Zelf lang haar in lagen knippen

Geplaatst op: 20.11.2020

Laagjes geven volume aan je haar, vooral als er kortere laagjes in zitten. Als je klaar bent, ziet het er gelaagd uit.

Gebruik een kam om je haar op de volgende manier te verdelen: Maak een 'bovenvak' gedeelte door een scheiding aan beide kanten van de kruin van het hoofd te maken. Knip de linker voorkant. Het is het makkelijkst om ondersteboven te gaan hangen en met een kam alles bij elkaar te kammen. Français: vous faire un dégradé vous même. Laagjes knippen in kort haar.

Om te voorkomen dat de staart hard wordt schuif je het elastiek omhoog totdat een paar stukjes haar eruit glijden.

Dit kun je eraan doen. Met andere woorden, enzovoorts, je eerste grijze haren. Laagjes knippen in kort haar. Zorg dan dat je ze precies op dezelfde plek afknipt. O nee. Methode 2 van Gebruik klemmetjes om de delen apart te houden.

Lees verder om te leren hoe je je haar moet voorbereiden, knippen en af moet werken zodat het er professioneel en chique uit ziet. Hou het weer in een hoek van 90 graden tussen je wijs- en middelvinger, en knip het op precies dezelfde lengte als de vorige pluk. Heel simpel!
  • Deutsch: Einen Stufenhaarschnitt machen.
  • Herhaal dit tot je de bovenlaag aan de ene zijkant hebt gedaan, en doe dan de andere kant. Om dit te doen moet je je haar in verschillende stukken opdelen.

Bekijk ook:

Als je wilt kun je nu laagjes aan de zijkant en achterkant van je haar knippen. Nog geen account? Met andere woorden, de laagjes bij je slapen moeten dezelfde lengte hebben, de laagjes achter je oren moeten gelijk zijn, enzovoorts. Hou je haar tussen je vingers en trek het over je gezicht naar voren. Deze methode geeft een paar laagjes die je gezicht omlijsten aan de voorkant, met wat langere lagen aan de achterkant. Het is het makkelijkst om ondersteboven te gaan hangen en met een kam alles bij elkaar te kammen.

Gebruik de schaar om de puntjes af te knippen en ga dan door met het volgende stukje. Ik ga akkoord. Ja Nee. Franais: vous faire un dgrad vous mme. Schuif het elastiekje naar beneden, richting de punten van je haar.

Knip de zijkanten van je haar. Het is een video van Paulien Tilstra:. Laat het haar los, gebruik de kam om een nieuwe pluk op te tillen. Bepaal waar de laagjes moeten vallen, hoe je scheiding moet komen en hoe je het uiteindelijk in model brengt.

Maak een rechter en linkerkant. De laagjes aan de achterkant moeten het langst zijn, zelf lang haar in lagen knippen, dus knip ze niet te kort; ze moeten even lang of langer zijn dan de andere laagjes. Volg ons. Cookies maken wikiHow beter. Deutsch: Einen Stufenhaarschnitt machen. Glij met je vingers tot het punt waar je wilt dat de kortste laag begint.

Maak een paardenstaart. Aanmelden Facebook. Was je haar zoals gewoonlijk, doe een conditioner in, en maak het handdoekdroog. Knip liever met je schaar in een hoek, dan dat je het recht afknipt, zodat de laagjes er zachter uitzien. Knip je haar in een goed verlichte badkamer met minstens twee spiegels, zodat je je voortgang vaak in de gaten kunt houden en de achterkant van je hoofd ook kunt zien.

Let goed op welke delen je al wel en welke je nog niet hebt geknipt. Voor wat meer opvallende laagjes hou je het elastiek een aantal centimeters verder in intertoys cadeaukaart kopen staart.

Maak het klemmetje van de rechter voorkant los. Til je haar op zodat het in een hoek van 90 graden op je hoofd staat, en hou het tussen je wijs- en middelvinger vast. etina: Jak si postupn sesthat vlasy. Het bovenvak is het stuk haar tussen de twee lagen, zelf lang haar in lagen knippen.

Knip het voorste bovenvak. Dit is waarom groene thee zo gezond voor je is.

Italiano: Fare un Taglio Scalato. Behalve als je expres een asymmetrisch kapsel wilt, moet je zorgen dat alle laagjes aan beide kanten van je hoofd even lang worden.

Je gezichtsvorm.

Knip je de groene lantaarn amsterdam in een goed verlichte badkamer met minstens twee spiegels, zodat je je voortgang vaak in de gaten kunt houden en de achterkant van je hoofd ook kunt zien.

Hier lees je hoe je lang en kort haar in laagjes knipt. Portugus: Fazer um Corte de Cabelo em Camadas.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws