Felicitatie 1 jaar getrouwd tekst

Geplaatst op: 19.11.2020

De ene die blijft achter en de ander woont nu daar. Maar hoe was het na het huwelijk? Wat gaat dat snel!

Gefeliciteerd met je katoenen huwelijk. In een goed huwelijk In een goed huwelijk worden de zorgen gedeeld en de genoegens verdubbeld. Wat gaat een jaar snel he? Gefeliciteerd met jullie 50 jarig huwelijk! Daarnaast kunnen cookies van derden worden gebruikt om een koppeling te maken met sociale media, zoals Facebook en Twitter.

Tamara 11 mei Ohhhh wat gaat dat snel joh! En hoe voelt dat nu om 1 jaar getrouwd te zijn, ik ga met jullie terugblikken op 1 jaar huwelijk.

Bekijk ook:  Nieuwe Woning. Sommige mensen noemen dit echter het papieren huwelijk. Wel goede motivatie om gezond te blijven leven. Kaart via Papierpads. Glad you're a friend of mine Your birthday is the perfect time, to say I am glad that you're a friend of mine.

Clear Filters.

Feliciteer iemand met deze leuke kaarten:

Yvonne 11 mei Wat mooi om weer in de trouwkleding te gaan! Vivienne onlangs geplaatst… My life in pictures 4: zon en de eerste keer oppas. Dan ben je ineens getrouwd, draag je een nieuwe achternaam en heb je ook dezelfde achternaam als je kind, later kinderen. Wie lief heeft is gelukkig.

Of het nu een Gouden Bruiloft 50 jaar getrouwd is of een Papieren Bruiloft 1 jaar getrouwd is, een jubileum is altijd bijzonder.

Annemijn onlangs geplaatst… Mijn fobie: Bang voor onweer- Help. Gefeliciteerd met jullie 1 jarige huwelijk!

God is liefde God is liefde Liefde is God De essentie van alles. Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven. Home Privacy Policy contact Adverteren? Maar het gaat wennen lees ik al haha.

365 dagen geleden gaven jullie elkaar het ja-woord. Geweldig!

Kelly onlangs geplaatst… Trots zijn op jezelf. Vergeet nu even alle zorgen en doe alles wat níet mag! Hartjes hier en liefde daar Hartjes hier, liefde daar, ringen om en trouwen maar!

Je prestatie vervult me met trots. Felicitatie teksten. Jullie straalden echt. Ben 6,5 jaar samen met mijn vriend en we hebben een prachtige dochter. Leuk om terug te kijken lijkt me.

1 jaar getrouwd gefeliciteerd!

Zeg je één keer ja.. Monique onlangs geplaatst… Honden Saar en Guusje, onze Newfoundlanders. Vanessa onlangs geplaatst… De chronisch zieken tag. Adoptie Felicitatie Gelukgewenst!

  • Of hoe je het bruidspaar kunt feliciteren met hun 1 jarig huwelijk?
  • Wonder rijker De wereld is een wonder rijker.
  • Gefeliciteerd hoor!
  • Vorige post Volgende post.

Alvast van harte gefeliciteerd met jullie katoenen huwelijk. Ik zal er goed op passen en je niet vergeten? Jeetje wat gaat dat hard zeg, verloofd. Charlotte 11 mei Alvast gefeliciteerd. Wat een mooi bericht, maar de vrienden die je zijn gegeven. Annemijn 11 mei Wat is de tijd gevlogen.

Wat gaat een jaar felicitatie 1 jaar getrouwd tekst he. Verliefd, weer naar een nieuwe plek, van harte gefeliciteerd.

Tirza 9 augustus Gefeliciteeerd met jullie 1 jarig huwelijk :D:D. Jullie zijn nog steeds jullie. De tijd gaat bizar snel!

Leonie 11 mei Alvast gefeliciteerd. Liefs Jamaila onlangs geplaatst… mijn 10 irritante punten op een rij, felicitatie 1 jaar getrouwd tekst. Omdat wij al zo lang samen zijn ga ik er echt vanuit dat er bij ons verder ook niets verandert, maar het allemaal maar mooi wordt en een verdieping voor onze relatie?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws