Woonboerderijen te koop funda

Geplaatst op: 07.01.2021

Landelijk gelegen, vrijstaande woningen. Basis kenmerken: BA - m² - 5 kamers - woonboerderij. Basis kenmerken: NT - m² - 17 kamers - woonboerderij.

Zodra er een boerderij te koop komt is de kans groot dat wij die u kunnen presenteren binnen ons woningaanbod. Als eerste op de hoogte Geef uw naam en e-mailadres aan ons door.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen. Prijs in overleg Basis kenmerken: EB - m² - 5 kamers - woonboerderij. Overzicht woonboerderijen te koop Overzicht woonboerderijen te koop Onderstaand vindt u alle woonboerderijen te koop.

We gebruiken analytische en functionele cookies om te registreren hoe jij onze website gebruikt. Bent u benieuwd of er een boerderij te koop staat in het gebied waar u graag wilt wonen, woonboerderijen te koop funda. Marketing met boerenverstand. Ook draagt het vele groen en de manier van leven op het platteland bij aan een goede gezondheid.

Boerderij te koop voor de zorg In bijna iedere regio staat wel een boerderij te koop die vrij eenvoudig om te bouwen is tot zorgboerderij. Bekijk onze diensten.
  • Het Betere Boerenerf Makelaars gespecialiseerd in woonboerderijen door heel Nederland. Makelaars met kennis van zaken.
  • Basis kenmerken: NC - m² - 9 kamers - woonboerderij.

Open, eerlijk, transparant en gedreven Bovenaan in Funda met meer bezoekers Doelgroepgerichte marketing Kopers uit het westen en kopers uit heel Nederland U bent niet aansprakelijk bij verborgen gebreken U profiteert van onze Focuszoekwoorden in Google Zowel actieve verkoop als stille verkoop.

Basis kenmerken: GA - m² - 7 kamers - woonboerderij. Op een zorgboerderij heeft u de mogelijkheid iets terug te doen voor de samenleving, de mooie locaties zorgen ervoor dat u de zorg kunt bieden die anderen nodig hebben. Monumentale verhuurde woonboerderij uit gelegen op een zeer centrale locatie in Beek, naast de oude kerk, in Basis kenmerken: BT - m² - 7 kamers - woonboerderij. Geef uw naam en e-mailadres aan ons door.

Omschrijving: Uniek beleggingsobject in centrum Beek. Deze is geschikt voor meerdere Als u wilt gaan verbouwing, bekijken wij de mogelijkheden en onmogelijkheden. Zodra er een boerderij te koop komt is de kans groot dat wij die u kunnen presenteren binnen ons woningaanbod, woonboerderijen te koop funda. Omschrijving: Op zoek naar ruimte en rust.

Loozen – Westeindigerdijk 2en 4

De aanpak van Het Betere Boerenerf is zeer professioneel. De verschillende boerderijen te koop onderscheiden zich onder andere door middel van hun functie. Neem contact op. Bekijk ons aanbod voor de mooiste woonboerderijen en landelijk gelegen woningen in Nederland.

Landelijk wonen met alle voordelen van de stad dichtbij. Middenin de historische dorpskern van Haaften staat. Basis kenmerken: TN - m - 8 kamers - woonboerderij. Bekijk ons aanbod voor de mooiste woonboerderijen en landelijk gelegen woningen in Nederland? Overzicht woonboerderijen te koop Overzicht woonboerderijen te koop Onderstaand woonboerderijen te koop funda u alle woonboerderijen te koop.

Helhuizerweg 44

Woonboerderij kopen Wilt u een boerderij kopen en gaat het u in het bijzonder om een woonboerderij? Als u wilt gaan verbouwing, bekijken wij de mogelijkheden en onmogelijkheden. Omschrijving: Op zoek naar ruimte en rust? Het geheel leent zich uitstekend als woonhuis met gastenverblijf of

Zodra er een boerderij kaart normandië kust koop komt is de kans groot dat wij die u woonboerderijen te koop funda presenteren binnen ons woningaanbod.

Deskundig, enthousiast, woonboerderijen te koop funda. Basis kenmerken: CA - m - 4 kamers - woonboerderij. Het beste wat u dan kan doen is een gratis hypotheekorintatiegesprek aanvragen. Echte specialisten. Deze is geschikt voor meerdere Onze diensten Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen.

Basis kenmerken: BT - m - 7 kamers - woonboerderij. Bekijk onze diensten!

De schuur kan je zelf nog indelen

In bijna iedere regio staat wel een boerderij te koop die vrij eenvoudig om te bouwen is tot zorgboerderij. Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen. Beschikbaar op. Het geheel leent zich uitstekend als woonhuis met gastenverblijf of

Onze diensten Wij zijn gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van woonboerderijen. Beschikbaar op. Overzicht woonboerderijen te koop Overzicht woonboerderijen te koop Onderstaand vindt u alle woonboerderijen te koop.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws