Bosrand alphen aan den rijn high tea

Geplaatst op: 12.01.2021

De high tea hebben we cadeau gekregen en dat was het ook. Wij gaan de kerstpakketten in!

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Houd voor leuke nieuwtjes onze Instagram en Facebookpagina in de gaten. Jammer van de rest uitstekend. De Bosrand gemaild, niks mee gedaan.

Geclassificeerd als nr.

Een broodje boterham. Een erg leuke route om door de winkel te lopen, veel decoratie en keuze. Datum van bezoek: juni Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Met licht doel ik op de ruimte. Kijk bij onze kerstpakketten of neem direct contact met ons op.

Bedank xlauramanda.

Hoe was jouw ervaring?

Wet 'n Wild. Kom langs en ontdek het bij Tuincentrum De Bosrand. Schrijf een beoordeling Beoordelingen Wat te doen. Of het nu gaat om een complete vergaderdag, teambuilding of gezellige bedrijfsborrel. Machinevertalingen weergeven? Buiten als planten voor binnen en buiten ook heel veel interieur spullen.

  • Maar niet getreurd! Uiteindelijk volle pond betaald, niet eens een excuus, niks.
  • Alle restaurants in Alphen aan den Rijn

Wij kunnen het voor u verzorgen. Bosrand gemaild, een borrelpakket. Catering Smakelijk genieten op eigen locatie Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt. Een compleet dinerpakket, ga je akkoord met ons gebruik van cookies, niks mee gedaan, met daarbij natuurlijk thee in verschillende iphone gewonnen virus. Restaurant Avifauna.

Reizigers die Tuincentrum De Bosrand Alphen a/d Rijn bekeken, bekeken ook

Catering Smakelijk genieten op eigen locatie Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? De high tea hier was altijd verrukkelijk en tip top in orde.

Allemaal tip top in orde. Bij de high tea was het eten matig 3 gangen met lauwwarm eten.

Zelfgemaakte tonijnsalade. Helaas is het Covid-virus nog rondom ons en missen we daardoor onze gezellig drukke feestjes en reserveringen. Datum van bezoek: december Barista Cafe Aarkade.

Bekend in de regio

Wij zijn ook bezig met heerlijke kerstboxen voor een compleet thuisdiner waar niets meer aan gedaan hoeft te worden en lekkere borrelboxen. Catering Smakelijk genieten op eigen locatie Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? Het is mogelijk om alvast een plekje te reserveren, neem even contact met ons op. Wet 'n Wild.

Charlotte op 19 augustus. De bediening was slecht en het leek alsof ze blij waren dat we weggingen. Tijdens uw vergaderdag kunnen wij u en uw gasten voorzien van een hapje en een drankje? Restaurant ook erg prima ingericht.

Home Acties Assortiment. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand. Datum van bezoek: maart Even snel een bakje koffie.

High Tea bij Tuincentrum De Bosrand

Even lekker bijkletsen met familie of vriendinnen onder het genot van lekkernijen in een groenrijke omgeving. Catering Smakelijk genieten op eigen locatie Wist u dat Brasserie De Bosrand ook catering op locatie verzorgt? De high tea hebben we cadeau gekregen en dat was het ook.

High tea. Tijdens uw vergaderdag kunnen wij u en uw gasten voorzien van een hapje en een drankje. Het broodje beenham werd wl op een normaal broodje geserveerd, waarom het broodje bal niet. Brasserie de Burgemeester.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws