Camping delle rose zoover

Geplaatst op: 13.01.2021

De camping ligt 2 km ten noorden van Isolabona. Milaan of Venetië zijn per trein goed te doen.

Wat ons pijnlijk treft is de lage waardering op alle punten, die wij niet herkennen. De sfeer op sommige delen van het park wordt negatief beïnvloed door groepen Nederlanders die zich lam drinken, harde muziek ten gehore brengen en je luidruchtig bekritiseren met de nodige schunnige opmerkingen als je vraagt of het wat zachter kan. De camping is verder prima; leuk zwembad, speeltuintje met tafeltennis en heerlijk meer klein strand. In Isolabona richting Pigna aanhouden.

Als je van gezelligheid houdt een aanrader!

Het weekend kenmerkt zich door Italiaanse levendigheid, bij het zwembad en in de bar. Perfecte uitvalsbasis naar zwembad en strand. Werken bij Zoover.

De bar gaat dicht en de lampen gaan uit. Itali Liguri Loano. Verder is er nog een zwemsteiger met een zwemtrap, camping delle rose zoover.

Schoon toilet gebouw! Het meer en zwembad op goede afstand en ook daar is het erg netjes en schoon. Gereisd met jonge kinderen in augustus Nuttige review 0. Hotel Metropol. Uitstekend menu Het restaurant op de camping biedt een uitstekend menu. Reageer 1 reactie. Watersport Watersporten.

Geweldige camping met zeer net en mooi schoon sanitair. Het heldere water dat hier over de rotsen stroomt vormt her en der ondiepe of diepere poelen waar in gezwommen kan worden. Camping aan het Gardameer. Bergen en zee, dit alles binnen handbereik, Rapporteren.

Voor oudere kinderen wordt er weinig tot niets georganiseerd. Jurgen, camping delle rose zoover. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Over Park Delle Rose

Volwassenen Volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen 9 volwassenen 10 volwassenen.

Het klimaat is mediterraan. Leuke dorpjes in de buurt, mogelijkheid tripjes te boeken en animatieteam.

Zij kon er niks aan doen en als we iets te klagen hadden moesten we maar bij camping delle rose zoover gemeente aankloppen door een brief aan de burgemeester te schrijven. Wilt u een brochure van deze camping ontvangen. Camping Norcenni Girasole Club Glamping. Heb gekampeerd met 4 vrienden op de camping we waren met de motor we zijn vriendelijk ontvangen en het is een mooie camping in een rustige omgeving het is ons prima bevallen.

Je vindt er ook enkele streekproducten, pesto en de lokale wijn Rossese di Dolceacqua, camping delle rose zoover.

Ontspannen bij camping delle Rose in de groene Nervia-vallei

Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 2 1 reactie. Het zwembad is heerlijk overzichtelijk, altijd wel een bedje te vinden en de glijbanen waren helemaal geweldig volgens zoon van 10 en dochter van 7!

Balletje en zwemband mag in het water. Een leuke wandeling en het dorpje is erg leuk maar wel enorm toeristisch.

  • Hele fijn rustige familie camping!
  • Wij hebben genoten.
  • Het stadje heeft een lange mooie boulevard en een gezellig centrum met leuke winkeltjes en restaurantjes.
  • En geen Italiaan die een andere taal spreekt of wil spreken.

Playa de las Amricas. Gereisd met oudere kinderen in augustus Nuttige review 0. Het voorjaar en het najaar zijn mooie periodes camping delle rose zoover deze omgeving te bezoeken. Have a look at the reviews of Campsite Delle Rose in Lazise, placed by other travellers. Itali Plaatsen rond het Gardameer Peschiera del Garda! Camping Park Albatros Village. Om .

Bekijk prijzen

Al vaker in Italie op vakantie geweest naar een camping, de meeste campings zijn erg massaal en druk. Heb al velen campings gehad aan het Gardameer, maar dit is 1 van de favorieten. Mooi camping,met grote plekken.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, zoals water bij de hand houden. En er moeten altijd voorzorgmaatregelen worden genomen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Playa del Ingls. Camping Du Parc.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws