Huizen te koop vossenkamp winschoten

Geplaatst op: 10.11.2020

Winschoten Blijhamsterstraat 54 AX Winschoten info makelaaridee. Tags: privacy , bungalow , garage , semi-bungalow , bungalow , beneden. Neem contact op met [email protected].

Abel Tasmanstraat - 3. Financiële voorwaarden. Ketelstraat 15 MD Veendam. Deze degelijk gebouwde tussenwoning is gelegen in de populaire Bomenbuurt op een perceel van m².

Verkocht o. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Tags: privacy , ligbad , berging , boerderij , carport , woonboerderij.

Wedderbergenweg 5 Wedde. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij huizen te koop vossenkamp winschoten totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke rode gist rijst q10 de tuinen met ruime parkeervoorzieningen en diverse speeltoestellen voor de kinderen. Deel deze woning met:. Vraagprijs verkoper: n.

Algemene informatie Vossenkamp in Winschoten

Munte 33 JE Veendam. Stel een datum en tijd voor Datum. Klik dan op dit is een koopwoning. Bovenburen - 5 4. Een enkele keer komt ie voorbij, de perfect onderhouden woning op een leuke locatie, en dan ook nog met slaap- en badkamer beneden. Geen voorbehoud van toepassing voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring uiterlijk voor het verstrijken van de wettelijke bedenktijd Voorbehoud voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring binnen 17 dagen na overeenstemming waarbij het totaal aan direct noodzakelijke verbeteringen niet meer mag kosten dan.

Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder.

  • Winschoterdiep 40 AH Zuidbroek. Bouwvorm Soort object Woonhuis Type woning 2-onderkapwoning Bouwjaar Bouwvorm bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte m² Perceeloppervlakte m² Inhoud m³ Aantal kamers 6.
  • Woonoppervlakte: Woon.

Zo weet jij welke gegevens over jouw woning bekend zijn! Vossenkamp 27 KA, Winschoten. KvK: Achter het terras is de stenen garage gelegen ca. Vossenkamp Winschoten. Sluisstraat 5 AN Zuidbroek.

Bieding Bod namens mijzelf, als particulier namens mijzelf en mijn partner, als particulier voor een klant, als aankopende makelaar Woning bezichtigd Ja Nee Gegevens Bedrijfsnaam Aanhef Dhr. Meld het ons! Het is gebouwd in

Dit is een koopwoning Ik heb een vraag. Hoofdweg Westerlee? Bruto inhoud. Tags: inloopdoucheba. Vrije zoekterm.

Vossenkamp 212

Financiële voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS. Op fraaie locatie gelegen, op loopafstand van het stadspark en centrum van Winschoten ligt deze keurig onderhouden bovenwoning met stenen berging en balkons aan de voor - en achterzijde van de woning.

  • Een deur biedt toegang tot de achtertuin.
  • Klik dan op dit is een koopwoning.
  • Het adres Vossenkamp 27 bevindt zich op m van een bushalte, op m van een snelwegoprit en op m van een school.
  • Vossenkamp 27 KA, Winschoten 0x.

Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Tweede verdieping: De vaste trap op de eerste verdieping leidt naar de overloop op de tweede verdieping. Munte 33 JE Veendam. Borgsweer 32 Borgsweer. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Woningaanbod Interessante straten in: Winschoten.

Vossenkamp 127

Tags: kindvriendelijk , berging , tussenwoning , badkamer , bijkeuken , keuken. Tags: winkel , schuifpui , ligbad , berging , garage , badkamer. Kaart bekijken. Tags: berging , tussenwoning , keuken , slaapkamer , tuin , woonkamer.

In overleg Per datum. Kloosterhorn 21 Heiligerlee. Tuin: De voortuin is een fraai aangelegde siertuin.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws