Pdp identiteit niet geaccepteerd base

Geplaatst op: 06.03.2021

Geregistreerd: Apr Berichten: 1. Geaccepteerde oplossingen. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Groetjes, Ibi Ibi Oud-moderator. Hallo, waar moet je die gegevens invullen? Een keer is de mobiele data gereset. Probeer even om je gsm te herstarten. Moet ik dan ook die VPN instellingen aanpassen? Professional Superweter. Wat dingen gereset, waarop internet het heel even heeft gedaan.

Ze hadden allemaal nog niet van de z. Onthoud mijn gegevens. Ik heb dat net gedaan lion king online kijken Vodafone! Het betreft een foutcode op ons netwerk en heeft niets met het toestel te maken!

Denk dat het eerder om een iPad2 gaat Frado Probleem gaat bij MV liggen, pdp identiteit niet geaccepteerd base, ge kunt altijd eens proberen om de iPad2 te herstellen maar zal waarschijnlijk niet veel uitmaken!

Meld je aan

Alle forumonderwerpen Vorig onderwerp Volgend onderwerp. De Yelo Play-app heeft het antwoord. Hier precies hetzelfde probleem. Ook ik ben gloednieuwe klant na 8 jaar T-Mobile en heb van de 16 dagen abonnement slechts 1 dag na een reset gebruik kunnen maken van internet.

Proximus: pdp identiteit niet geacepteerd. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Ik hoop dat u mijn probleem ook kunt verhelpen.

  • It's me on about. Als ik zo het forum bekijk, zijn er best wel wat mensen met hetzelfde probleem.
  • Ook handmatige instellingen geprobeerd volgens de aanwijzingen op jullie website. Probeer even om je gsm te herstarten.

We willen MV ook nog zien te bereiken! Verstuur Terug naar overzicht. Het betreft een foutcode op ons netwerk en heeft niets met het toestel te maken. Hartelijk dank. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Registreren

Je internetverbruik in de gaten houden? Zit nu al 2 weken zonder internet. Telenet gecontacteerd maar zij kunnen me niet verder helpen. Probeer anders MV eens te bereiken via sociale media mail, twitter, fb,..

Morgen kunnen we het eens in een pdp identiteit niet geaccepteerd base iPad steken. Ook al vier keer contact gehad met de klantenservice. Is er iemand hier die het probleem op een andere manier heeft kunnen fixen!

Maak wel even een back-up. Ik krijg als boodschap: Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk PDP-identiteit niet geaccepteerd".

PDP-identiteit niet geaccepteerd

We hebben voor jou 5 eenvoudige tips om je internet een pak veiliger te maken. Laatst gewijzigd door yuri; om Klik op ok en vervolgens op create APN, je krrijgt nu een nieuw scherm waar gevraagd wordt om een app te installeren, klik op installeren en je netwerksettings worden correct gezet voor Telfort. Debby Moderator.

Uiteraard mijn excuses voor het ongemak. NL FR. Heropstarten of netwerkinstellingen opnieuw instellen heeft geen soelaas gebracht. Ze kan geen mobiele data in binnenland gebruiken, betekent dit dat je de data roaming limiet hebt bereikt.

Hallo David, en moeten de gegevens opnieuw worden ingevuld, pdp identiteit niet geaccepteerd base, via Wifi lukt dit wel. Als ik dan bij Netwerk instellingen kijk staat er niks meer ingevuld. Zelf heb ik namelijk hollandsnieuwe en deze wordt door mijn iPhone altijd voorzien van verkeerde instellingen.

Ben sinds dinsdag over gestapt en hier echt niet blij mee.. Kun je jouw toestel uit- en aanzetten en mij laten weten of het werkt? Maar zonder succes. Ik hoop dat u mijn probleem ook kunt verhelpen.

Mijn dochter ervaart dezelfde problemen met haar nieuwe iPhone7, geen mobiele data. Zoek in plaats daarvan naar. Beantwoorden Onderwerpopties Alle onderwerpen als nieuw markeren Onderwerp als gelezen markeren Dit onderwerp naar boven laten zweven Bladwijzer Abonneren Printervriendelijke pagina.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws