San juan den bosch

Geplaatst op: 28.02.2021

Kortom, een echte aanrader! Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Van mild gekruid tot lekker pikant, alles is mogelijk en natuurlijk staat de kwaliteit op hoog niveau.

Land: Nederland Nederland België. Meer beoordelingen bekijken. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief?

Café Gompie   Café Torenstraat 14 om de hoek. Enorm enthousiaste bediening, dat kan je avond maken of breken. Afgelopen week hier gegeten. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Datum van bezoek: februari Waarderingen en beoordelingen 4,0  beoordelingen. Matig 6. Veel te zout. Winkel - Boekhandel. Het personeel behandelt je oprecht alsof je familie bent.

Waarderingen en beoordelingen

Museum - Transport. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Absolute aanrader. Feedback Hebt u een vraag of een bericht voor ons? Echt wederom geweldig gegeten! Meer beoordelingen bekijken.

  • We hebben er vaker gegeten en toen was het altijd erg smaakvol. Veel te zout.
  • De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Verre weg mijn favoriete restaurant in de omgeving.

Grieks restaurant Rhodos   Restaurant Kerkstraat 87 in dezelfde straat. Winkel - Delicatessen. De eigenaar en bediening waren erg spontaan en gezellig. Beter kun je niet geholpen worden.

Scherpe en goede bediening, san juan den bosch, staan altijd klaar voor je.

Betaalmethoden

Cantina San Juan, Den Bosch. Was blij dat ik gereserveerd had donderdagavond , het zat helemaal vol. Cantina San Juan biedt de beste vlees en- visgerechten uit de Latijns Amerikaanse keuken en ook de vegetarische gast heeft bij ons een ruime keus. De eigenaresse was erg vriendelijk en hield wel van een grapje.

Het eten is echt geweldig. Daarna als hoofdgerecht Plato San Juan, drie soorten vlees. Bekijk onze menukaarten Voorgerechten. Echt een aanrader. We komen hier dus zeer snel weer terug.

Wie mogen we bedanken?

Het eten is echt geweldig. Heeft dit hotel een volledige bar? Mark 21 punten.

  • Beoordeeld op 29 februari via mobiele applicatie Echt wederom geweldig gegeten!
  • Er hangt een
  • Gelieve onjuistheden aan ons te melden Om deze functie te gebruiken moet je ingelogd zijn, en lid zijn van theAgenda.
  • Bediening was ook helemaal top!

Goede en hartelijke bediening. We hadden voor die prijs ook wel een bijgerechtje verwacht al is het maar een bakje sla of guacamole. Het san juan den bosch heeft vanbinnen een leuke inrichting en sfeer, san juan den bosch, alleen aan de buitenkant nodigt het niet zo uit om naar binnen te komen. We komen hier dus zeer snel weer terug.

Nu ik in Alkmaar woon kan ik helaas minder vaak maar als ik die kant op ga dan is het steevast naar dit geweldige Mexicaanse restaurant. We hadden vrij veel besteld en ik vond het erg netjes dat ze ons daar op wees Datum van bezoek: september Hier ga ik graag nog een keer naar terug.

Beoordelingen De koude tortillachips zijn te droog.

Pizzeria Da Lino

Deze ruimte biedt ook nog 30 zitplaatsen. Een aanrader! Datum van bezoek: februari

Reserveren is dagelijks mogelijk en ook aan te raden. Je hebt veel keus en je krijgt waar voor je geld. Grieks restaurant Rhodos   Restaurant Kerkstraat 87 in dezelfde straat. Heeft dit hotel een volledige bar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws