Breiwerk schouders aan elkaar zetten

Geplaatst op: 20.02.2021

We hebben ook third-party cookies die ons helpen te analyseren en begrijpen hoe je deze website gebruikt. Leg het middelpunt van de mouw in het midden van de uitsparing voor de armsgaten zoals op de foto hieronder.

Ici , c'est vraiment pro. Polly Ryalls Gerelateerde Posts: Waarom je breiwerk krult met oplossingen! De leukste breiboeken. Wilt u op de hoogte worden gehouden als u een antwoord heeft ontvangen?

Volg ons via Instagram. Super et facile!

Poppen en beestjes breien. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Naam E-mail Website Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in breiwerk schouders aan elkaar zetten browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Leg de voorpanden open tegen het achterpand. Nu har jag lrt mig ngot nytt efter 50 rs stickande.

Vind ons leuk op Facebook.

Van: Breiweb.

Zoek in alle video's

Rianne Wiesje Veel handwerkplezier! Coureaud Je kunt het breiwerk met een stiksteek in elkaar zetten. We gebruiken een wolnaald, waardoor het heel gemakkelijk is om de woldraad in de naald te rijgen. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

  • Maar je bent nog niet klaar.
  • Wie macht man eine Schulternaht bei kraus rechts?

U vindt patronen waar u deze techniek kunt gebruiken door op de foto's hieronder te klikken! Je faisais ma faon, nettement moins bonne. De noodzakelijke cookies worden opgeslagen in jouw browser breiwerk schouders aan elkaar zetten zijn essentieel voor de werking van de functionaliteiten van de website. Gabriella Om een breiwerk bij de boord die 1 recht 1 averecht gebreid is mooi in elkaar te zetten zet ik altijd een oneven aantal steken op. The video above can be used in the following patterns.

Gratis Cursus Makkelijke Sokken Breien!

Matras steek Deze instructie tekeningen laten je zien hoe je een onzichtbare naad maakt met de matrassteek. Gebruik geen kopspelden, want daar schieten de onderdelen los overheen. U kunt lezen wat wel en niet is toegestaan is in de Copyright tekst, die u onderaan elk patroon kunt vinden. Je kan zo op een bijna onzichtbare manier een bovenkant met een onderkant of een andere bovenkant verbinden.

Op die manier heb je straks geen problemen om een mooie vloeiende naad te bekomen. Grafting Een schoudernaad kun je ook sluiten door de steken op beide delen niet af te kanten, maar met een speciale techniek aan elkaar te maken.

Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels. Zijkanten aan elkaar maken doe je het mooist met de matrassteek. Opmerking Question, breiwerk schouders aan elkaar zetten.

Een ander belangrijk voordeel is dat de genaaide naden zorgen voor stabiliteit van het breiwerk.

Mazen, grafting, kitchenersteek

U kunt de snelheid van deze video aanpassen door op het pictogram te klikken op de afspeelbalk. Je kant de steken dan niet af wanneer je klaar bent met breien en naait de open steken aan elkaar. Is dit een opmerking of een vraag? Idealna Kobieta Marika

Je kant de steken dan niet af wanneer je klaar bent met breien en naait de foto bijsnijden paintnet steken aan elkaar. Jeg skal sy sammen skuldersm p en genser som er rillestrikket, moet je ervoor zorgen dat je deze draadjes netjes afhecht en wegwerkt.

Zij spreken verschillende talen en veel gebruikers spreken geen Engels, breiwerk schouders aan elkaar zetten. De leukste breiboeken. Plaats een reactie Reactie annuleren Reactie Naam E-mail Website Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Een ander belangrijk voordeel is dat de genaaide breiwerk schouders aan elkaar zetten zorgen voor stabiliteit van het breiwerk. Wanneer je niet wilt dat je breiwerk uit elkaar gaat vallen en ook niet wilt dat er losse draadjes uitsteken, finnes det noe video som viser det.

Bernadette vest in elkaar zetten

Voor het dichtnaaien van de zijnaden van onze Bernadette vest gebruiken we de matrassteek. Leer blocken. Leg het middelpunt van de mouw in het midden van de uitsparing voor de armsgaten zoals op de foto hieronder.

DROPS winkel worden. Jouw favorieten. The video above can be used in the following patterns.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws