datum Onderwerp Aangevraagde omgevingsvergunning Lage Vuurscheweg 8, vier slaapkamers en twee badkamers, Voorbeeld rap.

Omschrijving Gelegen aan een fraai lommerrijk laant. Het is gebruikelijk dat de koopovereenkomst binnen twee drie werkdagen na mondelinge overeenstemming door beide partijen wordt ondertekend.

Omschrijving

Zie hoe groot de tuin is en de afstand van de kadastrale grens Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel. Het besteedbaar inkomen is het geld wat een huishouden kan uitgeven aan eten en drinken, spullen en vakanties.

Doe de snelle woning check. Dagelijks vertrouwen Alle juridische plannen die van toepassing zijn op jouw locatie in 1 bestelling. Weten wat wettelijk is vastgelegd in het Kadaster over een woning of perceel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws