Kpn mobiel bellen naar buitenland tarieven

Geplaatst op: 06.01.2021

Wil jij liever per MB betalen en staat je Bescherming Internetkosten uit, dan betaal je een hoger, lokaal tarief. Oók als jij in Nederland bent.

Kies voor een Kleinzakelijk Mobiel abonnement met onbeperkt bellen. Dit betekent dat je tijdens je verblijf in het buitenland binnen de EU , ook via andere providers kunt internetten.

Bellen en internetten met de voordeelbundels voor buiten de EU. Meer informatie. Bencom Group Wie zijn wij?

Internetten, naar en in het buitenland, bellen en sms'en in het buitenland Gebruik je abonnement op reis. Weet u niet welke roaming voorwaarden voor u van toepassing zijn.

Ook als u buiten de EU op reis bent. Laat uw gegevens achter. Je hoeft geen Extra Bundel aan te zetten zodra jij de grens over gaat. Bellen van. Tarieven per land Wat is je bestemming.

Overstappen Overstap informatie Contractwekker. Reviews door Bellen.

Mobiel Internet informatie

Kies voor een Kleinzakelijk Mobiel abonnement met onbeperkt bellen. Vind nu de beste telecomdeals. Tarieven voor op zee en in de lucht. De EU regulering geldt niet op zee of in de lucht, bijvoorbeeld op de veerboot, het cruiseschip of in het vliegtuig. Bellen van, naar en in het buitenland. Zo werkt het in de wereld.

  • U kunt dus internetten, bellen en sms'en zoals u dat in Nederland gewend bent, zonder extra kosten. Tarieven voor Premium Plus abonnement.
  • Hierdoor kan het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date zijn of ontvang je de verbruikssms met vertraging.

Ontdek hier uw tarieven. En lees je wat je moet doen om zorgeloos te appen, surfen. Dan verschillen de kosten per abonnement en wanneer je dit hebt afgesloten. Op reis binnen de EU? Home Zakelijk Mobiel Roaming.

Bellen en sms’en

Je hoeft geen Extra Bundel aan te zetten zodra jij de grens over gaat. Oók als jij in Nederland bent. We helpen je op weg Contactformulier Veelgestelde vragen.

Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU Er zijn 2 bundels beschikbaar:. Indien u dat niet doet is KPN gerechtigd u een toeslag in rekening te brengen, kpn mobiel bellen naar buitenland tarieven. In de onderstaande landen is uw KleinZakelijk Mobiel abonnement te gebruiken, zoals u dat in Nederland gewend bent.

Hebt u al een Kleinzakelijk Mobiel abonnement maar nog geen onbeperkt bellen. Mobiel bellen Mobiel nummers bellen Nummerbehoud mobiel telefoonnummer Afrekentrucs mobiele providers Geldigheidsduur prepaid Sim unlockcode aanvragen Nummerinformatie diensten Eigen nummer opvragen Meer over mobiel bellen. Geen onverwachte kosten met deze tips Bellen vanuit Nederland naar een EU-land.

Voordelig bellen naar het buitenland

Lees meer. Als je MB's op zijn dan gaat ook in het buitenland de snelheid naar beneden. Je hoeft niet nog eens een SMS te sturen om door te gaan met internetten.

Ok als jij in Nederland bent. Zo werkt je abonnement in het buitenland. Alleen als je kpn mobiel bellen naar buitenland tarieven in een land van de EU bevindt geldt de EU regulering. Hieronder vind je de tarieven in het buitenland van jouw mobiele abonnement. Weet u niet welke roaming voorwaarden voor u van toepassing zijn. Je hebt nooit internetkosten buiten je abonnement! Je hoeft niet nog eens een SMS te sturen om door te gaan met internetten.

Ook ziet u rico jamal live internet, bel. Activeer de voordeelbundel.

Tariefinformatie

Bekijk overige tarieven. En lees je wat je moet doen om zorgeloos te appen, surfen, sms'en en bellen zonder onverwacht hoge telefoonrekeningen. Vind nu de beste telecomdeals.

Bellen en sms'en van Nederland naar landen buiten de EU brengt extra kosten met zich mee, Supervoordeellanden buiten de EU of Overige landen buiten EU bundel aanscha.

Abonnement dat voor 26 januari Telfort was. Voorwaarden van Extra Bundel!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws