smakelijk eten en een fijne avond vind dat je echt super goede boeken kan schrijven ik hoop dat er nog duizenden boeken er van komen : Trouwens waarom komt er geen film van????????" />

Wat is de nieuwste dagboek van een muts

Geplaatst op: 07.02.2021

Ik wil elke keer weer een nieuwe " An op 13 oktober "Ik heb ze al bijna allen maal gelezen Ellen nog de laatste" Lina op 13 oktober "Ik hou van dagboek van een muts! Hoe kan het dat al uw boeken zo leuk zijn? Er komt nog een 14e deel aan!

Je kunt dit helemaal zelf invullen! Ik heb er pas twee en het liefst wil ik ze allemaal. Dagboek van een muts is een serie jeugdboeken voor meiden rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar. Zou er bij boekbespreking ook informatie over dagboek van een muts mogen komen?

Dank u! Ik heb nu alle delen gespaard en ik ben er heel erg blij mee!

Komen er nog meer delen en waarom komt er geen film van dat zou zo leuk zijn. Dan ren iknaar de winkel en haal ik hem!!!. Komen Er Nog Meer Delen?. Wij hopen dat u nog veel van uw originele ideen op papier zet?

Cookie instellingen.

Ik ben blij dat ik dit boek heb meegenomen, anders bleef niet steeds door lezen.

Ook al ben ik 14 jaar , ze echt leuk en leerzaam! Haar geschifte leven lijkt op die van mij! Helaas staat er nog niets op de planning. En K,wil echt super graag dat 9 10 11 Die heet : tales from a not so perfect pet sister!! Er zijn 11 reeksen over: Dagboek van een Muts.

Echt een aanrader. Hopelijk snel Want ik kan niet wachten de boeken zijn zo leuk en top geschreven Rachel Rene Russel kan heel goed schrijven" Nina op 27 juli "Ik heb alle boeken van : dagboek van een muts en ik wacht al heel lang op deel 6 hopelijk gaat Rachel Rene Russel nog veel delen schrijven" Nina op 27 juli "jessica hoe weet je dat ik kon het nergens vinden ben zoo blij???! Dagboek van een muts pijn in navel zwanger - In de spotlights.

Ik wil die heel wat is de nieuwste dagboek van een muts lezen" Meryem op 13 juli "Hoi Meryem, leuk om te horen. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Is hij bij jullie nog te bestellen.

Samenvatting

Maak meer boeken! Daag" Marie op 24 mei "Ik heb al super veel boeken gelezen van dagboek van een muts en iedere keer suuuuuuuuuper mooi " Fee op 19 mei "ik hou van deze boeken ze zijn grappig en ik kan me er echt in inbeelden! Ik kocht het direct!! Uit" Amber op 27 december "Ik vindt het zo gaaf boek heb ze alle maal weet iand waar neer het volgende deel uit komt??

En de anderen trouwens ook!!!. Bezoek website Vandaag. Het is zalig om even te verdwijnen leuke spelletjes ipad volwassenen de wereld van Nikki Maxwell. Omdat ik het zo'n leuk boek vond want normaal doen ik een maand over een boek ik vind het er ook heel leuk uit zien van binnen en van buiten. Rachel Rene Russell Dagboek van een muts 3 - In de spotlights.

Rachel Renée Russell

Ik wil ze echt heel graag hebben en lezen! Het 15e deel van Dagboek van een muts verschijnt naar verwachting eind januari Mijn lievelings boek is deel 6 van een niet-zo-blije hartenbreekster! Je moet het lezen!

  • Sluiten Lees meer over hoe en waarom wij cookies gebruiken.
  • Winnaar van de Prijs van de Kinderjury jaar.
  • Hoop dat Ik win, die Ik dubbel Heb geef Ik dan weg.
  • Heb er zin.

Het zijn mijn lievelings boeken. Ik heb ze allemaal natuurlijk niet gelezen maar tot nu vindt ik de boek dag van een mus geweldig, wat is de nieuwste dagboek van een muts. I LOVE. Ik ben er verslaafd aan. Waarneer maken jullie een nieuw boek?

Ik heb nu alle delen gespaard en ik ben er heel erg blij mee. En Nikki is de grappigste muts van de wereld. Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even In Amerika komt in oktober deel 10 uit!.

Supergrappige boekenserie over Nikki Maxwell

Het is zou een droom zijn om ook in die belachelijke leuke boeken te belanden. Ik woe dat ik ze in het echt kon ontmoeten. Krommenie Vandaag.

Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Bestaat die wel. Rachel Rene Russell Dagboek van een muts 9 - Houd de dief. Nog steeds lezen meisjes van dertien deze boeken, omdat ze gewoon niet te missen zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws