Auto stinkt binnen naar olie

Geplaatst op: 23.02.2021

Zou die sensor zo kunnen stinken? Ben benieuwd: was het uiteindelijk een vies interieur filter of toch iets anders?

Als je alles op rijtje zet kom je maar op een paar soorten geuren uit het motor compartiment. Hoeft heel klein te zijn en lekt al, bij mij klein scheurtje en roken als een gek.

Xsi-Roy   Forumlid. Nooit iets in brand gevlogen bij mij. Maak het mengsel extra ontvettend door er een halve theelepel afwasmiddel aan toe te voegen. Ruikt u een snufje benzine of diesel?

Maar wat veroorzaakt de brandende geur. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Volgende week maar eens bij de dealer langsgaan. Bericht door ddv zo 18 janauto stinkt binnen naar olie, Meestal lekt je kleppendekselpakking een beetje en dat druppelt op je uitlaat.

Alleen hoe komt u van de geur van etensresten af.

1 Koppelingsproblemen

Re: Er stinkt iets onder de motorkap. In sommige gevallen kan een plastic zak vast komen te zitten aan de uitlaatpijp van je auto. Het kan een verscheidenheid aan dingen zijn. Hele middag bezig geweest die bladeren eruit te krijgen. Tussen de radiatoren zaten in ieder genoeg bladeren om een boom mee te bbehangen. Dat is de meest voorkomende bron van plotselinge olie lekkage, dat iemand bijvoorbeeld de kleppen gesteld heeft en de boutjes van het deksel niet netjes op het juiste aanhaalmoment zette.

Auto stinkt binnen naar olie deukt het kleppendeksel aan de bovenkant in. In sommige gevallen kan een plastic zak vast komen te zitten aan de uitlaatpijp van je auto. Gelukkig zijn er aantal dingen die u kunt doen om de auto weer fris te laten ruiken.

Onthoud mij! Deze geur vervoeging engelse onregelmatige werkwoorden komen door een brandstoflek. Dat klinkt niet best.

De vieze geur van een natte hond

Voor alle technische vragen over de BMW 5 Serie. Onthoud mij? Onze tips werken wél om uw auto weer fris te laten ruiken.

Bericht door Bart70 ma 19 janWordt de motor niet te heet? Wel zagen ze dat het interrieurfilter erg vies was, auto stinkt binnen naar olie. Lycan Capri. Ik kijk het nog even aan, maar het zou mooi zijn als dat de oplossing zou zijn. Deze wrijving kan zich ophopen en de remmen beginnen te roken.

Is dit de bedrijfstemperatuur voor de n52? Monsieur Le Loure Re: Stinkende verbrande oliegeur na rijden rond auto Kijk even op je spruitstuk daar zie je waarschijnlijk bruine kleur op. Om de ruiten van uw auto schoon te maken, hoeft u niet naar de winkel te hollen voor een glasreiniger.

  • Als je auto naar rubber ruikt, is er iets ernstigs aan de hand in je auto.
  • Maar zorg ervoor dat je weet hoe u de koppeling op de juiste manier gebruikt.
  • Het wordt vooral grappig als je ergens op een knooppunt komt te stranden.
  • Dat is nu ruim een jaar geleden en heb er sindsdien geen last meer van.

Zuig vervolgens de auto en verwijder eventuele vlekken met een beetje zuiveringszout en water. Door autofabrikanten wordt aangeraden om minimaal n keer per jaar het filter te vervangen of na Ben altijd te laat want pluimpje is er maar paar seconden. Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten, auto stinkt binnen naar olie. Gewoon om zeker te zijn! AC geurtje muf vochtig geurtje Olie geur Verbrande olie geur Een rubber smelt luchtje als er iets smelt. Ik weet dat enige tijd geleden de PCV klep vervangen is.

3 Een motorolie lekkage

Niet blijven mee rijden. R-W Re: Stinkende verbrande oliegeur na rijden rond auto Maandag ga ik hem op de brug knallen en zoeken.

Bericht door Bart70 ma 19 janDan zullen een hoop mensen je dankbaar zijn dat ze later bij hun schoonmoeder terecht komen. Niet blijven mee rijden. Doe het op een doek en wrijf hiermee over uw schone auto.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws