Gratis breipatroon trui dames boothals

Geplaatst op: 22.11.2020

Het wordt NIET gemeten vanaf de punt van de schouder. Met zowel klassieke, modieuze als traditionele patronen is er voldoende gelegenheid voor een ware ontdekkingstocht op onze website.

Voorpand: Zet st inclusief 1 kantst aan weerszijden op met breinld 4,5 mm en wit. Als u een patroon heeft gevonden doe alleen beschikbaar is in damesmaten, dan hoeft het niet heel moeilijk te zijn om deze aan te passen naar een herenmaat.

Hier vind je gratis breipatronen en haakpatronen - voor elk wat wils! Kant de resterende st af. Kersttrui met sneeuwpop breien Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui met sneeuwpop breien.

Er zijn meer dan kwaliteits breipatronen en haakpatronen beschikbaar en gratis te downloaden. Als het kledingstuk klaar is voordat u het gaat wassen schudt u het kledingstuk flink uit, zodat de losse haartjes eruit komen.

Geschikt voor beginnende breisters. Ga een foute kersttrui breien met kerstboom motief. Klik hier voor de garenvervanger. Brei 8 cm boordsteek met 1 kantst aan weerszijden. Het telpatroon laat alle naalden en elke steek zien vanaf de goede kant. Hier vind je gratis breipatronen en haakpatronen - voor elk wat wils.

Automated page speed optimizations for fast site performance.

Vind inspiratie voor uw nieuwste breiproject!

Als er staat dat u 5 herhalingen van A. Het wordt gelezen van onder naar boven, van rechts naar links. Afkanten aan de verkeerde kant. U kunt ook makkelijker de lengte van de pas en de schouderkoppen aanpassen. We zijn zelf gek op garen en houden net zoveel van breien en haken als jij - een dag zonder wol door je handen hebben gehad is immers moeilijk voor te stellen, toch?

Hoe breit u een averecht av steek Engelse manier.

Peters Elk van onze patronen hebben specifieke instructievideo's om u te helpen? Wilt u een vraag stellen, kies dan de juiste categorie in het formulier hieronder om sneller een antwoord te krijgen, gratis breipatroon trui dames boothals. Vind breipatronen op niveau en categorie Of je nu weinig of veel ervaring hebt in de creatieve garenwereld - wij hebben patronen die op jouw niveau zijn afgestemd.

Toggle navigation. Per patroon staat aangegeven voor wie het geschikt is. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Heeft u hulp nodig voor dit patroon?

Gebreide kabeltrui met losse col Met dit gratis breipatroon maak je een mooie gebreide kabeltrui met losse col. Was het kledingstuk volgens de instructies op het garenlabel. Steken minderen. In de uitleg worden alle stappen zorgvuldig uitgelegd in de juiste volgorde.

Dit betekent dat u A. Brei bij een hoogte van cm boordsteek over alle st met 1 kantsteek en 3 r aan weerszijden. Een trui breien is door de gebruikte technieken vaak niet gratis breipatroon trui dames boothals voor absolute beginners!

Gebruik indien nodig dikkere of dunnere naalden. Als u heen en weer breit, wordt siemens afwasmachine storing e22 andere naald aan de goede kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid? Ouderwets Breien verzamelt en plaatst op deze pagina gratis breipatronen voor truien.

Haak- en breipatronen van hoge kwaliteit

Read More 7. Dit hangt van je maat af en kun je uitrekenen door de meerderingen bij het aantal opgezette steken op te tellen en daarna de steken die je voor de mouwkop af moet kanten er weer af te trekken.

Daarnaast wordt aangegeven hoeveel u nodig heeft in de nieuwe kwaliteiten en of u met meerdere draden moet werken. Om gelijkmatig te meerderen of te minderen kunt u meerderen op, bijvoorbeeld: afwisselend elke 3e en 4e naald, als volgt: brei 2 naalden en meerder op de 3e naald, brei 3 naalden en meerder op de 4e naald.

Je hebt Drops Nepal garen nodig. Hoe u onzichtbare maassteken naait, gratis breipatroon trui dames boothals. Als u heen en weer breit, en recht naar beneden tot de onderkant van het kledingstuk. Brei bij een hoogte van cm boordsteek over alle st met 1 kantsteek en 3 r aan weerszijden! Verkoop op grotere en commercile schaal is niet toegestaan. Bekijk een lijst met vaak gestelde vragen FAQ.

Als het een trui of een vest betreft, wordt elke andere naald aan de gratis breipatroon trui dames boothals kant gebreid en elke andere naald wordt aan de verkeerde kant gebreid. Dit geldt ook als het patroon met verschillende draden van verschillende garens wordt gemaakt bijvoorbeeld 1 draad Alpaca en 1 draad Kid-Silk dan zult u voor elk individueel alternatieven moeten vinden.

Instructies voor het patroon

Brei altijd een proeflapje! Hoe breit u strepen heen en weer. Bon tricot! Met dit gratis breipatroon kan je een kersttrui met sneeuwpop breien.

Klik hier voor de garenvervanger naar boven. Hoe meerdert u door de lus onder de steken te gebruiken. Naalddikte Kies naalddikte 2.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws