Kleine bloemetjes haken

Geplaatst op: 01.10.2020

Dank je wel. Een mega grote bloem om te haken. Lief en Mooi 18 juni om

Anoniem 23 augustus om Het haakpatroontje is helemaal gratis en is verkrijgbaar bij Zomaar Voor. Haak twee losse en dan 11 stokjes in de ring. Ans 23 mei om Haken voor een Baby. Afhechten, kraaltje of knoopje of niks in het midden naaien en Klaar is Kees!!

Bloem met twee blaadjes Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes.

Heb 8 blaadjes. Haakpatronen van vier bloemetjes Maar liefst vier haakpatroontjes van bloemen vind je hier. Ik ga beginnen aan de bloemetjes hoor. Deze anjer is vrij simpel om te haken. Hij is leuk. Nieuwere post Oudere post Homepage, kleine bloemetjes haken.

Gehaakte Gerbera Haakpatroon van een gehaakte bloem met twee groene blaadjes.

Leer een bloem haken

Bekijk de foto van sita met als titel Op deze site vind je teltekeningen van diverse vrolijke gehaakte bloemetjes. Hillie 26 september om Hélène 19 juni om Dit zijn….

Ik heb al eens een grote roos gehaakt en heb hier een knip van gemaakt, zie hier. Gehaakte tulpen Net echt deze gehaakte tulpen.

  • Het haakpatroon is Nederlandstalig en te verkrijgen bij Atelier Valerie. Wondermama 18 oktober om
  • Anoniem 29 juli om Paars gehaakt bloemetje met drie blaadjes.

Blokmotieven Haken verschillende blokmotieven om te haken. Deze set bevat niet alleen een kleurrijk boekje met vrolijke haakprojecten, duidelijke werkfoto's en eenvoudige stapsgewijze beschrij.

De tijd was niet echt belangrijk vandaag en dat vind ik genieten. Patroon van: Haak en Smaak, kleine bloemetjes haken. Allemaal gehaakte bloemetjes.

Strawberry pattern

Anoniem 26 november om Grote en kleine bezigheden verzameld in dit Blog! Kijk hier verder: Haak T-shirt. Haak ze in verschillende kleuren.

Ik heb hem kleine bloemetjes haken. Kleine gehaakte bloemetjes leuk aan een schuifspeldje. Haken voor je huis. Unknown 10 februari om ByRinske 6 april om Kan ik dan bv 8 losse voor de ring doen?

Mooie granny

Labels: bloemen , gratis patroon , haken , patroon , patroonlink , recept. Het haakpatroontje voor deze leuke bloemen komt van Jose Bianca en is verkrijgbaar in het Nederlands en in het Engels. Naast ze te gebruiken als versiering Heb je het nog niet helemaal onder de knie, kijk dan op deze pagina waar wij een aantal tutorials en video lessen over het haken van bloemen voor je op een rijtje hebben gezet.

Marille 5 april om. Ik heb hem van wat dikkere wol gemaakt voor op een col, kleine bloemetjes haken wat extra's. Unknown 10 februari om Afhechten, kraaltje of knoopje of niks in het midden naaien en Klaar is Kees!. Rij 1 : 1 losse, 10 v. Granny Squares haken?

Haken voor Sinterklaas.

Patroontje bloemetje

Leuke en flashy bloemetjes waar je decoratief veel mee kan doen! Gratis werkbeschrijving voor een gehaakte roos. Patroon van: Karin aan de haak.

Wondermama 18 oktober om Free crochet pattern for making big crochet flowers. Een hele mooie bloem.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws