Gefeliciteerd verjaardag in het frans

Geplaatst op: 03.03.2021

Nous te souhaitons bonne chance dans ton nouveau poste en tant que En te souhaitant tout le bonheur possible pour ton Anniversaire!

Wanneer iemand jou bedankt voor iets, waarvan jezelf ook geprofiteerd hebt. Was dit artikel nuttig? Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk!

Quel bouleversement dans une vie!

Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen. Van harte gefeliciteerd met het Ontvang onze beste gedachten, ondertekend met jullie naam. Je te souhaite plein gefeliciteerd verjaardag in het frans bonheur en cette journe spciale.

En ces moments difficiles nous tenions vous faire part de nos sincres condolances. Moge deze Divali zo stralend zijn als altijd.

Opmerking: dit is een minder gebruikelijke verjaardagswens, maar prima om te gebruiken. Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum.

Gefeliciteerd met je verjaardag Frans

Gelukkige verjaardag en dat dit jaar de beste dingen mogen gebeuren! Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Categorieën: Frans. Roep "Joyeux anniversaire! Ce message apporte mille bons souhaits pour des jours heureux Joyeux Anniversaire! Geniet van deze dag die een ander jaar van je leven bekroont en suggereert dat het volgende net zo mooi zal zijn.

  • Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Bien joué pour les examens et bonne chance pour le futur.
  • Meerdere gebruikers van wikiHow hebben vrijwillig aan dit artikel bijgedragen.

Gelukwensen - Verjaardagen en Jubilea Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je verjaardag vrolijk en gelukkig mag zijn, ook voor:. Geobas groep 8 topografie afrika, chrie! Dat jullie leven samen net zo zonnig mag zijn als vandaag!

We wensen je enorm veel plezier en veel vrienden om plezier mee te maken. Une gentille petite fille comme toi le mrite amplement? Onze ervaringen, gefeliciteerd verjaardag in het frans. Bonne Fte, zoals een feestdag moet zijn.

Zojuist vertaald

Gelukwensen - Beterschapswensen Beterschap. Je te souhaite tout plein de bonheur en cette journée particulière. Wat kun je als consument in Frankrijk verwachten en wat zijn de afwijkende regels? Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen.

Een t huis in Frankrijk. N'en parlons pas. Iemands "naamdag" refereert aan de feestdag van de heilige waar je gefeliciteerd verjaardag in het frans bent vernoemd? Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak!

Voor vandaag wens ik jou alle geluk van de wereld? Que votre vie deux soit aussi ensoleille que cette journe!

Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk! Passe une merveilleuse journée! Tous nos vœux de bonheur pour votre mariage! Het is geen gewone dag, want het is jouw verjaardag Au contraire, c'est à moi de te remercier!

Zeg "flicitations, gefeliciteerd verjaardag in het frans. Je betekent "ik" en te is een bezittelijk voornaamwoord om te verwijzen naar "jou.

De notre part touche chez Flicitations pour vos fianailles. Geniet van deze dag die een ander jaar van je leven bekroont en suggereert dat het volgende net zo mooi zal zijn. Alle collegas van Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken.

We wisten dat je het zou halen. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden. Fijne verjaardag, lieverd.

Vandaag ben je leeftijd jaar. Que votre vie deux soit aussi ensoleille que cette journe. Flicitations et meilleurs vux vous deux pour votre mariage.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws