Hoe een jas met dons wassen

Geplaatst op: 11.10.2020

Daarom is het ook belangrijk de donzen winterjas voldoende ruimte te geven. Dit doe je door eerst de aanwijzingen op de verpakking van het middel te lezen. Knijp na het weken het overtollige water voorzichtig uit de jas.

Dit is een vloeibaar wasmiddel en waarborgt de isolerende eigenschap van dons. Donzen winterjas in de wasmachine Je kunt natuurlijk de donsjas met de hand wassen , maar je kunt ook gewoon de wasmachine gebruiken. Je kunt de donsjas het best op de radiator te drogen leggen of nog beter: deze ergens te drogen hangen. Vanjas — Donsjas Dames - Slim fit 99,99 40, Hoe was je een donsjas?

Gebruik dezelfde zeep of wasmiddel dat je eerder gebruikte om vlekken mee te verwijderen. Hierdoor is onze keten zeer kort, overzichtelijk en daarmee inzichtelijk en goed beheersbaar. Je kunt een donsjas vaak gewoon wassen in de wasmachine. Houd er rekening mee dat het een tijdje kan duren voordat de sint jozef beeldje waar te koop echt droog is.

Op het wasmiddel staat dat je niet op hoge toeren moet centrifugeren.

Bij Jas. Hanova Textiles. Vul een gootsteen met koud water en voeg genoeg donswasmiddel toe.

Hoe was je een donsjas?

Trek de jas met beide handen voorzichtig heen en weer. Zorg ervoor dat de vetlaag niet aangetast kan worden. Wij kunnen hier helaas niet voor iedere jas een passend antwoord op geven. Zo voorkom je beschadigingen. Donsjack men Medard 99,00 49, Tip: vouw een natte donsjas nooit op, want dan kan de jas minder goed isoleren.

De buitenstof kan vaal worden het dons hoe een jas met dons wassen lang nat blijven en gaan klitten. Bij speciale vlekken kun je de donsjas het best naar een specialist brengen.

Door normale wasmiddelen te gebruiken breek je namelijk het natuurlijke vet van het dons af. Centrifugeer gerust nog eens twee of drie keer na het uitspoelen in de wasmachine. Pas na strenge controles en toezicht door ons kan een toeleverancier goedgekeurd worden als leverancier en mag de dons bij de fabriek waar wij mee werken, is vaak een vraag die ons wordt gesteld bij de verkoop van een donsjas of een gewatteerde jas.

Daarna laat je de jas een kwartier weken.

Drogen van een donsjas

Zo mis je geen enkele update. Gebruik alleen een voorlader of een energiezuinige bovenlader zonder agitator. Na het wassen heb ik de machine nog keer extra laten  centrifugeren op W, om zo nog wat extra water kwijt te raken. Home Blog Hoe was je een donsjas?

Maar wees gerust, het komt uiteindelijk goed. Home Gewatteerde jas wassen. Een donsjas wassen: zo doe je dat Heb je nog een mooie donsjas thuis.

Gebruik dezelfde zeep of wasmiddel dat je eerder gebruikte om vlekken mee te verwijderen. Het is verstandig deze instructies nauwkeurig op te volgen, zodat je beschadiging voorkomt.

1. Waarom moet je dons onderhouden?

Voor het aanleveren van dons volgen wij een vast proces. Een fijnwasprogramma, handwasprogramma of wolwasprogramma voldoet ook. Verpest ik mijn dure jas dan niet? Aanvullende informatie Hanova Textiles bedrijfsinformatie.

Je kunt de jas in het water duwen om deze nat te maken met zeepsop. Was de jas apart, volume krijgt en weer evenredig over de jas verspreid wordt, zodat deze niet kan blijven kleven. Account Mijn verlanglijst Inloggen. Nadat je op inschrijven hebt geklikt, hoe een jas met dons wassen, moet je de inschrijving bevestigen. Deze extra droogtijd zorgt er voor dat het dons los van elkaar raakt. Hoe was je een donsjas.

Zo plakken de veren niet in klonten aan elkaar en behouden ze hun volume.

Bekijk alle donsjassen

Een fijnwasprogramma, handwasprogramma of wolwasprogramma voldoet ook. Hoe een gewatteerde jas gewassen of onderhouden moet worden, is vaak een vraag die ons wordt gesteld bij de verkoop van een donsjas of een gewatteerde jas.

Anders kunnen de veren hun volume verliezen. Stel de machine in op een kleine hoeveelheid wasgoed.

De jas moet ongeveer 10 tot 15 minuten weken. Op het etiket staat of er speciale instructies zijn voor het onderhouden, wassen en drogen van je donsjas! Stel de wasmachine alleen in op een lage warmtestand.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws