Macbook air aansluiten op tv

Geplaatst op: 09.01.2021

Zwarte balken weergegeven? In de meeste gevallen vind je de poorten aan de achterkant van de tv.

Wat ook echt zo was. Als je merkt dat de randen van het beeld worden afgesneden op je tv, controleer dan de instellingen van je tv om het zoomen te voorkomen. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Als dat niet gebeurt, bevindt u zich waarschijnlijk op de verkeerde videobron van de tv, dus probeer een andere HDMI-bron. Ik heb de beste ervaring met het merk Monoprice gehad, maar je kilometers kunnen variëren.

Interessante Artikelen. Over dit champions league welke zender duitsland. Om dit voor u te gebruiken, maar alles ziet er nog beter uit als je je Mac verbindt aan je tv, speelt u een video zoals gewoonlijk af van een webplayer of filmbestand.

Met een Mac kun je sowieso veel do. De snelste en makkelijkste manier om je MacBook aan te sluiten op de tv is macbook air aansluiten op tv gebruik te maken van een hdmi kabel. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid?

Hier kun je de manier waarop de vensters geordend zijn aanpassen. Was dit artikel nuttig?
  • Hier lees je wel hoe je de gegevens van je oude macbook kunt overzetten naar je nieuwe Macbook Pro.
  • Daarom zijn een paar accessoires van derden nodig voor de taak. Bij mij was dit ook het geval, je kunt dit doen door naar volume te gaan op je macbook en hierbij de tv aan te vinken.

4 Reacties

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Sommige afspeelapps zoals QuickTime en VLC hebben de mogelijkheid video met een resolutie van 1, 5x en 2x af te spelen om dat probleem op te lossen, maar voor webspelers en andere apps kun je in plaats daarvan gewoon de zoomfunctie gebruiken.

Je hebt dus nog maar één verloopje nodig! Methode 1 van De meeste MacBooks hebben tegenwoordig geen hdmi ingang meer. Voor andere formaten is VLC een klassieke app en zou het moeten worden opgenomen in zowat elke Mac-gebruikersapp-toolbox, en MplayerX wordt steeds populairder omdat het net zo veelzijdig is, terwijl het de toegevoegde bonus heeft om BluRay- en MKV-weergave te ondersteunen.

  • Laten we aan de slag gaan en eerst de basisvereisten bespreken. Video afspelen te klein?
  • Je hebt zowel een adapter als een kabel nodig om de verbinding te kunnen maken, behalve als je je Mac met de tv kunt verbinden met een HDMI-kabel.

Lees dit hoe teken ik een ster om erachter te komen hoe het moet, macbook air aansluiten op tv.

Beeld en geluid gaat tesamen door dit stekkertje, het geluid komt dus ook uit je tv! Verander de geluidsinstellingen van digitaal naar video om het geluid uit je televisie in plaats van uit je laptop te laten komen. Verbind daarna de computer weer met je tv. Deze adapter sluit je via de usb-c ingang aan op je MacBook! Aanmelden Facebook. De meeste MacBooks hebben tegenwoordig geen hdmi ingang meer.

Verbind de Mac met de TV met HDMI & Adapter

Als zowel de MacBook als de tv aanstaan hoef je in veel gevallen met de tv afstandsbediening alleen nog maar de juiste hdmi ingang op de tv te selecteren. Standaard zal de Mac proberen de tv als een extern beeldscherm te gebruiken, waardoor het bureaublad wordt uitgebreid naar het tv-scherm. In andere gevallen moet je eerst wat instellingen aanpassen.

Wat ook echt zo was. Zet je Macbook air aansluiten op tv weer aan. Een hdmi kabel gebruik je om de adapter weer met de tv te verbinden. Als zowel de MacBook als de tv aanstaan hoef je in veel gevallen met de tv afstandsbediening alleen nog maar de juiste hdmi ingang op de tv te selecteren! Het resultaat is dat de Mac zowel video- als audiosignalen naar de tv exporteert.

Een televisie aansluiten op je MacBook

Categorieën: MacOS. Ik had er jaren geleden al eens een gekocht, en die was prima. Español: conectar una Mac al televisor.

Het kan voorkomen dat je wat instellingen aan zult moeten passen om audio over te brengen naar je televisie.

Wat een ramp. Pas de schermresolutie aan indien nodig. Deze resoluties hebben een beeldverhouding van breedbeeld. De meeste MacBooks hebben tegenwoordig geen hdmi ingang meer. Koop de juiste videokabel. Selecteer het scherm waarvan je de resolutie wilt aanpassen. Zet je televisie aan en zet de input op HDMI.

MacOS-gebruikershandleiding

Over dit artikel. Dit is niet nodig in het geval van een HDMI-verbinding. Als je hier tevreden mee bent, wat de tv eigenlijk een extern scherm maakt, kun je het hier afsluiten. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Selecteer het scherm waarvan je de resolutie wilt aanpassen. Franais: connecter un Macbook Goudzoeken in nederland une tlvision. Daarom hebt u een afzonderlijke optie voor audio-uitvoer nodig die we hier niet behandelen externe luidsprekers, enz, wat betekent dat je de ingebouwde volumeaanpassingsknoppen van de tv of een afstandsbediening moet gebruiken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws