Camping de mijnden te koop

Geplaatst op: 06.03.2021

De huisjes liggen allemaal aan het water en door groen omringd. Ook is het mogelijk dat een nieuw huisje wordt geplaatst op een leeg perceel.

Recreatiehuisje, chalet of stacaravan te koop Altijd al gedroomd van een huis aan het water in Loosdrecht? Ruimte, rust en luxe! Informatie volgt! Recreëren aan het water in dit TOP-chalet. Op dit moment zijn er geen vrije kavels beschikbaar. Op de hoogte blijven? Open dagen U ontvangt binnenkort een nieuwe update met betrekking tot de open dagen.

Onze moderne jachthavens bieden alles voor een fijne tijd op en aan het water. Dit chalet is in compleet nieuw geplaatst en ingericht. Het chalet heeft goedkope draagbare radio aparte berging in bijpassende stijl. Meer informatie. Stijlvolle recreatievilla, volledig ontworpen naar de wensen van de eigenaar. Top Buiten plaats.

Dat lukt niet altijd, veel vragen zijn ook nog voor ons onbeantwoord, omdat we nog bezig zijn met het uitwerken van plannen. Dit huisje is in compleet nieuw geplaatst en ingericht.
  • Een bezoek aan de TOP Buitenplaatsen of de fabriek is op afspraak nog mogelijk, mits u géén klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.
  • Lees het gehele bericht via deze: Link.

Camping kopen bij Van de Loosdrecht Recreatie Bedrijfsmakelaardij: kwalitatieve, goede begeleiding

Ervaar de rust en schoonheid van de Vecht of ga juist op avontuur op de Loosdrechtse Plassen. Groot onderhoudsvrij terras Mogelijkheid om de boot voor de deur aan te leggen Staanplaatskosten Het Anker per jaar ca.

Ook vragen wij u met maximaal 2 personen te komen. Caravanpark Van de Wetering in Loosdrecht is om vele redenen een bijzonder park.

Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 70 of verkoop toptotaal.

  • Deze vakantiewoning staat in Loosdrecht. Jachthaven het Anker heeft naast ligplaatsen ook 75 huisjes, cottages en chalets te koop op een prachtig park.
  • Vissen, varen, zwemmen en heerlijk genieten van de avondzon op uw eigen terras aan de Loosdrechtse Plassen!

Chalets te koop. Recreatiechalet Loosdrecht. Schrijf in voor de nieuwsbrief. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 70 of verkoop toptotaal.

Recreatievilla in Loosdrecht.

Watervilla Loosdrecht

Dat kan via email; info mijnden. Omdat er gestart gaat worden met een herstructureringstraject is het voor kopers en verkopers belangrijk te weten wat dat inhoudt voor de betreffende kavel en object. Grote recreatiewoning Loosdrechtse Plassen! Wij bieden u een recreatiebungalow in de mooiste jachthaven van Loosdrecht, Het Anker.

Genieten van vakantiegevoel in uw eigen chalet aan de plassen. Ruime vakantiewoning in Loosdrecht. Op Caravanpark van de Wetering in Loosdrecht staat deze luxe Watervilla. Op een prachtige locatie aan de rand havo profiel economie en maatschappij beroepen de Loosdrechtse Plassen bieden wij u een gloednieuw recreatieverblijf met 5 slaapplaatsen, rolgordijnen in de slaapkamers en keuken.

Op dit moment zijn er geen vrije kavels beschikbaar? De woning is volledig voorzien van dubbelglas, een prachtig aangelegd terras en ve, camping de mijnden te koop. Het chalet heeft een aparte berging in bijpassende stijl.

Luxe watervilla Loosdrecht

Recreëren aan het water in dit TOP-chalet. Om de website goed te laten werken, worden er cookies gebruikt. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn onze voornaamste prioriteit.

Om de website goed te laten werken, worden er cookies gebruikt. Ondanks de huidige situatie gaan de werkzaamheden bij TOP Totaal gewoon door uiteraard met de voorgeschreven maatregelen in acht en zijn we goed bereikbaar. Camping de mijnden te koop van vakantiegevoel in uw eigen chalet aan de plassen. Deze exclusieve woning is perfect afgewerkt in een moderne stijl. Wij zullen dit bezoek op 1,5 meter afstand begeleiden en hebben extra aandacht voor het naleven van de hygineprocedures zoals gesteld door het RIVM en de GGD.

Meer informatie. Nog extremer zijn de kavels van en zelfs m2.

Wij bieden u een recreatiebungalow in de mooiste jachthaven van Loosdrecht, Het Anker. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Lammert Haverkamp 06 70 of verkoop toptotaal.

A-Locatie langs de Loosdrechtse Plassen met percelen tot m2 en bungalows tot 80m2 Een groot chalet direct aan het water! Ontario aan het water.

Altijd al gedroomd van een huis aan het water in Loosdrecht? Dit chalet is in compleet nieuw geplaatst en ingericht. Ondanks de huidige situatie gaan de werkzaamheden bij Stofluis op muur Totaal gewoon door uiteraard met de voorgeschreven maatregelen in acht en zijn camping de mijnden te koop goed bereikbaar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws