Hoe groot is 11 inch in cm

Geplaatst op: 11.01.2021

Op deze pagina helpt onze rekentool je bij het omrekenen van het gewenste aantal inch of cm. Laatste update: 5 sept

In dit formaat zul je de krachtigste laptops vinden. Dit is daarom het beste formaat voor gaming laptops en laptops die je voornamelijk thuis zult gebruiken ter vervanging van een desktop. Inhoud 1 Laptop scherm afmetingen in cm lengte en breedte 2 10 inch laptop afmetingen 10,1 inch 3 11 inch laptop afmetingen 11,6 inch 4 12 inch laptop afmetingen 12,3 inch 5 13 inch laptop afmetingen 13,3 inch 6 14 inch laptop afmetingen 7 15 inch laptop afmetingen 15,6 inch 8 17 inch laptop afmetingen 17,3 inch 9 Gerelateerde artikelen 10 Vragen of opmerkingen?

In dit formaat zijn nauwelijks tot geen 2-in-1 laptops met omklapbaar scherm te vinden. Send Cancel. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Voor een laptop is dit nog steeds erg klein. Ook de 11,6 inch laptops staan in het teken van draagbaarheid, en mobiel gebruik. Het voordeel van het kleine scherm is de draagbaarheid van deze laptop, en dat je deze ook kunt gebruiken als tablet. Een 12,3 inch laptopscherm is 27,2 cm breed en 15,3 cm hoog! Send Cancel.

Welke maat laptoptas kopen?

Het beelddiagonaal is 29,5 centimeter. Je kunt overwegen om een extern beeldscherm, muis en toetsenbord aan te schaffen om thuis een fijne, ergonomisch verantwoorde werkplek te creëren. Op een Laatste update: 5 sept Zonder toetsenbord is de laptop te gebruiken als tablet. Door de grote behuizing wordt het mogelijk om een krachtige grafische kaart te gebruiken, en deze ook voldoende te koelen.

Zij gebruiken een ander metrisch systeem, waardoor ze spreken van inches, van feet en bijvoorbeeld van miles.

Er zit bij dit beeldformaat veel verschil in draagbaarheid tussen verschillende uitvoeringen. Omrekenen naar Inch Centimeter cm? Wil je je laptop vaak op schoot houden of wil je hem gemakkelijk kunnen meenemen, dan is een laptops met een beeldscherm van 13 33 cm - of 14 35 cm inch ideaal, waardoor ze spreken van inches. Zij gebruiken een ander metrisch systeem, en mobiel gebruik. Ook de 11,6 inch laptops staan in het teken van draagbaarheid.

Andere handige rekentools

Met deze schermafmeting zijn veel laptops nog steeds licht en compact, en passen ze met gemak in de meeste rugtassen. Een laptop met een 14 inch beelddiagonaal heeft een scherm van 31 cm breed, en 17,4 cm hoog. Voor krachtige hardware is simpelweg meer ruimte nodig. Het beelddiagonaal is 31,2 cm.

Televisies worden steeds groter en fabrikanten lijken elkaar daarmee verder te willen overtreffen, hoe groot is 11 inch in cm. Ook komt het een gezonde werkhouding niet ten goede!

Zo weegt bijvoorbeeld de krachtige HP Omen annd  wel 3,78 kilogram. We maken zelf gebruik van meters, centimeters en bijvoorbeeld millimeters? Door verder te klikken te koop in heerlen onze website, accepteer je cookies die wij plaatsen.

Laptops met een beeldscherm van tot 12 inch neem je overal mee naartoe, want ze zijn lekker compact.

Een 17 inch laptop is door de afmeting minder draagbaar. Door de grote behuizing wordt het mogelijk om een krachtige grafische kaart te gebruiken, en deze ook voldoende te koelen. Als je dus van plan bent je laptop vooral thuis te gebruiken dan is een 17 inch laptop ideaal, maar als je er ook veel mee moet reizen, dan raden we dit formaat af. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies die wij plaatsen.

Door het scherm helemaal naar achteren te klappen, neemt de laptop de vorm van een tablet aan. Voornamelijk 17 inch gaming laptops zijn ook dikker en zwaarder. Dit is het grootste formaat waarin er nog veel 2-in-1 laptops te vinden zijn, hoe groot is 11 inch in cm. Als je dus van plan bent je laptop vooral thuis te gebruiken dan is een 17 inch laptop ideaal, daarom hebben we een handige online tool ontwikkeld, dan raden we dit formaat af.

Hoeveel inch naar centimeter Met deze tabel kun je eenvoudig inches naar centimeters omrekenen. Dat rekent natuurlijk niet makkelijk! Stam van de holebeer this to a friend.

Hoeveel inch naar centimeter

Het beelddiagonaal is 35,6 cm. Doordat ze licht in gewicht en lekker dun zijn, zal je niet snel pijnlijke schouders krijgen als je hem meeneemt in je rugzak. Een 13,3 inch laptopscherm is 29,4 cm breed en 16,6 cm hoog. De laptop met een 17 inch beeldscherm is vanzelfsprekend het minst makkelijk om mee te nemen in je tas.

Zij gebruiken een ander metrisch systeem, waardoor ze spreken van inches. Het beelddiagonaal is 39,6 cm! Dit is het grootste beeldformaat dat er wordt gebruikt voor laptops.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws