Chef kok gezocht den haag

Geplaatst op: 17.11.2020

Lees verder 28 januari Aankomend Sous-chef Grand-café Het Arsenaal in Doesburg In de functie van Aankomend Sous bereid je gerechten op kwaliteitsniveau, in een jong, enthousiast en ambitieus team. Denk hierbij aan taallessen, hulp bij financiën, sport, koken, techniek en vrijwilligers werk. Debic room voor dé professional.

Wij zijn op zoek naar een collega die mee wilt werken om ons restaurant nog beter te maken. Chef bediening Subito Uitzendbureau Dat is gratis! Kenmerkend voor Ria en haar team is de passie voor het vak en de absolute wil om klanten een belevenis op topniveau te geven. Wij bieden een goed salaris, onderdak in regio Amsterdam en een gezellige werksfeer. En hoewel tante beslist haar mannetje staat als het gaat om innovatie of vernieuwing, zijn het de mensen die het verschil maken.

Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Ik kon de vacature niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is.

Altijd 24 uren 7 dagen 14 dagen 30 dagen. Banqueting Chef Kok, chef kok gezocht den haag. Wij bieden fulltime contract met boven gemiddeld salaris, een vier daagse werkweek 38 uur en begeleiding d. Passie voor koken met pure en eerlijke ingredinten.

Head Chef - Manderin Speaking

Kokswereld vacatures Plaats jouw vacature Groot bereik, actueel, snel en gemakkelijk. Functie-eisen: Hebt een diploma zelfstandig werkend kok op zak Hebt minimaal 2 jaar werkervaring als zelfstandig werkend Kok vacatures in Den Haag statistische informatie. Meld u nu aan voor de vacaturealert en ontvang een mailtje met de nieuwe vacatures. Debic room voor dé professional. Wij zijn een sfeervolle Franse Bistro met een ambachtelijke keuken.

  • Werkvoorbereider InterieurbouwVacature
  • Naast een goede salariëring plus uitbetaling overuren bieden we veel vrije tijd en een vier daagse werkweek.

De server kan jouw verzoek momenteel niet beantwoorden. Onder jouw leiding ontdekken mensen hoe leuk en leerzaam het is om samen te koken, chef kok gezocht den haag. Chef de Partie The Harbour Club Taken en verantwoordelijkheden Geeft leiding aan de aankomend Chef de Parti, koks.

Wierenga Eten en Drinken in Castricum is een gezellig restaurant? Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in….

Lees verder 9 januari Chef-kok Restaurant de Smockelaer in Heijenrath Auberge de Smockelaer is een Zuid-Limburgs restaurant, in het Heuvelland, in de natuur met veel bossen en weilanden om ons heen, tal van wandel- en fietsroutes. Binnen onze buitendienst afdeling zijn wij per direct op zoek naar een Keurmeester voor rayon Amsterdam met een voorkeur Almere als woonplaats.

Naast de appartementen in het complex, is er ook Lees verder 15 december Zelfstandig werkend kok Eindhovensche Golf Als zelfstandig werkend kok bij de Eindhovensche Golf staat kwaliteit bij jou voorop, je hebt passie voor het koksvak én voor onze gasten.

Deze is dan ook groot en ingericht met moderne apparatuur. Was de vacature interessant voor je. Als Chef kok kom je te werken in de Amerikaanse keuken van onze…. Deze werkgever werft via Indeed. Ben jij degene die op zoek is naar een uitdagende functie in het culinaire hart van het Van…, chef kok gezocht den haag.

Wil jij werken in een Restaurant die in alle gidsen staat vriendin boer tom zwanger onder leiding van Top Chef Ronald Tausch o.

Inloggen of account aanmaken

Je gaat werken in een optimaal uitgeruste keuken waar onze gerechten worden bereid op een houtskool gestookte Josper grilloven. Restaurant Het Spinnewiel is een Frans georiënteerd restaurant. Lees verder 31 juli Zelfstandig werkend kok Restaurant Pegasus in Ridderkerk Om onze keukenbrigade compleet te maken zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die al enige ervaring heeft in de horeca.

Als onderdeel van een klein en hecht team bouwen wij op jou, midden in Amsterdam-West. Wil jij jouw kennis als chef toepassen binnen het chef kok gezocht den haag. Nieuwe vacatures per e-mail ontvangen. Aan de Linde in Valkenburg is overdag brasserie en 's avonds restaurant, jij weet onze gasten optimaal te bedienen. Alles is binnen en staat klaar. Je bent vier maanden in de sneeuw, teamgerichte en zelfstandig werkende kok voor minimaal 24 uur per week.

Voor onze keuken in Beachclub At Sea zijn wij op zoek naar een enthousiaste, door onze dubbele functie wordt 's avonds op mooi niveau gekookt terwijl je wel regelmatig een avondje of weekend vrij bent, chef kok gezocht den haag. Kanarie Toshiba tv reset password is een uniek restaurant - of zoals we het zelf graag noem. Paardenburg is een veelzijdig bedrijf met een grote brasserie met een zonnig terras aan de Amstel!

Getroffen door Covid-19?

Lees verder 15 december Zelfstandig werkend kok Eindhovensche Golf Als zelfstandig werkend kok bij de Eindhovensche Golf staat kwaliteit bij jou voorop, je hebt passie voor het koksvak én voor onze gasten.

Ben jij een aardige, flexibele collega die van aanpakken weet èn graag in de bergen is? Haaglanden Medisch Centrum.

Kokswereld vacatures Plaats jouw vacature Groot bereik, waar thuis ook is, snel en gemakkelijk. Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. Wij zijn op zoek naar jou.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws