Kolonisten van catan uitbreiding kooplieden en barbaren

Geplaatst op: 28.10.2020

Catan - Basisspel - van Games in de categorie Bordspel. In werd dit populaire handelsspel tot Speelgoed van het Jaar verkozen.

Gigantische versie van het legendarische ontwikkelingsspel "Civilization"Dit uitdagende, strategische ontwikkelingsspel is geschikt voor maximaal 18 spelers! Voor elk wat wils. Het spel bevat 4 grote speelborden 2x West en 2x Oost met elk zijn eigen set goederenkaarten. Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Welke lengte heeft u nodig? Ook het toevoegen van vis waardoor het nu veel tachtischer is om aan de zee te bouwen vind ik erg leuk.

Op verzoek van spelers over de hele wereld is er ook een variant waarbij je het basisspel met twee spelers kunt spelen.

En heb je ook de Zeerovers uitbreiding al. Bij de meeste van de artikelen in onze halflange bob met laagjes staat een indicatieve levertijd aangegeven. Veel variaties. Kooplieden en Barbaren biedt nog meer speelplezier in de populaire Kolonisten van Catan serie.

Gigantische versie van het legendarische ontwikkelingsspel "Civilization"Dit uitdagende, strategische ontwikkelingsspel is geschikt voor maximaal 18 spelers.

Wel raden we aan om de volgorde van de scenario's aan te houden. De spelers dobbelen tegelijkertijd een aantal dobbelstenen met letters en proberen binnen de tijd, aangegeven door een zandloper, een correcte kruiswoordpuzzel te vormen.

Catan: Steden en Ridders

SKU: In voorraad. Catan: Steden en Ridders uitbreidingset - Bordspel Adviesprijs 20,99 19, De Kolonisten van Catan - Steden en Ridders. Catan - Basisspel - van Games in de categorie Bordspel. Het spel is voor iedereen leuk vanwege de interactie, het vleugje geluk en de tactische mogelijkheden. Wel jammer dat er geen complete voorbeeldborden staan afgebeeld zoals bij het basisspel en de Zeevaarders

  • Ook worden er verschillende nieuwe opdrachten gegeven.
  • Plaats review. Je kunt ook in de App Store of Play Store meer info opzoeken over de app, zoals de voorwaarden.

Of kies gewoon een los scenar Een zeer uitgebreide doos, brug! Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspe Wel raden we aan om de volgorde van de scenario's aan te houden. Dol op het spel Catan?

Vragen over verzending

Ik koop hem! Productbeschrijving De derde grote uitbreiding op De Kolonisten van Catan. Het varieert van een optie om aan de hand van kaartjes ipv dobbelen de grondstoffen te verdelen, tot aan gebruik van rivieren, woestijnen en kamelen en de aanwezigheid van barbaren.

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in uw browser. Gerelateerde artikelen. Stefanie08 22 augustus Ik raad dit product aan. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die je met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Uitgever: Games?

Productspecificaties

Je bent een piraat, die Catan: Steden en Ridders uitbreidingset - Bordspel Deze compacte uitgave van het populaire handelsspel "De Kolonisten van Catan" bevat alle spelonderdelen die ook in het basisspel zitten, maar In kleiner formaat.

Zie volgende pagina. Speel je ook de Zeevaarders uitbreiding, is er meer land beschikbaar en dan kun je overwegen 1 of 2 neutrale spelers toe te voegen.

Deze uitbreidingsset is uitsluitend te combineren met de nieuwste editie van het basisspel de editie uit met de plastic onderdelen. Wij volgens dus niet de gegevens spelregels voor 2 personen, Het spel ziet er fraaier uit en door het gebruik van randdelen blijft het bord stevig op tafel liggen. Productspecificaties Speleigenschappen Aanbevolen leeftijd 10 - 99 jaar Aantal spelers 3 tot 4 spelers Speeltijd 60 minuten Spelsoort Strategisch spel Taal Nederlands Taal handleiding Nederlands In de doos In de doos Wat er wordt meegeleverd als je dit product bestelt.

Wij leveren ook op zaterdag in Nederland, kolonisten van catan uitbreiding kooplieden en barbaren. Op naar nieuwe avonturen. Dit is alleen niet aan te raden in verband met het volledig nieuwe artwork van de versie. SKU: In voorraad.

Over het spel

Geweldige uitbreiding voor de fanatiekelingen. Reserveer zonder aankoopverplichting een De Kolonisten van Catan Indien u dit toch niet vertrouwt of niet lukt, dan zal de koerier een boodschap nalaten in uw brievenbus en u de mogelijkheid bieden een nieuwe datum af te spreken of een ander leveringsadres te kiezen.

Apeldoorn 5 maart

De ene uitbreiding is heel simpel, de andere voegt meer toe maar is moeilijker. Weert 10 november We hebben wat te vieren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws