Oude shell gebouw amsterdam

Geplaatst op: 01.03.2021

Bij de transformatie, waarvan het ontwerp ontworpen is door Claus en Kaan Architecten en OeverZaaijer, zijn kosten noch moeite gespaard om de voormalige Shell toren een nieuwe bestemming te vinden.

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staan voorop.

JPG 2, × 1,; 1, KB. ADAM Tower 3. Uiteindelijk is het plan van Sander Groet mede-eigenaar van Club AIR waarin muziek, feest en creativiteit centraal staan verkozen tot winnaar. The Loft is tevens een unieke splitlevel locatie voor evenementen welke is voorzien van twee luxe slaapvertrekken die als hotelkamer verhuurd kunnen worden. In besloot Shell om de toren te verlaten en zijn er diverse plannen geweest voor de invulling van de toren.

Vanuit hier heb je een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam. JPG 4, 3,; 4. Privacy Statement. Naast het uitkijkpunt, zijn er een nachtclub en een draaiend restaurant op de bovenste verdiepingen te vinden. Wesley Schipper.

ACHTERGROND

Naamruimten Artikel Overleg. Arthur Staal werd gekozen als architect. JPG 3, × 4,; 2. Fortepan Door de toevoeging van een aantal extra verdiepingen is de toren een kleine 20 meter hoger geworden tot een totaallengte van net geen meter hoog.

Uitzicht op Westertoren en A-Lab.

En deze kennis en passie proef je dan ook zeker terug bij Moon. Het vernieuwde concept komt met een modern menu met pure ingredinten.

A'DAM Toren. Construction Work Wij hopen je snel weer te mogen ontvangen in Moon. De ingang bevindt zich aan de oude shell gebouw amsterdam van de toren. Het restaurant presenteert een tweemaandelijkse line-up met een bekende muziekartiest die het menu remixt naar zijn smaak.

'Over the Edge' Europe’s Highest Swing

Rotterdam, het Shellgebouw op het Hofplein foto4 Main page Welcome Community portal Village pump Help center. JPG 1, × 1,; KB. Het vernieuwde concept komt met een modern menu met pure ingrediënten.

Wesley Schipper. JPG 3, 4,; 2. EYE Filmmuseum Shell tower. Ijveer 56 amsterdam. Lunch Elke dag - Dinner Elke dag - Hieraan ontleent de toren zijn oorspronkelijke naam Toren Overhoeks?

Openingstijden

A'DAM Toren avond. Sinds de mast op de toren is geplaatst is deze ongeveer meter hoog. ADAM toren.

De ingang bevindt oude shell gebouw amsterdam aan de achterzijde van de toren. Privacy Statement, oude shell gebouw amsterdam. In Amsterdam vind je zelfs nergens anders een beter uitzicht over de indrukwekkende skyline van de stad!

ADAM Tower? Terwijl je langzaam ronddraait kun je genieten van heerlijke gerechten die bedacht zijn door topchef Jaimie van het toprestaurant Jaimie van Heije live kijken rtl 7 Ouderkerk aan de Amstel. Sinds de mast op de toren is geplaatst is deze ongeveer meter hoog. Saga Siglar Civiele techniek en bouwkunde. JPG 2, 3,; 2. OpenStreetMap Locator tool.

Media in category "Shell Tower"

Ijveer 56 amsterdam 2. Als de zon ondergaat veranderd het restaurant in de hoogste skybar en nachtclub van Amsterdam en kun je onder het genot van een biertje, wijntje of cocktail genieten van het waanzinnige uitzicht over Amsterdam in het donker. JPG × 1,; KB.

JPG 2, 1,; 1. Views View Edit History. Wikimedia Commons.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws