Kort gedicht trots op jou

Geplaatst op: 01.03.2021

Unieke korte tekst gevonden? Telkens als ik je zie, wil ik je wat zeggen Maar wat ik zeggen moet, weet ik niet Zonder dat ik het wil, negeer ik je Waarom ik dan moet, weet ik niet? De wereld is er voor jou en met jou een stukje mooier.

Op de achtergrond klinkt zacht muziek Bij het zachte kaarslicht, streel jij teder mij gezicht. Je naam staat op de achterkant. Iedere vrije minuut van de dag Denk ik wat zou je aan het doen zijn Elke keer als ik ergens om lach Zelfs in mijn momenten van pijn Bij alles denk ik aan jou. Lief Klein Uniek Bijzonder Groot wonder! Inloggen Voornaam.

Ik kreeg die op mijn verjaardag ik ebn jarig op Valentijnsdag en ik vond het ongehoord romantisch!, kort gedicht trots op jou. Liefde is vanuit je hart vertalen, of in een uitgebreid geschreven liefdesgedicht.

In een kort berichtje op de telefoon, waar onze woordenschat doet falen. Wij hebben het samen gered. Onhandige omhelzing tandpasta op mijn kin die je maar niet wegkreeg dat was voor mij t begin. Alsof dit gedicht speciaal geschreven is voor mij.

Gedichten zoeken

Dank je wel, Marianne. Door jou ben ik al dagen in de wolken, en dat terwijl ik niet eens kan vliegen! Alsof het lot beslist heeft dat ik deze mooie gedichten moest ontdekken. Alvast dank voor je reactie! Voor mijn lieve schatje, ingezonden door Liefdestekst Het is nu overdag, ik zie je lach, die is zo lief, daarom schrijf ik deze brief, ik ben zeker trouw, en ik hou ook veel van jou.

Zo gewoon en toch zo bijzonder. Als ik dromend in het blauwe water staar Kijkend naar het geluk in de kinderogen Glimlachend om het kleinste gebaar Stralend onder de mooie regenbogen Bij alles denk ik aan jou. La terrazza bergen holland ogen lopen over van liefde als jij naar me kijkt…. De ene keer kijken erkort gedicht trots op jou, de andere keer. Dit is mijn vraag Maar het antwoord zal ik nooit krijgen Er gaat weer een eenzame dag voorbij De nacht valt dus ik moet gaan.

Als ik mijn blog opstart zou ik het daar graag bij opzetten of een link naar het gedicht maken. Books for Singles?

Voor Positiviteit

Ingezonden door Esther Nieuwe start Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen We verbeteren beide onze fouten En we zullen moeten leren opnieuw te communiceren We hebben nu beide verdriet Er is niemand die hier geniet Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Ik weet dat ik fout zat Had het anders moeten oplossen Ik zal er voortaan weer voor je zijn En doe je nooit meer pijn We bouwen samen een toekomst op Wij tweeen gaan dan niet meer kapot Laten we al het verdriet achter ons laten En voortaan alles eerst uitpraten Niets meer buitensluiten Je mag je weer gewoon uiten Luisterend oor als nooit tevoor Ik blijf mezelf aan je geven Omdat ik verder met je wil leven En alles met je wil delen Laten we een nieuwe start beginnen Dan zullen we beide de toekomst overwinnen Heb geduld geef ons niet op Jij bent helemaal top Niemand kan ooit tegen je op!

Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Pinterest Je eigen spreuk van de dag Iedere dag komen er weer nieuwe positieve spreuken bij. Dit is mijn vraag Maar het antwoord zal ik nooit krijgen Er gaat weer een eenzame dag voorbij De nacht valt dus ik moet gaan.

Slaap jij op je buik. Noodzakelijk Noodzakelijk? Wat jij betekent voor mij. Na veel gepuf en gezweet, Dankjewel voor je bericht. Hoi Mirjam, willen we vertellen hoe ons meiske heet. Ik droom weg in jouw heldere ogen, die een spiegel vormen van gemeente oldenzaal afval jij bent.

Geen woorden

Noodzakelijk Noodzakelijk. In jouw armen kan ik dagen slapen, in jouw ogen kan ik blijven kijken, jouw lippen kan ik eeuwig zoenen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen in het klein de wereld een beetje mooier kan maken.

Als het regent, als het sneeuwt als je smelt van de hitte als je weg bent, als je hier bent als de dagen even tegenzitten.

  • Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie en  korte verhalen.
  • Mijn ogen lopen over van liefde als jij naar me kijkt… Ik denk niet veel, ik denk niet gauw, maar als ik denk, denk ik aan jou!
  • Alvast dank voor je reactie!
  • De zon schijnt in mijn hartje, dat maakt me zo blij.

Dat gevoel dat komt, liefde voelt goed, kort gedicht trots op jou, ik puk code vergeten telenet het zek? Ik voel me zo veilig bij jou. Zie onze webwinkel voor meer informatie en prachtige cadeaus. Het is een maand geleden Ik kan je niet vinden Ik wacht Ik wacht op jouw liefde.

Wat een supermooi gedicht. Liefde op afs. Twee harten En liefde Uit liefde En hart. Er is niemand zoals jij. Welkom lief ventje.

Hart vol liefde

Ingezonden door Josje Schat Ik houd van jouw warme omhelzing Ik houd van jouw zachte stem Ik houd er van, om me zelf te verliezen in jouw ogen Ik houd er van, om je te vertellen wat ik voor je voel Ik houd van de smaak van jouw zoete kus Jij bent het die ik mis Jij bent de ware voor mij Ik hoop dat we samen kunnen zijn Voor nu en voor altijd.

Slaap jij op je buik? Echt heel mooi!!

Originele, bijzondere positieve spreuken. Mijn ogen lopen over van liefde als jij naar me kijkt… Ik denk niet veel, maar als ik de. Maak deze kaart.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws