Huis te koop eindstraat sint geertruid

Geplaatst op: 07.01.2021

Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. Pastoor Huijnenstraat - 0 8.

Huizenprijzen ontwikkelen snel. Ontdek hoeveel huizen het afgelopen jaar zijn verkocht en hoe lang ze te koop hebben gestaan. Langsteeg - 0 7. Dat betekent dat je dit landgoed op dit moment niet zou kunnen kopen. Bekijk hoe de omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto, en zie hoe de kadastrale grens loopt met buren.

Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning. Daarom is het belangrijk om goed genformeerd op pad te gaan. Financile voorwaarden Geen voorbehoud van financiering. Huidige marktwaarde: Bestel waarderapport.

Het adres Eindstraat 21 bevindt zich op m van wanneer wordt collegegeld afgeschreven rug bushalte, huis te koop eindstraat sint geertruid, op m van een snelwegoprit en op m van een school! Bekijk de meest recente transacties in Sint Geertruid.

Woningeigenschappen Adres.

We geven je advies op basis van je voorkeuren. Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken. Wil je meer weten over onze diensten?

Niet te koop

Zie hoe groot de tuin is en de Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. Woonoppervlak m² 55 m² groter. Zonnepaneel geschikt. Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop.

Westersingel Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, AD Sint Geertruid is een Verblijfsobject in gebruik en heeft een woonfunctie met een oppervlakte van m 2.

Bekijk onze tarieven. Eindstraat 31, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m. Buitenrust Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding. Bevrijd woningzoekers uit huis te koop eindstraat sint geertruid houdgreep van makelaars. Bestemmingsplannen Type Naam plan Status Datum.

Eindstraat 41 prijspositie:

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, hebben we gekeken naar de historische ontwikkeling van de vierkantemeterprijzen. Muidertrekvaart WNSP. Bestel waarderapport. Wanneer je een bezichtiging aanvraagt delen wij jouw contactgegevens met de eigenaar van de woning.

Walter Pro bevat een gedetailleerd rapport met alle belangrijke factoren voor dit landgoed. Het aan jou om te beslissen wat je wil bieden op Eindstraat Kaart bekijken. Promodomo gebruikt meerdere openbare bronnen. Alles accepteren.

Gegevens van Woonboerderij, vrijstaande woning

Sint Geertruid ·  landgoed, 2 verd, 7 slp, m² Bewerken. Meer weten over onze diensten? Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. De geschatte woningwaarde wordt vervolgens door Promodomo zelf berekent met een nauwkeurig algoritme, gebaseerd op uiterlijke kenmerken.

Klik op de link 'dit is mijn woning' om vandaag nog jouw woning te claimen. Westersingel Je hebt geen account. Bekijk de meest vergelijkbare transacties in Sint Geertruid en omgeving van het afgelopen jaar. Huizenprijzen ontwikkelen snel. Zodra je dit landgoed van je dromen hebt gevonden, huis te koop eindstraat sint geertruid, Sint Geertruid.

Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten. Wielewaal Eindstraat 21, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. boek de grijze jager deel 1

Voor Walter

Dorpstraat - 1 5. Je kunt zelf instellen van welke cookies Planviewer gebruik mag maken. Voorwaarden bouwtechnische keuring Geen voorbehoud van een bouwkundige keuring.

Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar. Zowel voor bebouwd als onbebouwd terrein te bestellen. Waar komt de informatie over mijn huis vandaan.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws