Fiat panda zonder stuurbekrachtiging

Geplaatst op: 10.01.2021

Stuurbekrachtiging laten herstellen van de fiat panda, keurig volgens afspraak, netjes verwelkomt en goede koffie. Konden dezelfde dag nog terecht. Wij zoeken op internet en hier kwam de Firma Pots er erg goed vanaf i.

Heeft uw auto een van onderstaande  foutcodes: C positiesensoren koppel stuurkolom motor  C positiesensoren koppel stuurkolom motor  C Motor servo stuur  C elektromotor  C motorfasen Type: Fiat Grande Punto, Fiat Panda, Fiat , lancia Ypsilon etc. Top zonder capsones. Fiat Panda Koppel Sensor.

Niet gericht op mijn fiat dealer maar wel richting Fiat zelf. Hierop een afspraak gemaakt, dan eventjes km rijden, bij aankomst stond er een heerlijk bakkie koffie op ons te wachten, laten repareren dit duurde ongeveer anderhalf uur en alles was weer perfect, we zijn zeer te spreken over de behandeling die we kregen, zeer vriendelijk. Fiat Grande punto stuurbekrachtiging werk niet meer.

Zelfs de houder van mijn kentekenplaat heeft meneer Pots kostenloos vervangen geweldig! We hebben nog gelachen dat wij in het vervolg al onze beurten hier zouden laten doen gekoppeld aan een weekendje weg fiat panda zonder stuurbekrachtiging Holten. Heel hartelijk en prettig. Fiat Panda 1. Zoals beloofd is de stuurhoeksensor vervangen voor een prima prijs!

Citroen Stuurbekrachtiging. Zou zo weer terugkomen mocht het nog een keer gebeuren. Heel dankbaar en tevreden kijken we terug naar de service van Autobedrijf Pots. Ik had problemen met mijn fiat punto, het sturen ging soms erg zwaar en bij mijn garage werd mij gezegt dat de stuurkolom niet goed was, en dat er een prijs kaartje aan zat van ongeveer euro om het in orde te krijgen.

Toyota Aygo stuurbekrachtiging. Fiat Grande Punto Stuurhoeksensor.

  • Enkele uurtjes laten kon ik mijn fiat punto weer ophalen, en hij stuurt weer als nieuw!
  • Bij aankomst een heerlijke bak koffie aangeboden en ik ben zeer tevreden over de manier van werken.

Zij hebben een 2de hands gasklep geplaatst en de auto draait weer! De kosten waren vooraf al bekend ook top. Hij bood me nog aan mij naar het fiat panda zonder stuurbekrachtiging te brengen doch dit was niet nodig omdat ik de fiets had meegenomen. Wij zijn al jaren lang gespecialiseerd in Elektrische Stuurbekrachtiging.

C positie sensor afstelling.

Extra gegevens

Fiat Punto koppel Sensor. Autobedrijf Pots is een verademing en de rit naar Holten ruimschoots waard. Groetjes Ancilla.

Gevoel in het wiel is, zeker in combinatie met elektrische stuurhulp. Ik laat het er niet bij zitten en schrijf ook een brief naar Fiat zelf, fiat panda zonder stuurbekrachtiging. Nou ben ik wel benieuwd of er meer mensen voor dit idee te porren zijn. In mei nog maar een keer terug want het begon toch wel erg hard te rammelen en begon een beetje te trekken Zou zo weer terugkomen mocht het nog een keer gebeuren.

Antwoord van Jos

Duidelijke uitleg en afwikkeling. De km heen en terug voelden helemaal niet meer zo bezwaarlijk aan. Re: stuurbekrachtiging panda stuk Bericht door Panda » za 08 aug, pm Meende dat ze standaard waren incl de belangelijk overbodige cityfunctie

Gaat allemaal stuk Wie weet een goede tip wat er met de stuurbekrachtiging aan de hand is. Peugeot stuurbekrachtiging. Michaelkosten zonder arbeidsloon euro. Fiat panda zonder stuurbekrachtiging stuurbekrachtiging panda stuk Bericht door minicooper za 08 aug, Deelen. Hier hadden zij geen ervaringen mee. Citroen Stuurbekrachtiging. De kosten zouden ongeveer euro zijn ,maar ze zeiden dat er gespecialiseerde bedrijven zijn die onderdelen kunnen vervangen.

Geen stuurbekrachtiging

Toepassen Reset. Kan nu weer met een veilig gevoel de auto instappen. Een garage met kennis van zaken, klantvriendelijk en een passie voor wat ze doen.

Meneer Pots is direct aan de slag gegaan? Re: stuurbekrachtiging panda stuk Bericht door panda-LWD za 08 aug, am panda. Gefascineerd door de enorme hoeveelheid onderdelen die samen een auto voortbewegen. Zeer belangrijk!!!!.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws