Apple agenda delen werkt niet

Geplaatst op: 13.01.2021

Open een beveiligde website, bijvoorbeeld uw Apple ID-accountpagina , om te zien of u toegang hebt tot poort Een iCloud-agenda aanmaken Tik onder in het scherm op 'Agenda's'.

Als u uw standaardaccount wijzigt in iCloud, worden uw bestaande gegevens niet verplaatst van een voorziening van een andere leverancier naar iCloud. Als u nog steeds hulp nodig hebt Neem contact op met Apple Support als u nog steeds hulp nodig hebt. Klik op 'Invoegtoepassingen' in het linkerpaneel van het venster 'Opties voor Outlook'. Tik op de naam van de lijst in de linkerbovenhoek om al uw lijsten te bekijken.

Selecteer de activiteit die u wilt wijzigen. Druk op de thuisknop. Als in uw agenda een activiteit staat waarvoor iemand anders u heeft uitgenodigd, kunt u tikken op 'Sla af' en vervolgens de activiteit verwijderen.

Tik op 'Algemeen' en dan op 'Stel opnieuw in'. Ga terug naar het beginscherm. Met iCloud kunt u activiteiten en afspraken beheren, zodat u overal en altijd op tijd bent. Klik op 'Vernieuwen'  in Outlook, apple agenda delen werkt niet. Safari heeft toegang nodig tot poort om uw informatie in iCloud bij te werken.

Selecteer de datum van de activiteit. Op iCloud. Je kunt ervoor kiezen om een agenda met een of meer personen in iCloud te delen.

Gebruikershandleiding Agenda

Controleer of uw iCloud-contacten en -agenda's zo zijn ingesteld dat ze in de Contacten-app of de Agenda-app worden weergegeven:. Tik op 'Nieuwe agenda'. Uw agenda's en herinneringen vernieuwen U kunt uw agenda's en herinneringen vernieuwen vanuit de Agenda-app: Open de app Agenda. Berichtgeving voor gedeelde agenda's uitschakelen Als iemand een agenda die jij deelt wijzigt, wordt je via een bericht op de hoogte gesteld van de wijziging.

Ja Nee.

Veeg de lijst omlaag om uw groepen te vernieuwen! Controleer of u op al uw apparaten met dezelfde Apple ID bent ingelogd bij iCloud en controleer uw instellingen. Iedereen aan wie je de URL stuurt, wordt je via een bericht op de hoogte gesteld van de wijziging, kan deze pijn na aambeien afbinden om een abonnement op de agenda te nemen vanuit een compatibele app.

Tik op een lijst onder iCloud om deze als standaard in te stellen, apple agenda delen werkt niet. Berichtgeving voor gedeelde agenda's uitschakelen Als iemand een agenda die jij deelt wijzigt.

Probeer eerst deze stappen

U kunt alleen activiteiten verwijderen die u zelf hebt aangemaakt. Selecteer de activiteit die u wilt wijzigen. Controleer vervolgens of u uw account correct hebt ingesteld in Herinneringen: Open de Herinneringen-app.

U kunt alleen activiteiten verwijderen apple agenda delen werkt niet u zelf hebt aangemaakt. Bekijk bij 'Actieve invoegtoepassingen voor toepassingen' de lijst met invoegtoepassingen.

Klik op het tabblad 'iCloud' en controleer of u bent ingelogd met uw Apple ID. Safari heeft toegang nodig tot poort om uw informatie in iCloud bij te werken. Je kunt ervoor kiezen om een agenda met een of meer personen in iCloud te delen. U kunt het contact importeren in iCloud vanaf de voorziening van een derde.

Als u 'Delen' ziet, bevindt de lijst zich in iCloud. Als 'Alles' of 'Alle herinneringen' is geselecteerd, selecteert u in plaats daarvan een specifieke periode, bijvoorbeeld 'Tot 1 maand terug'. Schakel 'Sta berichtgeving toe' uit. Vernieuw uw contactgroepen: Open de app Contacten. Typ een naam voor de nieuwe agenda en tik op 'Gereed'.

Om te zien in welke account uw agenda's staan, opent u de app Agenda en tikt u op het tabblad 'Agenda's'.

Wacht enkele minuten en open dan de Agenda-app? Als in uw agenda een activiteit staat isendoorn den helder iemand anders u heeft uitgenodigd, of helemaal stoppen met het delen van de agenda met die persoon, apple agenda delen werkt niet. Tik op 'Standaardagenda'. Bekijk in welke account uw contacten staan: Open de Contacten-app en tik linksboven op 'Groepen'.

Veeg de lijst omlaag om uw groepen te vernieuwen. Klik op 'Vernieuwen'  in Outlook.

Contacten toevoegen

Activiteiten beheren Of u nu uw agenda beheert op uw Mac of afspraken instelt terwijl u onderweg bent, het gebruik van Agenda is heel eenvoudig. Selecteer 'iCloud'. Als u de pagina niet kunt openen, zoekt u hulp bij het maken van een internetverbinding. Kijk of de lijst wordt bewaard op uw apparaat of in iCloud.

Aangezien de iCloud-verjaardagskalender n keer per dag wordt bijgewerkt, ziet u wijzigingen in verjaardagen in de Agenda-app mogelijk pas de volgende dag. Een standaardagenda instellen Wanneer u een nieuwe activiteit aanmaakt, voegt iCloud deze toe aan uw standaardagenda. Zorg ervoor dat 'Alle iCloud' is geselecteerd.

Kijk of de lijst wordt bewaard op uw apparaat of in iCloud.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws