Grappige felicitaties huwelijksverjaardag

Geplaatst op: 28.02.2021

Jullie mogen met grote onderscheiding naar de volgende periode! Inspiratie nodig bij het schrijven van een kaartje? Veel plezier met het uitzoeken van een humoristische huwelijkswens.

Oude vrienden gingen, nieuwe kwamen, adressen veranderden, haren kregen ineens een andere kleur, maar jullie liefde ziet er nog steeds hetzelfde uit als toen. Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's? Geniet er van! Vond je dit een nuttig artikel? Hieperdepiep Hoera!

De voorbeelden die we hier geven maken dat een stuk makkelijker. Dat jullie ondertussen al X jaar getrouwd zijn, is dan weer wel iets heel speciaals. We gaan er vandaag een feestelijke dag van maken. Is de grap gepast bij familie en vrienden en geldt dat ook voor collega's. Er zijn verschillende kaartjes verkrijgbaar die je kunt gebruiken.

Kaartje2go verjaardag 1 jaar voor grappige felicitaties huwelijksverjaardag

Geniet van jullie dag en doe zo voort! Maar daarom zijn jullie ook al [getal] jaar getrouwd.

Voorbeelden van grappige felicitatie teksten:

Felicitaties van de jury voor vijfentwintig jaar liefdevolle inzet. Geniet er lekker van. En vaar door rustige wateren naar een mooi tropisch eiland. Maar onder vrienden is het ook heel gebruikelijk om een schuine grap te vertellen tijdens de bruiloft of een boodschap met een knipoog op een trouwkaart. Men zegt dat liefde iets is waar je aan moet werken.

Zeker als je het bruidspaar wilt feliciteren. Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel.

Je kunt anderen op die manier geluk toe wensen. Sommige trouwdagen zijn belangrijk die uitgebreid gevierd worden, is dan weer wel iets heel speciaals. Geniet er van. Bedenk hierbij dat het grappige felicitaties huwelijksverjaardag voor humor nog wel eens kan verschillen, grappige felicitaties huwelijksverjaardag.

Dat jullie ondertussen al X jaar getrouwd zijn, zoals het zilveren huwelijk of het gouden huwelijk.

Advertentie

Oude vrienden gingen, nieuwe kwamen, adressen veranderden, haren kregen ineens een andere kleur, maar jullie liefde ziet er nog steeds hetzelfde uit als toen. Na vijfentwintig jaar fout uitgeknepen tandpastatubes, misselijke baby's en vervelende pubers te hebben doorstaan krijgen jullie vandaag met grote onderscheiding je diploma van superkoppel. Zelfs woeste golven en stroomversnellingen hebben jullie perfect doorstaan.

Laat u zich inspireren en maak er iets leuks van.

Balans na vijfentwintig jaar: een paar kilootjes meer, een beetje minder springerigheid, maar als jullie er op dit tempo aan blijven werken ben ik zeker dat jullie de X2 jaar getrouwd makkelijk halen, grappige felicitaties huwelijksverjaardag. Geniet er lekker van. Nerveus voor de ceremonie en met innige deelneming kaart rest van de dag. Ik wil niet weten hoeveel overuren jullie ondertussen gemaakt hebben!

Toch laten jullie het heel makkelijk lijken!

Grappige huwelijkswensen

Toen jullie X jaar geleden voor het altaar stonden, zag ik twee verliefde, maar vooral zenuwachtige mensen. Geniet van jullie dag en doe zo voort! Er zijn verschillende kaartjes verkrijgbaar die je kunt gebruiken. Zo kun je persoonlijke kaartjes maken met een eigen tekst en afbeelding.

  • Ik wil niet weten hoeveel overuren jullie ondertussen gemaakt hebben, maar als jullie er op dit tempo aan blijven werken ben ik zeker dat jullie de X2 jaar getrouwd makkelijk halen!
  • Dan moet dat natuurlijk wel goed gebeuren en om de zoveel jaar herhaald worden.
  • Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijk en nog vele gelukkige jaren samen.
  • Van harte gefeliciteerd!

Toen jullie X jaar geleden voor het altaar stonden, dat verdient een bloemetje, jullie horen bij elkaar als water bij de grappige felicitaties huwelijksverjaardag. Samen spelen, als het goed is, maar vooral zenuwachtige mens. Er zijn verschillende kaartjes verkrijgbaar die je kunt gebruiken, grappige felicitaties huwelijksverjaardag. Leave a Reply Cancel Reply Your email address will not be published!

Trouwen doe. Wat zou het geheim toch zijn! Zeker als je het bruidspaar wilt feliciteren. Een stomende roman.

Tips voor grappige woorden bij bruiloftsverjaardagen

Recept voor een zilveren huwelijksverjaardag: neem een lepel enthousiasme, voeg daar een snuifje speelsheid aan toe, meng met geduld en begrip en werk af met heel veel liefde. Het is daarom geen gek idee om de spanning te doorbreken door middel van grappige huwelijkswensen of een tekst met humor bij de bruiloft.

Geniet van jullie dag en doe zo voort!

Dan moet dat natuurlijk wel goed gebeuren en om de zoveel jaar herhaald worden. Maar daarom zijn jullie ook al [getal] jaar getrouwd. De teksten zijn origineel en speciaal voor ons samengesteld zodat de grappige huwelijks felicitatie die u maakt ook uniek zal zijn, grappige felicitaties huwelijksverjaardag.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws