Van uren naar minuten excel

Geplaatst op: 21.11.2020

Wanneer we op cel D2 gaan staan met onze muis en de celeigenschappen veranderen van tijd naar "standaard" dan zie we de decimale waarde die Excel "ziet". U een speciale opmaak op het resultaat van de formule moet toepassen.

Het resultaat wordt automatisch op de juiste manier opgemaakt door Excel als u de uren optelt. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord. Stel dat u wilt weten hoeveel uur en minuten het kost om twee taken te doen. U ziet de lege ruimte aan het einde van yyyy en aan het einde van mm.

Wijzig de getalnotatiecodes in het vak Type om de gewenste notatie te maken. Hoe kunnen we het nog beter doen?

Artikelen Mijn handleidingen Meldingen. Tijd optellen Stel dat u wilt weten hoeveel uur en minuten het kost om twee taken te doen, van uren naar minuten excel. De aangepaste notaties voor minuten en seconden moet u echter zelf maken voor elke werkmap waarin ze nodig zijn. Wanneer we nu cel D2 delen door de decimale waarde van n uur dan krijgen we in principe de juiste decimale waarde! Contact opnemen met ondersteuning.

Dus "7 maal 0," geeft ons het getal "0," dat gelijk staat aan "7 werkuren". Heeft u nog geen inlogaccount klik dan hier om deze aan te vragen.
  • Wij zullen dan de van u beschikbare gegevens alvast invullen. Bent u al klant bij Perrit?
  • Klik hier voor een overzicht van onze Excel cursussen. Met andere woorden, de verstreken tijd of het verschil tussen de twee tijdstippen.

Was deze informatie nuttig?

Tip:  U kunt tijden ook optellen met AutoSom. Heel goed! U kunt dit totaal weergeven als minuten en seconden, of alleen als seconden, door met de volgende procedure de juiste notatie te maken en toe te passen: Selecteer cel A4.

Hier is nog een voorbeeld: Stel dat u en uw vrienden op de hoogte zijn van de begin-en eindtijd bij een vrijwilligers project en wilt weten hoeveel tijd u in totaal hebt besteed.

In cel E2 staat dan een "echte" decimale "7".

  • U moet een formule maken om het verschil tussen twee tijden die meer dan 24 uur uit elkaar liggen, af te trekken.
  • Typ [m]:ss voor de minutennotatie. Hebt u nog meer feedback?

In cel E2 staat dan een "echte" decimale "7". Opmerking:  U kunt meer dan 24 uur optellen en aftrekken in Excel voor het web. Wanneer we nu cel D2 delen door de decimale waarde van n uur dan krijgen we in principe de juiste decimale waarde.

Voorbeeld voor minuten en seconden U kunt als volgt minuut- of secondetotalen opmaken die groter zijn dan Maak een nieuw werkblad en typ de volgende waarden.

Klik hier voor een overzicht van onze Excel cursussen. Filmpjes achter elkaar zetten iphone Office-vaardigheden uitbreiden.

Dit komt van uren naar minuten excel de tijd voor taak 2 binnen 24 uur duurt.

Account Options

Klik in de lijst Type op u:mm voor uren en minuten en klik op OK. Typ [h]: mm; in het vak type boven aan de lijst met notaties en kies vervolgens OK. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is?

Veel bedrijven gebruiken Excel om het aantal uren te kunnen berekenen dat een werknemer heeft gewerkt. Als u de minutennotatie hebt toegepast, wordt het totaal weergegeven als Er staat een geheel ander getal namelijk: "0,".

Typ de andere begin-en eindtijd voor uw vrienden en vrienden. Dynamics AX overview Handleiding instellen .

Samenvatting

Als u de resultaten voor Joy en vrienden wilt achterhalen, kopieert u de formule door te klikken in cel D2 en te slepen naar cel D4. Er staat een geheel ander getal namelijk: "0,". Wachtwoord vergeten? Het is alleen niet mogelijk om dan het aantal uren te vermenigvuldigen met bijvoorbeeld een uurloon. Verzenden Nee, bedankt.

Kies in het vak Cellen opmaken in de lijst Categorie de optie Aangepast. Als u de secondennotatie hebt toegepast, wordt het totaal weergegeven als Het omzetten van een tijdnotatie naar een decimale waarde is niet moeilijk, kopieert u de formule door cel D2 te selecteren en te slepen naar cel D4.

Maar helaas moeten we dan nog wel even de celeigenschappen van de betreffende cel met de hand omzetten best cheese fondue restaurant amsterdam "standaard"!

Heeft u nog geen inlogaccount klik dan hier om deze aan te vragen. Als u de resultaten voor de anderen wilt weergeven, van uren naar minuten excel. Om in Excel met tijden te van uren naar minuten excel rekenen is het van belang dat u begrijpt hoe Excel omgaat met tijden. Dit komt doordat de tijd voor taak 2 binnen 24 uur duurt? U ziet de lege ruimte aan het einde van yyyy en aan het einde van mm.

Bedankt voor uw feedback.

Artikelen Handleidingen Meldingen. Selecteer de opmaak die u wilt toepassen en klik op OK. Hier is het Engelstalige artikel ter referentie.

De reden dat de uitkomst niet klopt is dat de notatie van het aantal gewerkte uren in cel D2 nog in de tijdnotatie staat. Klik in het dialoogvenster Celeigenschappen in de lijst Categorie op Aangepast, van uren naar minuten excel. Maar helaas moeten we dan nog wel even de celeigenschappen van de betreffende cel met de hand omzetten naar "standaard".

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws