Wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren aeg

Geplaatst op: 08.01.2021

Na vervanging was de herrie weg. Een bh-beugel of een munt kan tussen de trommel en de kuip komen. Het wasgoed is niet goed verdeeld Bij het centrigueren beweegt de wasmachine sterk.

En als dat allemaal niet werkt, kijk dan eens of er niet een beugel van een BH tussen de gaatjes door is geglipt. Meer dan lokale vakmannen. Je plaatst de rubberen doppen onder de pootjes van je wasautomaat. Als dit niet het geval is, is waarschijnlijk je trommelkruis gebroken. Techneut : al een tijdje niet gezien, maar ook jij bedankt voor de nuttige tips. Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in.

Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem! Mijn wasmachine maakt herrie, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Klik hier gerard visser patricia paay meer informatie.

Wiersum Ja, Philips tv's waren altijd geweldig. Bestand scannen voor virussen Sorry, wat doe ik hieraan.

Check vervolgens de ondergrond van je wasmachine. Zoek alleen in titels.
  • Youtube is your friend. Mijn wasmachine trilt: trillingsdempers.
  • Is het niet gelukt en heb je nog te maken met, mijn¬† wasmachine maakt bonkend geluid bij het centrifugeren? Het contactgeluid kan je isoleren door onder de steunen van de wasmachine rubberen doppen te zetten van circa 2,5 tot 5 cm dik.

Wasmachine staat op verende ondergrond Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren. We hebben een keer eentje gekocht van een oude dame die niet meer thuis kon blijven wonen , maar nog geen jaar plezier van gehad.

Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing. Neem contact op met de fabrikant van de wasmachine als er nog garantie op de wasmachine zit. Verder doet hij het prima.

Wasmachine staat op verende ondergrond Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Het wasgoed is niet goed verdeeld Bij het centrigueren beweegt de wasmachine sterk? JavaScript is disabled. Bij een iets lagere frequentie het draaien gaat zoals het hoort. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing.

Mijn wasmachine maakt een bonkend geluid bij het centrifugeren

Het is alleen tijdens centrifugeren, en het lijkt net alsof er iets 'aanloopt'. Dan hangt het van je handigheid af in combinatie met de hier gegeven tips , of het zinvol is om er aan te beginnen. Would you rather see it in English? Wasmachine staat niet waterpas Een veel voorkomende oorzaak van een bonkend geluid is een wasmachine die niet waterpas staat.

Wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren aeg kun aan de trommel voelen of er speling op zit op en neer bewegen als er dan speling op zit zijn de lagers felicitatie vrouw verjaardag als je met de hand een slinger geef hoor je dan een raar geluid de nieuwere machines kunnen de lagers niet vervangen die kuip is geseald als je de deksel er af haald kun je de kuip zien zitten er bouten door dan kan hij uit elkaar geen bouten is weggooien.

Het contactgeluid kan je isoleren door onder de steunen van de wasmachine rubberen doppen te zetten van circa 2,5 tot 5 cm dik. Technisch advies nodig.

Zet de wasmachine uit wanneer je lawaai hoort. Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Toeval of nietdie komt er de dwaze herder gronsveld mij niet meer in.

Repareren of nieuwe kopen?

Wasmachine AEG maakt soms zijn programma niet af. En al helemaal nooit Indesit! Na dagen. Log in.

Would you rather see it in English. Klik hier voor meer informatie, wasmachine maakt raar geluid bij centrifugeren aeg. Dan ligt dit aan de lagers en doe je er verstandig aan deze te vervangen door een erkende monteur; Elke wasmachine hoort stevig te staan op een vlakke ondergrond, met vergelijkbaar lawaai, wat doe ik mag een hond eieren eten. Fijn om te weten: kalibreren kost je slechts 3 minuten?

De ophanging waar de trommel in hing waren kunststof beugels die waren uitgesleten. Wij hebben een wasmachine van AEG, zodat de stelpootjes geen speling hebben en de machine stabiel staat? Mijn wasmachine maakt herrie.

Mijn wasmachine wiebelt en maakt herrie

Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Wasmachine staat op verende ondergrond Hierdoor beweegt de wasmachine sterk bij het centrifugeren. Zoek Geavanceerd zoeken Verstevig de vloer door een dikke houten watervaste plaat in de vloer te schroeven.

Artikel van:. Zoek Geavanceerd zoeken Wiebelen en herrie Gierende herrie Bonkende herrie Herrie bij pakken water Samsung wasmachine Trillingsdempers Stille wasmachine kopen. Oorzaak: wasmachine bonkend geluid bij centrifugeren Alle wasmachines hebben een zware opdracht, wist entreeprijs madame tussaud amsterdam dat nat wasgoed namelijk meer dan 10 kilo kan wegen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws