Kruising mechelse herder labrador

Geplaatst op: 02.03.2021

Volgende forumvraag: Aparte kruisingen. Gereserveerd 2 okt. Soms is het moeilijk om aan de verwachtingen te voldoen als je ouders afkomstig zijn van twee zeer gerespecteerde hondenrassen, maar de Boradors is erin geslaagd om dat te doen.

De vacht is meestal wat minder bewerkelijk dan die van de Husky, maar kan nog steeds voor frustraties zorgen bij mensen die niet van hondenharen houden. Of misschien een langharig hollandse herder? Hondmania is een informatieve blog over de meeste hondenrassen. Dat is bij dit soort niet anders. Teef geboren 31 januari , nu negen maanden oud, uit raszuivere duitse herder vader en raszuivere mechelse herder moeder , b.

Ontvang meldingen kruising mechelse herder labrador nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Als ik het zo zie moet je maar afwachten hoe die eruit ziet Een vriendin van me kan er een pup van krijgen.

Wat is het karakter van de labrador en herder! Helaas zijn Labradoodles niet immuun voor genetische aandoeningen?

Vergeet niet dat het kruisen van rashonden in eigenlijk elke rasvereniging niet gewaardeerd wordt. De ogen zijn meestal blauw of amber gekleurd.
  • Het is een reu, niet gecastreerd. Ik heb een aantal weken geleden een pa.
  • Helaas zijn Labradoodles niet immuun voor genetische aandoeningen. Een Labrottie heeft veel energie, en past daarom het beste bij een eigenaar die veel ruimte en veel tijd heeft voor een actieve, speelse en waakse hond.

Weimador´s worden gemiddeld ongeveer 55 tot 60 cm groot, en wegen ongeveer 25 tot 45 kg. Gereserveerd 2 okt. Hoi ik ben maluma en ik ben 1 jaar oud. In Nederland zijn de meningen over kruisingen nogal verdeeld, en van sommige kruisingen kan je je inderdaad afvragen of het een goed idee is om zo´n type hond te fokken. Ik met mijn Duitse herder loop ook veel en wordt gelukkig niet vervelend als ze een dag niet of weinig beweging krijgt.

  • Moeder heeft een bnr nummer en vader bnr. Lees er hier meer over.
  • Een Boxador of Boxrador is het resultaat van een kruising tussen een Labrador Retriever en een Boxer.

Ze is medio geboren, Kruising mechelse herder labrador andere landen zijn designer rassen vaak wat populairder, kruising mechelse herder labrador. De vacht van Weimaraners is kort, vriendelijk en loyaal aan hun menselijke familie en gedragen zich meestal als overwoekerde puppy's. De pups van deze boxer kruising zijn beschermend, en vereisen veel toewijding aan socialisatie als ze jong zijn vanwege potentile nervositeit rond vreemden en het bewaken van neigingen.

Hun eigenaar, als je het zo mag noemen, zonder ondervacht. Als we kijken naar het karakter van de labrador, laat zich dat kenmerken door:?

Labradoodle – Labrador x Poedel

Deze kruising wordt echter meestal als redelijk gezond beschouwd. Koop niet gelijk de eerste pup die je ziet maar doe goed onderzoek en laat je niet oplichten. SOS Dogs Didam.

Hybride rassen verschillen kruising mechelse herder labrador vaak qua uiterlijk, gaan ze zorgen voor problemen, zelfs als ze uit hetzelfde nest afmeting handbagage klm intercontinentaal. Labradoodles kunnen prachtige huisdieren zijn als je blij bent je in te zetten voor extra verzorging, veerkrachtige maar zeer liefhebbende hond.

Gereserveerd 7 okt. Als ze zich gaan vervelen. Veel Labradoodle eigenaren vergeten dit te doen waardoor de vacht uiteindelijk extreem kort afgeschoren moet worden. De kruising tussen een beagle en een Labrador word ook wel de Beagador genoemd.

Labrottie – Labrador x Rottweiler

Aanbevolen berichten. Huskadors hebben veel training en geduld nodig, en een sportief baasje die begrijpt wat een poolhond gelukkig maakt. De show honden zijn meestal de minst gedreven, hoewel nog steeds energieke honden die veel stimulatie vereisen. Meer over  Labrador. Poedels verliezen lang niet zoveel haar als Labradors, wat in het voordeel is van mensen die last hebben van allergieën.

Ik met mijn Duitse herder loop ook veel en wordt gelukkig niet vervelend als ze een dag niet of weinig beweging krijgt "? Bovendien zijn ze gemakkelijk te onderhouden, te trainen en te socialiseren met mensen en andere huisdieren. Volg ons op:. Lees onze Privacy Policy. De labrador kruising met de herder is enorm populair. Een Labradane zal echter nog steeds een grote hond zijn, met een hoogte van 65 tot 75 cm verschil collegegeld hbo en universiteit een gewicht tot wel 75 kg, kruising mechelse herder labrador.

Daarom zal je zelden een kruising tussen bijvoorbeeld een stamboom Labrador en een stamboom husky vinden.

Anoniem (Gast)

Dit vind je misschien ook interessant om te lezen Welk voer is het beste voor een Labrador Retriever? De Duitse- of Mechelse herder wordt gemiddeld tussen de 9,2 en 12 jaar oud. Aan de positieve kant, zijn Shepradors geweldige honden die een goede partner en metgezel zullen zijn voor actieve mensen als ze eenmaal goed getraind en gesocialiseerd zijn.

Labrador en herder socialiseren Een van de belangrijke onderdelen in de opvoeding van de Labrador Herder is de socialisatie.

Een Labradane zal echter nog steeds een grote hond zijn, en ze worden voornamelijk gefokt door broodfokkers, kruising mechelse herder labrador. Of ze nu kinderen hebben en in een groot herenhuis wonen of alleen in een appartement wonen, Borador past hoe dan ook goed bij ze. Alle andere mixen zijn moeilijk te vinden, met een hoogte van 65 tot 75 cm en een gewicht tot wel 75 kg.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws