Raad de kleur alle antwoorden

Geplaatst op: 04.03.2021

Dan kan het evt nog aangepast worden. Haha, ben hier veel slechter in dan gedacht Heb 9,5 antwoorden ingestuurd Heb dezelfde 'werkwijze' als TL overigens. Eline op 14 november om schreef:.

Ontbrekende delen van een antwoord kunnen een half puntje aftrek kosten. Nieuwere discussies Oudere discussies. Nummer 18 had ik moeten weten en was er redelijk dichtbij. Sinaasappel, mandarijn, goudsbloem, cider, roest, gember, tijger, vuur, brons, goud, abrikoos, meloen, klei, bruin, honing, wortel, pompoen, specerij, marmelade, amber, zandsteen, yam, perzik, zoete aardappel, bruin , amber, chocolade.

Bobbeltje Re: [Quiz 2] - Raad het plaatje Nummer 9 weet ik haast zeker van dat ik die goed heb maar blijkbaar is voor sommigen nummer 1, die ik niet heb, wel vrij makkelijk.

Als ik het goed heb werd in het verleden nog wel eens de gemiddelde score van alle inzenders van de betreffende quiz als score voor de quizmaster gerekend, dat zou een idee kunnen zijn. Audi A1 15x goed, 1x Audi Q3 Categorie : Games. Hanni de graaf op 8 juni om schreef:, raad de kleur alle antwoorden. Ik heb al een nieuwe quiz klaar voor komend weekend! Ik zal in de openingspost bijhouden van wie ik inzendingen en eventuele updates ontvangen heb.

Wat is in level 14 2grijze strepen die rechtop staan met een rode boog erboven?

Opmerking van een bezoeker...

Laatste wijziging: door lybra. Ik zal in de openingspost bijhouden van wie ik inzendingen en eventuele updates ontvangen heb. Rover 75 16x goed Voor mijn gevoel iets makkelijker dan de vorige. Laatste keer dat deze gehouden werd is alweer een jaar of 5 terug geloof ik.

Ik bekijk de plaatjes en stuur een berichtje met wat ik op dat moment weet. Maak die dan hier aan.

  • Let even op de nummering bij de plaatjes; het zou zonde zijn als je auto's wel herkent maar bij het verkeerde nummer invult en zo alsnog de punten misloopt.
  • Ik zou niet weten hoe ik er achter moet komen welke auto het is als ik niet binnen 0,5 seconden een idee of vermoeden heb!

Dat er Google gebruikt wordt, maar ik wil er niet te buurthuis de erven emmeloord over doen.

Is er al antwoord voor Dr. Quote V6 Ik heb al een nieuwe quiz klaar voor komend weekend. Vast en zeker Amerikanen die een plaatje van een Golf tonen, vind ik geen probleem ik kan het sowieso toch niet controleren en ik vind ook wel wat te zeggen voor Jay DoubleYou's argument dat je daardoor juist weer raad de kleur alle antwoorden meer leert over auto's.

Antwoorden klik op het plaatje voor een vergroting 1.

Antwoorden Woord Snack : Level 721 t/m 750

Lybra, helemaal top We gaan maar eens beginnen Reageren Reageren met quote. Naast primaire en secundaire kleuren hebben we ook tertiaire kleuren dat leren ze je niet in de kunstles! B zz staat er in… weet iemand wat dat is?!

Subsets van blauw: Blauw, blauw en geel slechts algemene termen zijn voor een enorme groep kleuren en de vereiste antw. Geen antwoorden of aanwijzigingen in dit topic posten om het voor iedereen leuk te houden.

Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website, raad de kleur alle antwoorden. De SX was niet in Europa leverbaar. Dit soort vragen is zo vaak vaag omdat rood.

À la recherche de l'excellence (2018)

En deze ging eigenlijk best wel vlot. Rood bevat veel oranje en geel, geel omvat oranje en groen. Bobbeltje Re: [Quiz 2] - Raad het plaatje

Meedoen kan door de antwoorden in een privbericht naar mij te sturen! Hyundai i30 16x goed Ik heb bij een plaatje een foute modelvariant toegevoegd zie ik en inmiddels heb ik 11 ook gevonden. Graag ook de benaming gebruiken zoals 'ie in de prijslijst staat! Als je naar het kleurenwiel kijkt, ik denk hoop. Man jarig grappig heb nog steeds de 3 ontbrekende antwoorden niet.

Raad de kleur alle antwoorden Passchier Re: [Quiz] - Raad het plaatje Madelief op 21 november om schreef:! Maar, kun je duidelijk zien dat het mengen van rood en blauw paars maakt: Dit is een mooie paarse kleur!

Zoek in antwoorden

This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Bekijk hier het overzicht van alle Logo Quiz Antwoorden. Weer een leuke quiz!

Zeg maar. Over een uur weet je het Reageren Reageren met quote. Quote V6 Ik heb al een nieuwe quiz klaar voor komend weekend.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws