Fiat punto stuurbekrachtiging relais vervangen

Geplaatst op: 01.11.2020

Als er nog suggesties zijn hoor ik het graag. De echte op sloop halen, even poetsen gaat dan langer mee.

Een hoop geld voor iets waar niets van te merken is. Deze kunnen wij voor u vervangen en kalibreren. Maar dan nog is dat snel verdiend, lijkt mij. Maar als ik dan uw verhaal lees moet ik het misschien toch laten doen.

Of heb je misschien een foto? My ex-girlfriend had this really weird fetish, she liked to dress up like herself and then act like a bitch all the time. Hoi, ik heb een punto bj , ELX 1.

Defecte onderdelen worden in zijn geheel vervangen. Mag een dealer een koop intrekken. Bovag is een branchevereniging voor de auto, motor en rijwiel, fiat punto stuurbekrachtiging relais vervangen. Ongelezen bericht door peteroo 02 okt Hoi dwayne Ik zou er graag meer over willen weten hoe het dat doet Groetjes jolanda. Veel voorkomend probleem daarom koop een kenner dat niet rap occasie. Home Forum Bedrijvengids Column Plaats nieuw probleem.

Stuurbekrachtiging Punto 2 FL

Maar als ik dan uw verhaal lees moet ik het misschien toch laten doen Rapporteer. Ik ben naar Beuningen gereden omdat de dealer toch veel te duur was. Bericht door Jolas » wo 14 apr, am. Met de punto motor zijn veel problemen heb ik gelezen. Aangeschaft 9 sept.

  • Het motortje en de computer zijn beiden vervangen voor gereviseerde onderdelen. Groetjes jolanda.
  • Ja, de dealer moet de voorschriften van de fabrikant volgen maar het is ook bekend dat facturen bij veel dealers met een vork worden geschreven.

De Universele is meestal na een jaar of 3 weer aan de beurt omdat deze gemiddeld is ingesteld. De reparatie duurt ongeveer twee uur.

Er is soms controle en kwijt raken dealerschap, dan maar naar je neef naast je sturen. Ongelezen bericht door olaf79 01 okt Ik hoop hiermee een bijdrage geleverd te hebben aan een hardnekkig probleem waar velen mee stoeien want euro is veel geld. Zij doen dit ook voor fiat punto stuurbekrachtiging relais vervangen. Daarna kun je altijd nog kijken of er een oplossing voor de foutcode is. Fiat Punto: stuurbekrachtiging valt uit 8 jaar geleden gevraagd 8 reacties!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Oorspronkelijk geplaatst door Dwaynesx Bekijk Berichten. Mijn account. Re: Stuurbekrachtiging Fiat Punto Ongelezen bericht door hvff » 02 okt Volgens de fiat dealer was het probleem een kwestie van een relais toen ze het uitgelezen hadden.

Mocht er nog iemand relais nodig hebben ik heb er nog 4 liggen..

ELX Bouwj. Dat wil zeggen als Fiat geen grote adverteerder is in dat blad. Fiat Punto: stuurbekrachtiging valt uit 8 jaar geleden gevraagd 8 reacties. En ik weet toch zeker van 15 auto's waar dit zich heeft voorgedaan, motor en rijwiel. Stuurbekrachtiging defect???!

Populair in Auto & Vervoer

Een jaar of 7 later riepen ze alsnog alle auto's terug omdat een rechter iemand een claim had toegekend van 1. Ik ben ook in het bezit van een Fiat Punto. Mijn gedacht een gok hieromtrent is dat ze het probleem niet vinden en bijgevolg beslist hebben heel de boel te vernieuwen, wat me een overdreven kost lijkt.

Dus inderdaad alles mooi dicht laten en afblijven Foitoch Bestuurdersstoel en halve dashbord ligt eruit Aangezien ik nu de 2e fiat punto bezit, heb ik al vaker met dit probleem te kampen gehad?

Waardoor ik toch heb besloten om na men examens eens bij men Fiat-garage langs te gaan, dat is niet het geval geweest? Terug naar de dealer en die konden dat maken middels een nieuwe stuurkolom. Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, nieuwe stuurkolom is de jeuk bultjes en blauwe plekken oplossing.

Die stuurbekrachtigingen gaan vaak kapot, een kijken wat die zeggen. Kun je mij wat meer vertellen over de reparatie van de electromotor. Comment Bericht Annuleer, fiat punto stuurbekrachtiging relais vervangen. Zo juist komt de rekening binnen van de stuurbekrachtiging binnen: ,14 euro.

Enige verschil met originele stuurbekrachtiging is dat het nu redelijk wat zwaarder stuurt, maar dat vind ik niet erg want ik vond de besturing al heel erg licht ik gebruikte bv.

Forumoverzicht Alle tijden zijn GMT. Hey, Het probleem wat zich bij de auto van u moeder voordoet. En dan de rekeningen van allerlei andere kleine dingen.

Het kan zijn een slecht contact, losgetrild! Profiel Uitloggen [ Google [Bot] ]. Motorblok valt er spontaan onder uit.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws