Grofvuil amsterdam nieuw west kerst

Geplaatst op: 28.02.2021

Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Je gebruikt een adblocker. Femke Halsema wil nog niet vooruitlopen op mogelijk strengere coronamaatregelen.

TV gids. De rest van Zuidoost wordt in de loop van januari schoongeveegd. De inzameling verschuift naar een andere dag:. Log hier in. Zo werkt het. Op 1 januari gaat de reiniging meteen aan de slag om het vuurwerkafval en glas op te ruimen.

Het verschilt per stadsdeel wanneer de bomen worden opgehaald. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen? Auto vermoedelijk in brand gestoken op de Schoenerstraat in Noord. Op nieuwjaarsdag ligt er Groot aantal Rolex-horloges gestolen uit Amsterdamse winkel aan Singel.

  • Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app.
  • Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Hier zou content moeten staan van bijv.

Zet uw kerstboom buiten aan de straat, dan wordt deze door de gemeente meegenomen. TV gids. Mijn account Vakantieservice Adverteren Losse verkoop. Tip de redactie Deel belangrijke info met de Paroolredactie. In Oost en Nieuw-West mogen kerstbomen alleen mee met het reguliere grofvuil en in Watergraafsmeer mag de boom alleen op 4 januari en van 7 tot en met 11 januari op de stoep gezet worden.

  • We horen graag uw mening.
  • Ligt jouw vloer bezaaid met naalden? Politie beëindigt meerdere kleine demonstraties van activisten.

Na 1 januari kunt u ze weer gebruiken. De vuilophaal verschuift naar de eerstvolgende ophaaldag: van maandag naar donderdag; van dinsdag naar vrijdag. Mensen die hun boom op een ander grofvuil amsterdam nieuw west kerst kwijt willen, kunnen van maandag tot en met zaterdag van 8. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Log hier in!

Op nieuwjaarsdag ligt er Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

NUjij-reacties

Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Vanaf woensdag 3 januari kunt u uw papier en karton er weer in kwijt. De vuilophaal verschuift naar de eerstvolgende ophaaldag: van maandag naar donderdag; van dinsdag naar vrijdag.

De Blipverts - inzamelstations voor klein chemisch afval - zijn afgesloten van donderdag 21 december tot en met donderdag 4 januari. Vergeet niet de versiersels eruit te halen en een eventuele plastic pot te verwijderen. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Digitale krant Digitale versie van de grofvuil amsterdam nieuw west kerst op uw computer, smartphone of tablet.

Tweede Coentunnel is dit weekend dicht vanwege werkzaamheden.

Vind de afvalkalender 2020 van uw gemeente

Explosie in auto in Noord, politie zet straat af. Mijn account Uw gegevens en de bezorg-, vakantie- en verhuisservice. Eerdere berichten. Meer Voorpagina. De bomen worden gebruikt om groene energie op te wekken en compost van te maken.

  • Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.
  • Deze staat vermeld op de kleppen van de containers en op pagina Grofvuil stadsdeel Oost.
  • Op nieuwjaarsdag ligt er
  • Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

De bomen worden gescheiden van het andere afval opgehaald. Wilt u uw kerstboom op een ander moment kwijt. Bekijk hier de informatie voor uw stadsdeel? Halsema tegen kerk: Het spijt me als grofvuil amsterdam nieuw west kerst u gekwetst heb. U kunt uw boom inleveren bij n van de zes afvalpunten? Inloggen Log in of maak een account aan.

Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Gerelateerde artikelen

De Blipverts - inzamelstations voor klein chemisch afval - zijn afgesloten van donderdag 21 december tot en met donderdag 4 januari. Let op: Je browser is verouderd waardoor de website niet goed wordt weergegeven.

Na 12 januari moet u uw kerstboom zelf wegbrengen naar het afvalpunt Struisgrasstraat 33a achter Papaverweg Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven.

Amsterdam Pijltje rechts. Het punt aan de Henk Sneevlietweg is ook op zondag open. Service Klantenservice Krant niet bezorgd!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws