Samsung smart tv geen geluid wel beeld

Geplaatst op: 22.11.2020

Smart TV werkt niet, netwerk foutmelding of sommige Youtube filmpjes spelen niet meer af. Pas bijvoorbeeld de geluidsvertraging aan of zorg er met Auto volume voor dat je nooit verrast wordt door een te luide geluidsweergave.

Helaas geen resultaat het blijft stil Kijk dat dus eens na. Je ontvangt bericht van mijn collega's! Nu als ik de TV aan zet samsung heb ik wel beeld maar geen geluid meer. Hallo TAVL     Nee niet getest met dezelfde kabel, ik heb een oude Wii aangesloten met een scart kabel en die gaf wel geluid over de soundbar.

Bedoelde u:. Met Geluidsuitvoer kies je ervoor of de tv het geluid over de ingebouwde of aangesloten speakers afspeelt.

Het apparaat is natuurlijk eerder geproduceerd als dat u het gekocht heeft. Ik ondersteun mijn Telfort verbinding met een Fritz. Inloggen Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Zo niet, kunt u onderstaande tips nog raadplegen. Bij Samsung TV's kan dat per type ingang ingesteld worden.

  • Het kan inderdaad de koppeling van de afstands bediening met de tv zijn.
  • Ik hoop dan ook van harte dat het probleem is opgelost.

Registreren

Aanbevolen Video. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Wat is het verschil tussen beide tv's? Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Duidelijk dan nog wat is het verschil met de tv waar je wel geluid krijgt en waar je geen geluid krijgt.

  • Ik heb geluid, maar door de scart zouik, volgens ik hoor, géén HD kunnen zien.
  • Ik zou willen voorstellen sluit een optische kabel aan mits je deze hebt en de tv daar een ingang voor heeft.

Hoe verbind ik mijn Samsung tv met internet. Hierdoor klinkt het geluid ruimtelijker. The website is in Dutch. Stap 4c: Expertinstellingen opties Boerderij zuid holland Pas het volume van het rechter of linker stereokanaal aan! Philips televisies van enkele jaren geleden, het geluid op de box zelf staat maximaal geef je aan, die werken op basis van NET TV, gaan voor overzicht en een positieve sfeer.

De Ziggo Moderators helpen waar nodig. Bij de eerder genoemde kosten komen ook nog de samsung smart tv geen geluid wel beeld van 95 euro.

Geluid aanpassen in 4 stappen

Ik deed tevens een reset van het systeem fabrieksinstellingen. Artikel van:. Het is misschien vergezocht maar staat de audio-instelling in het menu van de TV-ontvanger misschien op Dolby en kan de TV daar niet goed mee overweg..?

Verstuur Terug naar overzicht. In dit artikel leg ik uit waar je deze instellingen vindt en hoe ze werken. Wie heeft nog een mogelijke oorzaak en oplossing. En nu. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Het gaat dus neem ik aan ergens fout tussen de tv box en de tv zelf.

Stap 1: open het menu

Antwoord posten. Hmm, apart! Geluidsfeedback Als je voor deze optie kiest, speelt de tv een geluid af wanneer je een menu of optie selecteert.

Hierna mag je alles weer koppelen met deze instructies. Werkt het weer, maar nog steeds geen geluid. Ik heb onderstaande zaken reeds uitgeprobeerd, prima. Ik heb jouw bericht eigenlijk nu nt gezien. U kunt de ECO stand automatisch uitschakelen op uit zetten in het menu van de televisie of de uitschakelklok op samsung smart tv geen geluid wel beeld zetten. Wat is je postcode. Enter your username or e-mail address.

Vond u dit antwoord nuttig?

Zet uw televisie weer aan, en probeer via het menu van de televisie via de netwerk optie opnieuw uw netwerk verbinding in te stellen. In de instellingen van het hoofdmenu kan je de audio structuur instellen. Wat is je klantnummer?

Raar probleem. Hoe pas ik de beeld instellingen van mijn Samsung tv aan. Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws