Hoe laat is de trekking van de staatsloterij 31 december

Geplaatst op: 05.03.2021

De Oudejaarstrekking is een speciale trekking van de Staatsloterij. Doe daarom mee en zorg dat je meedingt naar een mooie prijs.

Donderdag 22 oktober in Zembla : Schokkend onderzoek naar biologische kip. Mocht de website van de Staatsloterij overbelast zijn, dan kun je even wachten tot een uur of u - u op 1 januari , of vul hieronder je voornaam en mailadres in en ontvang direct een persoonlijke mail zodra de oudejaarsuitslag bekend is! Een Oudejaarslot koop je online of bij één van onze verkooppunten.

Docu: Volg je me nog? De Oudejaarstrekking kent het grootste prijzenpakket van Nederland. Natuurlijk wil jij deze wel winnen. Je hebt nu de tijd om een lot te kopen dus waar wacht je nog op?

Praat mee Geef hieronder je commentaar op Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag te zien. Maar laat het nu op je afkomen en wie weet hoeveel je gaat winnen. Jij wil toch ook het jaar goed afsluiten en het nieuwe jaar goed beginnen. Je kunt tot en met dinsdag 31 december - uur Oudejaarsloten kopen.

Het hele jaar door kun je hier prijzen winnen, maar met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij heb je nog meer kansen.

Het is altijd leuk om met extra spanning thuis te zitten en te wachten tot de prijs wordt uitgereikt. Als je graag wil weten wat je kunt winnen, dan kun je per prijzenpakket bekijken hoeveel letters en cijfers jouw lot goed moet hebben om de prijs te kunnen winnen. Door het winnen van de prijs kan jouw eigen vermogen een stuk hoger worden en dan kan het wel zijn dat je hier in de toekomst vermogensbelasting over moet betalen.

Speciale prijzen! 250 MINI’s

Bestel je loten nu, zodat jij jezelf een groot plezier kunt doen en mee kunt doen met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

Ga dus snel naar de winkel om je lot te laten checken of neem contact op met onze klantenservice. Ben je nieuwsgierig welke stijlvolle MINI je kan winnen? Bel - 08 08 gebruikelijke belkosten om een afspraak te maken. Ieder jaar is het weer groot feest met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

  • Leer meer over Freddie! Donderdag 22 oktober in Zembla : Schokkend onderzoek naar biologische kip.
  • Een Oudejaarslot koop je online of bij één van onze verkooppunten.

Nu maar hopen dat je dit jaar geluk hebt en die hoofdprijs ook daadwerkelijk gaat winnen. Er gaan erg veel prijzen uit. Speel nu mee met de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij en koop je loten vandaag nog.

Champions League-voetbal trekt veel kijkers naar SBS6. Horrorfilm: The Conjuring. Wanneer je alleen brommer om laten keuren naar motor laatste getal goed hebt win je toch nog 10 euro.

Staatsloterij Trekking Uitslag 31 december 2019 Oudejaarstrekking

De Oudejaarstrekking heeft geen Jackpot. Er worden in totaal naturaprijzen verloot. Let goed op want alleen de Staatsloterij trekkingen op de tiende van de maand hebben een Jackpot. We maken de uitslag op dinsdag 31 december om uur bekend, via onze website, app en Teletekst.

Nieuw: The Deceived. Het is te hopen dat je dit jaar in de prijzen gaat vallen en die kans is er, want er worden veel prijzen uitgereikt.

De verwachting is dat dit in ook weer het geval zal zijn. De spanning is leuk om samen te ervaren. Het is nu het juiste moment om je keuze te maken en de loten te bestellen. Het makkelijkste is om een Oudejaarslot online te kopen.

Je bent hoe lang kan een imac mee oud en nieuw vaak samen met familie of vrienden dus een leuk moment om een spannende sfeer te krijgen in huis en met elkaar te delen.

Oudejaarslot 2019 kopen?

Doe daarom ook mee met de oudejaarsloterij van de Staatsloterij en koop direct je persoonlijke lot. Als je een prijs wint bij de Staatsloterij dan hoef je hierover geen kansspelbelasting te betalen.

Deze trekking kent geen Jackpot, maar wel een speciale hoofdprijs.

Het prijzenpakket van de Staatsloterij is gebaseerd op een verwachte verkoop van 4,15 miljoen Staatsloten. Mocht je graag langs willen komen, dan bent je van harte uitgenodigd. Het juiste moment is nu aangebroken, koop nu ook jouw loten voor de Oudejaarsloterij van de Staatsloterij.

Woensdag in Jinek : verslaggevers bespreken historische Radio cd speler aanbieding excuusvideo. Muziek, Populaire muziek. Klik hier voor de uitslag Beste Zangers: Wulf. De Oudejaarstrekking heeft geen XL prijzenpakket.

31 december Oudejaarstrekking

Maar je wil natuurlijk de hoofdprijs winnen, want daar ga je voor! Wel hoofdprijs, geen Jackpot De Oudejaarstrekking is een speciale trekking van de Staatsloterij. Dit komt doordat veel spelers die meedoen met de Oudejaarstrekking massaal de website raadplegen om de volledige trekkingsuitslag te bekijken.

Praat mee Geef hieronder je commentaar op Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag te zien?

Klik hier voor de Oudejaarstrekking. Het gaat er om dat je nu gaat bekijken wat jij daarmee voor winst kunt behalen. Je kunt nu je loten kopen en bewaar deze goed.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws